-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
eşimde böyle ufacık bişey olsun bırakın anne yi babayı herkesi savunur öyle düşünmemiştir öyle dememiştir vs. bi savunma psikolojisi sorma gitsin. sende savun aileni onların yanında sustur gitsin. takma kafana ya orda de yada söyleme sonradan eşine.. yerinde deseydinki "anne "ne dersen de güzel bi akşam geçirdik" hem için rahatlamış olurdu hemde eşinle aran açılmazdı.
al işte benimki!
kombici beni azarlar, 'adam birşey demedi canım'
işyerimde resmen canım çıkartılır, mobbingin allahını uygularlar 'sen yanlış anlıyorsun'
çocuklar mahallede hiç susmaz, akşama kadar ağız dolusu küfürler,bağrışmalar, zile basıp kaçmalar 'çocuk canım onlar çocuk'
daha neler...
eşim bir kere de benim arkamda dursun, bir kere de bana sahip çıksın, galiba bi hayalden ibaret
hiç kafana takma canım yaa. bak eşin ne güzel övmüş kv. kapak olmuş üstünden atmaya çalışmış. gül geç yada anne biz severiz sen yap yeter ki deseydin. bunlar ufak şeyler ama şu var eminim daha önceden mevzu çokk sendede patlama yapmış. ilerde onları ağırlarken az yaptın diye laf ederse sen sevmezsin diye yapmadım deyi verirsin olur biter.
akıllı gördüğünü deli yediğini anlatırmış(sözüm meclisten dışarı ) diye bir laf var bunun kavgası olmaz kayınvaliden kıskanmış belliki dert değil tasa değil boşverin ???
Bende buna koptum....
Gereksiz uzatmışsın.
Kayınvalideniz biraz fesatlık etmiş, belli ki oğlunun karısının tarafıyla olan ilişkilerini kıskanıyor ee hali hazırda annenizle olan tatsızlıkları da var bu da tuz biber olmuş. O da eşinizin bu söylemlerini nispet yapıyor gibi algılamış olabilir. Neticede siz o gün kayınvalideye gitmemiş kendi akrabalarınızı ziyaret etmişsiniz bence konunun özü burada. Kayınvalideniz çekememezlik yaptı diye neden eşinize çemkiriyorsunuz?? Ne umuyorsunuz anlamadım adam oturup sizinle annesini mi çekiştirmeli.
Yada haklısın karıcığım annem densizlik etti mi demeli? Biraz ağır ve asil olun kimse annesi hakkında söylenen şeyleri olgunlukla karşılamaz, eşinize annesini şikayet etmekten vazgeçin.
Yanlış anlamadıysam sizin annenizle arası bozuk eşinizin... Neden bozuk kii kendi annelerine laf söyletmezler ama bayanın annesine gelince tripler,suratlar falan... Kendisininki anne de sizin ki neymiş saygıysa hepsine saygı.....
aynen öyle işte diyorum ya sorun çok ne olsa biz hatalıyız..anneme bagırdı söylemediği laf kalmadı
ama ben orda onun annesine cwp wercek olsam kırk laf eder bi de üzerine döwer
zaten bu zamana kadar ben ne zaman agzımı açsam kapa ceneni bak agzını burnunu kırarım bak benim asabımı bozma diye beni susturuyo
yani evet konu sahibi ne bekliyodu ben de onu anlamadım.. eşi ne diyecekti, "hakkaten aşkım ya annem ne fesat, sen çok haklısın" mı diyecekti.. tabii ki adam bir şekilde annesini iyi niyetli gösterecek.. bunun için seviyeyi düşürmeye gerek var mı?
neyse en büyük derdiniz bu olsun.. ama söyleyeyim bu kadarcık şeyleri bile, dünden beri aklımdan çıkmıyor abartısıyla hafızanıza kazırsanız, çok mutsuz olursunuz..
Annene bagirdi sende sessiz mi kaldin?aynen öyle işte diyorum ya sorun çok ne olsa biz hatalıyız..anneme bagırdı söylemediği laf kalmadı
ama ben orda onun annesine cwp wercek olsam kırk laf eder bi de üzerine döwer
zaten bu zamana kadar ben ne zaman agzımı açsam kapa ceneni bak agzını burnunu kırarım bak benim asabımı bozma diye beni susturuyo
pardon,eşin mi söylüyor bunu?
Annene bagirdi sende sessiz mi kaldin?
Esim anneme bagirsin bakalim, dunya kac bucak gostereyim ona.
aslında haklısın ama tutamadım kendimi çok kırılmıştım çünkü
ewet eşimle tartıstık bu yüzden
ama biraz olsun yaptıklarını görmesini beklemiştim
malesef ki suclu benim yanlıs anlayan benim sorun cıkarmaya calısan benim ona göre
o iyi niyetten öyle söylemiş :85: