Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kızma ama senin olaylar bana çok karışık geldi. evliyken eski sevgilinle görüşmen sürekli onu rüyanda görmen. sonra eşinin senden durup dururken şüphelenmeleri sana bağırması kötü davranması. bence bu adam senin eski sevgilinle filan görüştüğünü biliyo bu yüzden artık paranoyak olmuş. her ikiniz de %100 hatalısınız. sen nasıl bişeysin evliyken eski sevgilinle konuşuyosun eski sevgilimi yolda görsem görmemezlikten gelirim bi de onunla telefonda mı konuşucam eğer aklında eski sevgilin varsa niye başkasıyla evlendin ki. bide o evlendi diye ona inat olsun diye mi evlendin :44: bi de eşinde eski sevgilinle konuştuğunu öğrendiyse bile direk söyleseydi görüşmüşsün konuşmuşsun diye. onlardan haberi yoksa neden böyle şüpheci davranıyo kendisine hiç sordun mu? valla gece gece beynim bulandı Allah sizlere akıl ve sabır versin söylicek söz bulamıyorum
Onun o face twitter mail kullandirmasi hep kendince kendi oyununun bi parcasi dur kullansin ama sifresini bende biliyim yakaliyim bakiyim kimle arkadas supe cekici bisey varmi hikaye anlicagin baksana hasta ruhlu adam kadin banyodayken gitmis kadinin hesabini acmis madem ole kiskaniyosun calismasina neden bisey demiyosun para gelcek ya o yuzden ayyyy tiksindim hayazik kadina
Arkadaşlar pıtırtayin son aktivitesi dün 09:50 olarak görünüyor bu iyiye işarettir değil mi ? Cevap yazmamış hiç acaba kocası mı girdi onun yerine : ( yapılabilecek bişey var mıdır (((((((((((((
Açıkçası ben geçmişte yazdıklarından adamın bugünkü hareketlerini haklı çıkaracak bir şey görmedim.
Ayrıca bir adam bu denli kıskançlık krizlerine girecek kadar şüphe ediyorsa hemen ayrılsın zaten bu evlilik manevi olarak bitmiş.. Başkalarını da bitirmesin..
Hiç bir şey ve hiç kimse böyle bir terbiyesizliği haklı bir kılıfa sokamaz.. Tekrar söylüyorum.
Arkadaşım can güvenliğin yok kendine dikkat et. Ve aileni bilgilendir..