Dun polisin biriyle yasadigim olay

lorin, neden şikayetinin arkasında durmadın bu kadar önemliyse senin için? silah zoruyla mı şikayet etmiceksin dediler. ben olsam benim için bu kadar önemli ise o polisi de şikayet ederdim gereğini yapmıyor diye
bn sıkayet ettım cnm o konuda sıkıntı yok ,
sadece ordakı polıslerın bana ne kdr kaba davrandıklarını bnmle dalga gectıklerını anlatmaya calısıyorum boyle olan gorevını yapmayan ınsanlar da var tabıkı cok ıyı hakkıyla ısını yapanda vardır genelleme yaomıyorum.

bn sıkayet ettım cnm o konuda sıkıntı yok ,
sadece ordakı polıslerın bana ne kdr kaba davrandıklarını bnmle dalga gectıklerını anlatmaya calısıyorum boyle olan gorevını yapmayan ınsanlar da var tabıkı cok ıyı hakkıyla ısını yapanda vardır genelleme yaomıyorum.
kimsenin sizinle dalga geçme gibi hakkı yok.bu durumda haklısınız ama beddua kötü birsey etmeyin.eşref saatine denk gelir.haaa evet layıkıyla işini yapmayan her kurumda var onuda belirtelim.

kimsenin sizinle dalga geçme gibi hakkı yok.bu durumda haklısınız ama beddua kötü birsey etmeyin.eşref saatine denk gelir.haaa evet layıkıyla işini yapmayan her kurumda var onuda belirtelim.
ya bn sıze burda butun polıslerı genelledımmı Allah askına ıkı sayfa one gdın okuyun msjları ,
bnmde polıs arkadaslarım var cok da severım yanı ama o kısıler boyle bısey yasattılar bana ve ıster beddua ederım ıster dua ederım arkalarından bu kımseyı ılgılendırmez

ya asılmış veya asılmamış ikisi d eolabilir ama bunun devamında ne olacağını belirleyecek olan sensin. cvp vermemişsin zaten olmuş bitmiş bir olay niye şikayet ediliyor anlamadım ki adamın da başı belaya girecek. rhatsız etmemiş sonuçta belki bi şansını denemek istedi allah allah

kesinlikle her kurumda var polisler sadece biraz daha ön planda. hani bankaya kızarız müşteri temsilcisine bağırıp çağırırız ya ne suçu varsa garibin. polislerde bana devletin müşteri temsilcisi gibi gelir bazen :)

Merhabalar dun yasadigim bi olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Evimizin oldugu yer sahil kenari arabayi cekip alkol alanlar sesli muzik dinleyenler cok oluyo. Dun yine boyle bi aksamda polisi aradim adresi verdim ihbarda bulundum uyuyamiyorduk cunku. Neyse telefonu sarja taktim yataga yattim. Bes dakika gecti telefon caliyo Allah Allah dedim. Cep tel numarasi caldirdi kapatti bende merak ettim geri aradim. Merhabalar ihbarda bulunmussunuz falan dedi bi adam polismis vs rahatsiz oldugunuz aracin adresini verir misiniz dedi. Bende o saskinlikla soramadim neden bir daha soruyorsunuz ya da neden cep telden ariyorsunuz diye. Kapadim telefonu. Bi dedim bakayim whatsappi var mi acaba. Kaydettim genc bi polis. Bakarken fark ettim cevrimiciydi. Neyse efendim taktim bidaha telefonu sarja yattim. Polis geldi o sirada kapinin onune sonra sikayet etttgim arac gitti bidaha mesaj sesiyle yerimden irkildim. Whatsapptan mesaj atmis!! Rahatsiz oldugunuz arac bulundugu yeri terk etmistir bilginize iyi geceler hanimefendi diye. Cevap vermedim. Normal mi bu?
eşimde trafik polisiydi ve görev için emniyet telefon vermiyor kendi telefonlarını kullanıyorlar bilgilerinize hanımefendiler :KK66:

Tabiki normal değil
Benim eşim emniyet amiri eğer uyumasa sorardım ama eminim ki asla aramazlar adam bas baya size asılmış
Üstelik yaptığıda görev başındayken hoş değil

ya bn sıze burda butun polıslerı genelledımmı Allah askına ıkı sayfa one gdın okuyun msjları ,
bnmde polıs arkadaslarım var cok da severım yanı ama o kısıler boyle bısey yasattılar bana ve ıster beddua ederım ıster dua ederım arkalarından bu kımseyı ılgılendırmez
ya bi sakin ol önce.burada dostane tavsiye veriyoruz neyse siz bilirsiniz

bu arada bu ararlar aramazlar konusu konuyla alakasız başka biri olarak diyorum ki aradılar, ararlar emniyet her polise hat mı veriyor? beni de bilgilendirme amaçlı gecenin bi yarısı aradılar! ama merak edip tel.i kaydedip resmine bakma ihtiyacı neden? diyelim ki genç polis şansını denedi ona da tamam ama konu sahibi zaten razı, hoşuna da gitmiş. polis ne yaptı eyvah eyvah diyecek bi durum yok,

ben sakınımde sız ndn bu kdr gergınsınız ndn hosunuza gtmeyen bı msj gordugunuzde aldırıya gecmek ıcın yer arıyosunuz neyse konu dagılmasın ıyı gunler sıze.
kaynak yapmayım dedim dedim dedim ama gene dayanamadım gene bir devlet konusu (memuriyet hastane artık ne olursa) yine bir lorin vakası..az geri dur hele ,bu konularda tahrik paylarını ortaya atıp atıp her defasında benimde asker tanıdığım var benimde polis t<anıdığım var benimde memur çevrem var deyip yumuşatabileceğini sanıyorsun her şeyi değil mi..şu sendromdan bir vazgeç insanlar hep kötü şeyler dememişler güzel şeylere bile atarlısın sen farkında mısın?

ben sakınımde sız ndn bu kdr gergınsınız ndn hosunuza gtmeyen bı msj gordugunuzde aldırıya gecmek ıcın yer arıyosunuz neyse konu dagılmasın ıyı gunler sıze.
ben beddua ya karşıyım.hala kızım ve halam o konuda çok pis ağızları surekli başkalarına beddua ede ede üniversiteye giden kızları kanser oldu.o yuzden korkarım bedduadan sizede dostça yaklaştım o kadar.sizede iyi günler.

kaynak yapmayım dedim dedim dedim ama gene dayanamadım gene bir devlet konusu (memuriyet hastane artık ne olursa) yine bir lorin vakası..az geri dur hele ,bu konularda tahrik paylarını ortaya atıp atıp her defasında benimde asker tanıdığım var benimde polis t<anıdığım var benimde memur çevrem var deyip yumuşatabileceğini sanıyorsun her şeyi değil mi..şu sendromdan bir vazgeç insanlar hep kötü şeyler dememişler güzel şeylere bile atarlısın sen farkında mısın?
cok komıksın ya bı sızın asker polıs tanıdıgınız olabılır degılmı ?

Bana da bi kere tapu dairesinde tapu islemleri icin belediyeye verdigim cep telefonumdan o bankodaki memur yazmisti sikayet etcem diyince oUr diledi sildi

Tüm yorumları okumamakla birlikte birkaç yıl önce bizim yaptığımız bir ihbar sonrasında da geri aranmıştık.Yani bana normal geldi sizin olayınız.

evet bana da atar yaptı halbuki iyi niyetimle yaklaşmıştım :)

bu arada bu ararlar aramazlar konusu konuyla alakasız başka biri olarak diyorum ki aradılar, ararlar emniyet her polise hat mı veriyor? beni de bilgilendirme amaçlı gecenin bi yarısı aradılar! ama merak edip tel.i kaydedip resmine bakma ihtiyacı neden? diyelim ki genç polis şansını denedi ona da tamam ama konu sahibi zaten razı, hoşuna da gitmiş. polis ne yaptı eyvah eyvah diyecek bi durum yok,
evet ararlar şahsen benim eşimde telefonuyla görüşüyor ,nefret ediyorum ,o da bende severek yapmıyorum kendi telefonumu kullanmak istemiyorum ama mecburum diyor..hadi eşim kötü niyetli tüm ekip mi kötü niyetli..bazen genç hanımların ekşın meraklarını çözemiyorum.

X