- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Üzgünüm ama bana pek haklı gibi gelmedniz. Para para diye bunaltıyorsunuz sanki. Ailesinin durumu bekarken aileye yapılanlar bence de sizi ilgilendirmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1000o 4 yıldır para biriktirmiyo da sen napıyosun?
4 yıldır senin için hiçbişey yapmadığını bildiğin halde boş boş adamın başını yiyosun.sana önceki konunda da söyledik.adamın durumu ortada.sana mucize yaratacak hali yok.borcunu harcını gizlemiş değil.ya söylediği gibi zamanı gelip de evlenme hazırlığına başlandığında aza kanaat edip susup oturacaksın ya da ayrılacaksın.ama sen ısrarla hala adamın başını yiyip boş muhabbet yapıyosun.hesap sormak için çok geç işine gelmiyosa uzatma.adam sana ısrarla yok durumum diyo daha hala aynı şeyleri konuşuyosun da konuşuyosun.yoktan var mı edecek sana neden anlamıyosun hala yok diyo işte yok yok yok.Sana her istediğine tamam dese de yalan söyler çünkü kendin diyosun boğazına kadar borca batmış diye istese de ödeyemez daha neyin peşindesin iş işten geçmiş.
Valla ben bunu hakettim haklısınKendin ettin kendin buldun. 4 senedir gümbür gümbür geliyor olaylar başladığın yerdesin hala.
Duruşum var da hiç bi işe yaramıyor adam bi adam geri atmıyo
Tam aksine kendini ve ailesini savunuyo sürekli
4 sene hadi öyle böyle geçti daha 1 buçuk sene ödeyecek
Babam sana demez mi oğlum bak 4 senedir görüşüyormuşsunuz 2 senede sözlü nişanlı kalacaksınız sen niye kendini ayarlamadın diye
Ailemin ihtiyacı vardı derim dahada bişey sormaz heralde baban diyo
Lafa bak ailesi herseyin önünde çünkü
Bekardım yardım ettim diyecekmiş
Ne o geri adım atar nede ben artık
o 4 yıldır para biriktirmiyo da sen napıyosun?
4 yıldır senin için hiçbişey yapmadığını bildiğin halde boş boş adamın başını yiyosun.sana önceki konunda da söyledik.adamın durumu ortada.sana mucize yaratacak hali yok.borcunu harcını gizlemiş değil.ya söylediği gibi zamanı gelip de evlenme hazırlığına başlandığında aza kanaat edip susup oturacaksın ya da ayrılacaksın.ama sen ısrarla hala adamın başını yiyip boş muhabbet yapıyosun.hesap sormak için çok geç işine gelmiyosa uzatma.adam sana ısrarla yok durumum diyo daha hala aynı şeyleri konuşuyosun da konuşuyosun.yoktan var mı edecek sana neden anlamıyosun hala yok diyo işte yok yok yok.Sana her istediğine tamam dese de yalan söyler çünkü kendin diyosun boğazına kadar borca batmış diye istese de ödeyemez daha neyin peşindesin iş işten geçmiş.
Bekarken beni ilgilendirmiyor tabi ki ama evlenelim diyen bi adam olduğu için ilgileniyorumKendisi 25 yaşında babasına saygı duyuyo fazlasıyla idolü diyebilirim ve çok çekiniyo babasından
O kadar borç ödüyo bi kere babasına sormamıştır baba bu paralar nereye gitti diye
Babasına soramıyor bile ben evlencem nasıl olur nasıl gider diye
evet benim dik durmam lazım artık onun laflarının altında ezilmek istemiyorumCanım geri adım atsa bile ileride evlenirsen çok pişman olursun. Ailesinin sözünden çıkmaz ve yine her dediklerini yapar. Yine kredi çeker. İyi düşün bence geri adım atsa bile sen atmamalısın..
Seviyorum ya inanmak istedim söylediklerini olur diye düşündümSiz akıllanmazsınız konu sahibi. Eski konularınızı biliyorum yorumda yapmıştım. Hakediyorsunuz bu yaşadıklarınızı. O kadar söylendi burda bu adamdan bi cacık olmaz kendini yakma diye. Ama siz hala devam. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. İnsan böyle eziyet çekmeye nasıl bu kadar meraklı olur gerçekten anlamıyorum
Herkes düğün yapacak adama Allah kolaylık versin der bizimkine ailesi destek olmak yerine köstek oluyo benm derdim ailesine yardım etmesi değil zaten kendini bizi zerre kadar düşünmeden dbe batması o kadar borca girip bana gelincede çok borca girmeyelim demesi
Ailesi sadece lafta konusuyo tabi maddi konulara girmiyolar hiç sadece babası ee kızım biz babanın isteklerini karşılayamazsak ne olcak diyo arada sırada kii daha babamla tanışmadılar babam bişey istemedi şimdiden yol yapıyo adam bana
Bekarken beni ilgilendirmiyor tabi ki ama evlenelim diyen bi adam olduğu için ilgileniyorum
Düşünsenize evlenelim diyo ortada 60 bin borç var ne borcu ailesinin borcu ve bu sebepten sürekli bana herseyi minumum alalım diyo
Babam sana demez mi oğlum bak 4 senedir görüşüyormuşsunuz 2 senede sözlü nişanlı kalacaksınız sen niye kendini ayarlamadın diye
Seviyorum ya inanmak istedim söylediklerini olur diye düşündüm
1 buçuk sene sonra hersey bitecek dedim kendi kendime
Sonra tekrar eskiye dönüp baktım kaç kez böyle kandırmıştım kendimi kaç kezzz
Aynen katılıyorumPara temelli duruşların pek bir faydası yok
4 yılda sen ve ailen ne birikim yaptınız evlilik için, hiç...
Para para para çok itici, evlilik böyle bir şey değil
Adamın yaşı evlilik için zaten çok genç, bir de üzerine bu kadar baskı, gördüğün tepki normal yani
Birbirini seven, sayan iki insanın arasında minimum maksimumun lafı bile olmaz
Gerçekten bittiyse çok iyi olmuş, bu iş olsa da mutlu olamazsın çünkü aileye takıntılısın şimdiden
Ben çalışıyorum 1 buçuk senedir okulum bittikten sonra çalışmaya başladım benimde herhangi bir birikimim yok bende aileme yardımcı oldum ama kendimi ona göre ayarladım kasımda kredim bitiyo babama yenisini çekmiceğimi söyledim 2 senede birikimi yapıcamSiz çalışıyor musunuz ? Okuyor musunuz ? Sizin herhangi bir birikimini var mı ?
Bana kalsa bizde bekleyeim daha bikaç sene ama sıkıntu şu ki hem evlilik için acele eden onlar bu durum karsısında hiçbirşey yapmayan yine onlarYa adam bide altı üstü 25 yaşındaymış, 21 yaşında ben bu kızla evlencem diye birikim mi yapacaktı. Benim 25 yaşında kenarda 100 tl m bile yoktu. Eşimle 30 muzda evlendik, üstelik eşimin geliri hep yüksekti omunda sıfır birikimi vardı. Bu kadar yemedim ama başını. Konu sahibi bir bana mı haksız geldi anlamadım.