Dün akşam olanlar oldu bitirdik

Ya böyle demeyin artık gerçekten çok sıkıldım bitsin gitsn istiyorum düşün düşün kafayı yiyecem

Ne diyelim sen söyle.
Sana 100 defa yazıldı çizildi, seni nelerin beklediği tek tek söylendi.
Bu konunun bundan önceki konularından farkı ne.
Yok.

Siz evlenseniz bile asla mutlu olamazsınız.
2x2=4 hesap bu.
Ayrılamıyorsan
Bu şartlarda yaşamaya alıştıracaksın kendini (sesin çıkmayacak).

Çok ağır konuşuyorum biliyorum ama beni bu raddeye getiren de o
İnsan hiç mi bişey demez düşünmez evlencez diyoruz sadece lafta maddi konuda ağzını açmıyor
Ailesinin bu gidişle bi ömür ihtiyaçları olacak bu hep mi böyle devam edecek diye korkum zaten
Babası doğru düzgün maaş alamıyo 4 senedir başka bi iş bakmıyor kardeşi daha liseye yeni geçti onun ünv. falan var zaten şimdi bile sevgilim destek oluyodu bide ilerisini düşünün
Eski konularını hatırlıyorum,senin de ailenin ihtiyacı var sen de bir şekilde ödemeye çalışıyorsun babanın borçlarını,sen kendin için birşeyler yapabildin mi peki diye sorarlar sana?
İkinizin de durumu ortada,bir mucize olması söz konusu değil.Ya kabul edeceksin yada kendine daha uygun birini bulacaksın.

Bazen öyle bi konsuuyo ki tamam bizden olur diyorum bazen de sus pus duruyo bilmiyorum ya bi türlü kabul etmiyor yaptıklarını ben istiyorum ki mahcup olsun artık ona göre konuşsun hiç bişey yapmasa bile dile getirsin ama yok

OLMAZ bu adamdan OLMAZ, yillarini kaybetme, hic de üzülme 4 sene falan diye, ömrün gider eger bununla evlenirsen. Niyetleri seni kullanmak, bu güne kadar yoksa en azindan bi yüzük takilirdi. Ailesi oglum evlenecek diye her ay kenara bi 100 tl koyabilirdi. Yok olmaz ne ailesinden nede ondan.

Abla sözü dinle

Ya böyle demeyin artık gerçekten çok sıkıldım bitsin gitsn istiyorum düşün düşün kafayı yiyecem

O zaman numarani degistir, sosyal medyani kapat, sana hic bir sekilde ulasamasin.

Malesef icimdeki ses iki gün sonra yiahhh kiyamadimmmmm, 4 seneeeeee, cok seviyooooo cok seviyommmmm halledecekmiisssss diyip barisacaksin diyo.

o 4 yıldır para biriktirmiyo da sen napıyosun?
4 yıldır senin için hiçbişey yapmadığını bildiğin halde boş boş adamın başını yiyosun.sana önceki konunda da söyledik.adamın durumu ortada.sana mucize yaratacak hali yok.borcunu harcını gizlemiş değil.ya söylediği gibi zamanı gelip de evlenme hazırlığına başlandığında aza kanaat edip susup oturacaksın ya da ayrılacaksın.ama sen ısrarla hala adamın başını yiyip boş muhabbet yapıyosun.hesap sormak için çok geç işine gelmiyosa uzatma.adam sana ısrarla yok durumum diyo daha hala aynı şeyleri konuşuyosun da konuşuyosun.yoktan var mı edecek sana neden anlamıyosun hala yok diyo işte yok yok yok.Sana her istediğine tamam dese de yalan söyler çünkü kendin diyosun boğazına kadar borca batmış diye istese de ödeyemez daha neyin peşindesin iş işten geçmiş.
Yapar diye bekledim bekledim.
Şimdi de 1 buçuk sene daha bekleyip yine ortada kalacağımızı düşündüğüm için bu kadar sitem ediyorum
Artık ciddi ciddi evlilik yoluna girersek ve bu adam yine bu şekilde devam ederse diye böyle lafını yapıyorum
Güvenemiyorum tamam beni aç açık bırakmaz ama nasıl bırakmaz hm ailkesine hem bize yetmeye çalışırken borç batağına saplanmasından korkuyorum biliyorum ki ailesinden de elini çekmeyecek hiç bi zaman
Ben onu sıkıntıya girmesin diye herseyin uygununu alırken o ertesi gün babası para istese koşa koşa götürüp verecek
Artık uzatamıyorum o yüzden hersey göz önünde

Canım valla duruşunu,konuşmanı,ettiğin kelimeleri herşeyi taktir ettim. Şimdiden düşünmek zorundasın çünkü ilerde bunlar ciddi sorun olacak şeyler. O nasıl herşeyi minöum almayı düşünüyorsa senin de şimdiden ne olacak bilmen gerekiyor. Tavrını sürdür sakın geri adım atma. Ayrılmakla da iyi yapmışsın 4 sene geçmiş hala hiç birşey yok üstelik yapamayacağını da söylüyor. En doğru karar..

Valla konu sahibi dun baska bir konuya eski konularini bildigimiz icin orneklerle yazdik bk oradada dedik ettik az muhakeme yap amacimiz seni fisteklemek degil ongoruler cikiyor mahiyetinde yilanlar geberin sumugumu yiyin deyip gitti o sebeple sana birsey yazmayacagim nasilsa biliyorsun herseyi gayette farkindasin tercih senin ilerde ister baris devam et ister kendi yolunu ciz
Herseyin cok farkindasin nasilsa hayirlisi

babası 48 yasında ise kendi kaç yasında baya küçük o zaman ? ailesi ne dese onu yapıyor daha olgunlaşmamış. bi karar ver barısmayacaksan arkasında dur kararının.

Her zaman ki gibi iki gün sonra barisinsi.... Sana kac kere bundan bi cacik olmaz dedik burda. Yine döndüp dolasip ayni adama gittin..... Yapma kendine bunu.
Önceki konularda bende tüm samimiyetimle ayrıl demiştim...
Demek ki hâlâ beraberlermiş..nasılsa barışacak hiç kendimi yormayayım :KK66:

4 yıldır ne oluyorsa yine olacaktır.
Asıl anlamadığım daha nişanlanmadan babası nasıl "uzun tutmam şunu bunu yapmam" diyebiliyor? Yüzgöz olmuşsunuz çoktan. Evlenince de çok sıkıntı çıkar..

Ailelerin ben büyüttüm şimdi bana bakacak mantığı çok kötü..

OLMAZ bu adamdan OLMAZ, yillarini kaybetme, hic de üzülme 4 sene falan diye, ömrün gider eger bununla evlenirsen. Niyetleri seni kullanmak, bu güne kadar yoksa en azindan bi yüzük takilirdi. Ailesi oglum evlenecek diye her ay kenara bi 100 tl koyabilirdi. Yok olmaz ne ailesinden nede ondan.

Abla sözü dinle
Zaten ailesi yüzük takalım diye deli oluyo ama maddi konuda sıfırlar nasıl takılacak o yüzük onu bilmiyorum
Onlar koymadı hadi oğulları da koymadı bende aynı böyle dedim her ay 1 çeyrek koysaydın kenara 4 senedir dünyanın parası ederdi kafan rahat olurdu ama beyefendi yapılır hepsi diyo sadece

Canım valla duruşunu,konuşmanı,ettiğin kelimeleri herşeyi taktir ettim. Şimdiden düşünmek zorundasın çünkü ilerde bunlar ciddi sorun olacak şeyler. O nasıl herşeyi minöum almayı düşünüyorsa senin de şimdiden ne olacak bilmen gerekiyor. Tavrını sürdür sakın geri adım atma. Ayrılmakla da iyi yapmışsın 4 sene geçmiş hala hiç birşey yok üstelik yapamayacağını da söylüyor. En doğru karar..
Duruşum var da hiç bi işe yaramıyor adam bi adam geri atmıyo
Tam aksine kendini ve ailesini savunuyo sürekli
4 sene hadi öyle böyle geçti daha 1 buçuk sene ödeyecek
Babam sana demez mi oğlum bak 4 senedir görüşüyormuşsunuz 2 senede sözlü nişanlı kalacaksınız sen niye kendini ayarlamadın diye
Ailemin ihtiyacı vardı derim dahada bişey sormaz heralde baban diyo
Lafa bak ailesi herseyin önünde çünkü
Bekardım yardım ettim diyecekmiş
Ne o geri adım atar nede ben artık

babası 48 yasında ise kendi kaç yasında baya küçük o zaman ? ailesi ne dese onu yapıyor daha olgunlaşmamış. bi karar ver barısmayacaksan arkasında dur kararının.
Kendisi 25 yaşında babasına saygı duyuyo fazlasıyla idolü diyebilirim ve çok çekiniyo babasından
O kadar borç ödüyo bi kere babasına sormamıştır baba bu paralar nereye gitti diye
Babasına soramıyor bile ben evlencem nasıl olur nasıl gider diye

Siz akıllanmazsınız konu sahibi. Eski konularınızı biliyorum yorumda yapmıştım. Hakediyorsunuz bu yaşadıklarınızı. O kadar söylendi burda bu adamdan bi cacık olmaz kendini yakma diye. Ama siz hala devam. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. İnsan böyle eziyet çekmeye nasıl bu kadar meraklı olur gerçekten anlamıyorum :işsiz:

X