dün giremedim bugün yazıyorum.ilk başta şu konuya açıklık getireyim.ben evliyken eski sevgilimle falan görüşmedim önceki konumda da defalarca aynı şeyi yazdım bazısı anladı bazısı anlamak istemedi.biz sadece bi kere karşılaştık ve benim oyun amaçlı açtığım facebooka attığı abuk subuk mesajlara bidaha mesaj atmaması için cevap yazdım o kadar.evliyken telefonla da konuşmadım buluşmadım da başka bişey demiycem bu konu hakkında.eşimin burda yazdıklarını ya da başka bişeyi bulmadığına da eminim çünkü bulsa öldürürdü böyle alttan alttan böyle şeyler yapmak onun tarzı değildir.ayrıca da gerçekten onu aldatmış olsaydım şu yaşadıklarımdan acı çekmezdim bu kadar canım yanmazdı hak ettim der otururdum.
o gün dışarda buluştuk, her zamanki aynı bahaneler şuna kızdım da böyle oldu da kendimi tutamadım da falan filan..
ben kararımın kesin olduğunu ve boşanacağımı söyledim.
beni yollamak istemedi, o sırada babamı aradım.
dışarda saatlerce konuştuk, babam güzellikle ikna etmeye çalıştı onu boşanmayı kabul etmesi için.
tabi ki anlamadı.babamla eve gittik.
eşyalarımı alamadım evden iş için şehir dışına çıkmış bi hafta olmicakmış beni bekle eşyalarını almak için diyo hala utanmaz.
pazartesi günü de davayı açmaya karar verdik babamla gidicez.
ama o hala olayın ciddiyetinin farkına değil yapamicam sanıyo.
şimdi evdeyim ptesiyi bekliyorum son durum bu.
Dogru yoldasın pıtırtay.
Kararından vazgeçmezsin inşallah.