- 25 Mayıs 2009
- 798
- 6
-
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
ben bir sey anlamadım 7 çesit yemek hariç:26:
ben bir sey anlamadım 7 çesit yemek hariç:26:
yanlış düşünmüyorsun arkadaşım. KISKANÇLAR! cidden kafalarında var...
sana nacizane önerim bu tür konuları eşinle aranda sorun yapma. neden biliyormusun, kötü olan sen oluyorsun, anneleri her daim melek de ondan!
işin özü dayımlar bizi çok güzel bi şekilde karsıladı eşim çok memnun kaldı
bunu annesine söylediğinde annesi dedi ki illlaki bi laf sokucak e az az koymuştur yenir tabi dedi
sonra eşim ne az koyması biz yeter dedikçe daha cok koydu
sonra burun kıwırarak ben öyle çok cesit sewmem ne öyle bir sürü diyo
ama öyle bi surat ifadesi wardı ki memnuniyetsiz bi şekilde
yani oglu güzel bi şekilde karsılanmıs herseyden memnun kalmıs çok güzel geçtiğini mutlu bi şekilde anlatıyo
nedir bu çekemezlik memnuniyetsizlik
kendileri bişi yaptıkları zaman kırk sefer söylüyolar
yada ben anneme desem ki eşimin teyzesi bizi çok güzel ağırladı çok güzel geçti annem afiyet olsun kızım oh ne güzel der
ama nedir bu erkek annesinin çekememezliği
bu konu kayınvalideni ilgilendirmez. eşin memnun sen neden konuyu uzatıp eşinle aranı bozuyorsun ki
çekemez tabi oğlu başka birinin yaptığı yemekleri çok beğenmiş.
bazı insanlar böyle kıskançlar işte yapacak bişey yok.
ne güzel hamarat kadınmış eline sağlık dese biyeri eksilmezdi ama,dememiş.
kendi akrabası yapsaydı derdi,hemde abartarak.
neyse takmayın bu kadar ne derse desin çokta önemsememek lazım.
aslında haklısın ama tutamadım kendimi çok kırılmıştım çünkü
ewet eşimle tartıstık bu yüzden
ama biraz olsun yaptıklarını görmesini beklemiştim
malesef ki suclu benim yanlıs anlayan benim sorun cıkarmaya calısan benim ona göre
o iyi niyetten öyle söylemiş :85:
ewet ya hep öyle annesi ne söylese hep iyi niyetten söylüyo yanlıs anlasılıcak bişi yokmus ben abartıyomusum
kayınvaildeniz belliki bu durumu cekememiş. belkide sizle alakalı değildirde oğlunun ballandıra ballandıra kaç çeşit yemek yapmış 4 4lük vs. laflarına gocunmuştur. kendini eksik göstermemek için her söylediğine bahane bulmuştur.
Tipik kayınvalide tripi çünkü en güzel yemeği onlar yapar,en güzel misafiri onlar ağırlar o 7 çeşit değil 17 çeşit çıkartır kıskançlığından yapmıştır oğlu deseydi anne senin yemeklerin gibi değildi bak o zaman kayınvalidenin suratının şekline
eşimde böyle ufacık bişey olsun bırakın anne yi babayı herkesi savunur öyle düşünmemiştir öyle dememiştir vs. bi savunma psikolojisi sorma gitsin. sende savun aileni onların yanında sustur gitsin. takma kafana ya orda de yada söyleme sonradan eşine.. yerinde deseydinki "anne "ne dersen de güzel bi akşam geçirdik" hem için rahatlamış olurdu hemde eşinle aran açılmazdı.