nişan döneminden beri laflarını işitiyorum, azalmakla beraber devam ediyor. valla, eylemsel olarak ortada pek birşey olmadığı için lafa söze takılmamak gerek diye düşünüyorum. kötü bir insan değil, sadece oğlunu o kadar yükseklerde görüyor ki beni yakıştıramıyor yanına bunu biliyorum:)) bir de kuşak farkı var haliyle. Benim annem babam genç ama onlar yaşlılar. eski kafayla değerlendiriyor dolayısıyla ben onun gözünde beceriksiz bi kızım:) Ben cevap versem ne kazanacağım ki? gerilim olacak, ben onu önemsemiş olacağım. önemsememek daha iyi. hem saygısızlık yapmadığım için daha fazla üzerime gelemiyor. bu arada bütün bunlara rağmen aslında eğlenceli muhabbetli insanlar. sadece bana alışmaları gerekiyor. eşimi de gerçekten çok seviyorum onu böyle bi konuyla asla üzmek istemiyorum. nişanlıyken , "annen böyle söyledi ben çok üzüldüm" diye masum masum söylediğimde de eşim o kötü niyetle söylememiştir vs diye cevap verince anladım ki eşimle böyle bir paylaşıma girmem çok anlamsız. Bazen anneme anlatıyorum, bazen arkadaşlarıma kuzenlerime filan. eğleniyoruz valla "k.valide bu hafta da bunu dedi bana" diye.. amaan, evimin içine karışamaz, adamla nikahımı yapmışım düzenimi de kurmuşum.