• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma borcu nasıl ödenir?

Karmaya falan inanmam. Siz yıllarınızı bu adamı zihninizden çıkarmadan geçirmemişsiniz, o yüzden başka konulara enerji verememişsiniz. Takıntı yapmışsınız psikolojik destek alın. O kim köpekmiş de karması tutacak, influencer gezegeninde olur bunlar 😂

Karma sebep sonuç yasasıdır. İlahi adaletle aynı anlama gelir. Muazzam işleyen bir sistemdir. Yere çöp atmanın bile bir karması vardır.

Ve karma borcu sadece ve sadece eylemle ödenir. Yani sizin borç sandığınız olay, sizin karma temizliğiniz bile olabilir. Bu, birkaç olasılıktan sadece biri. (ben kimseye bir şey yapmadım demeyin işte bu kısmı burada açıklayamıyorum).

Ayrıca görevi biten kişi hayatınızdan çıkar. Siz onu bunu suçlayarak hiçbir yere varamayacağınız gibi, bu olaydan ders almadığınız takdirde emin olun daha sert bir olayla karşılaşmanız da mümkündür. Siz bu konuda neyi yanlış yaptınız mesela? Nelere izin vermemeniz gerektiği halde siz izin verdiniz? Vs. Vs. Kendinizi sorgulayın başkasını suçlamadan önce.

Sistemde iyi kötü yoktur sadece plan vardır. Yazmak istediklerim bu kadar değil ama maalesef bazı bilinçler yüzünden daha fazla yazmak istemiyorum.
Me gibi bilinçler? Çok gizemli yazmışsınız

Aslında mağdur edilen benim. Sonraki süreçte tabi mağduriyetimin hıncımı çıkarmak için sataşıp durdum ama içim soğumadı
niye magdur olasin ki?
baslamis - olacak gibi olmus - hayaller kurmussunuz ama olmamis ve bitmis.
baslayan her iliski devam edecek diye bie kural mi var? sevgililer birbirine o heyecanla sozler yeminler eder. noterden imzali almadiysaniz bir onemi yoktur. tek hayal kırıklığında o edilen yeminler sozler çöpe gider.
kimse size bir sey borclu degil
ne yasiyorsaniz sacma sapan - kendini gelistirememis biri olduğundan yasiyorsunuz.
diger konularinizi da bilen biri olarak yaziyorum. mantiksiz davranip bos seylere umitleniyorsunuz. bu yuzden hayal kirikligina uğruyorsunuz. ne kendinize sayginiz var ne bir sey.
hayatinizin yolunda gitmemesinin tek sebebi sizin yanlis kararlarınız.
ama yasınız cok genc. duzenli terapi ile kendinizle olan sorununuzu cozebilirsiniz. iste o zaman daha saglikli erkeklerle, daha guzel iliskiler yasarsiniz

Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?

Bana 20’li yaşlarımı borçlu,
Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu

Herkesin bir toksik iliskisi olmustur diye dusunuyorum.,Eski toksik iliskisinden nefret etmeyen yoktur bence 😂😂 hala aklinizin kosesinde bunlari dusunmek "kendini gerceklestiren kehanet" gibi biraz. (Bu psikolojik bir terim)

Bide beddua etmis ayrilirken, Bence sukur namazi kil bacim😂 her gelen şerri de onun bedduasindan diye dusunme, iletisimi kopar hayatina bak.

Bizim beddua ettiklerimiz de hayatini yasiyor, inanmayin boyle seylere....

İslam'da karma yok dönüp helallik istiyorsunuz birde. Önce bir öğrenin ya. Ayrıca sekiz sene arıza yaşanır mı yapmayın böyle şeyler

Ya adam sana ben senin kazandığın parayı bir gecede iddiaya mi basıyorum dedi ahahahah

İnsan başına ne geldiyse, iyi ya da kötü ne yaşadıysa, açık ara birinci müsebbibi kendisidir bana göre.
Sonra diğer kişiler ve olaylar şartlar vs.

Karma borcum var. Eski ilişkimde birbirimizin çok hakkına girdik. Yanımızda ailelerimizi de perişan ettik. 8 sene geçti ikimizde bi halt yapamadık. Tabi süreç içerisinde birbirimize etmediğimiz hakaret kavga kalmadı (ayrı olsak bile ara ara ben ona sataştım, o bana) aslında sevdik birbirimizi ama sonra bana yaşattıklarını affedemedim o da aksine beni suçladı yaşadıklarımızdan. Diyemem ki ikimizden biri suçsuz. Ikimizinde hataları var o benim çok ahımı aldı çok üzdü ağlattı, hayatımı mahvetti. O kendi hayatını yaşayınca tabi Ben de intikam ateşiyle hep canını yakmaya çalıştım derken.. bugün 8 sene geçmiş iki yaralı insanız. O benden nefret ediyor. sanırım ona daha kolay geldi nefret etmek vicdan yükünü hafifletmek için. Dedim gel artık bitsin bu karma borçu hakkım helal sana, bana senin iki yakan bi araya gelmesin dedi sanki ben ona bişey yapmışım gibi.. narsist adam. Para pul içinde yüzüyor, benim maaşımı aşşalıyor öyle bir it düşünün…. Benim kazandığım parayı bir gecede iddiaya basıyormuş. Narsistliğine örnek vermek istedim. İşte böyle. Ama ben artık mutlu olmak istiyorum. Yolunda gitmiyor hiç bişey. Karma borçu nasıl ödenir?

Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
Neyin karması? İlişkiniz yürümemiş sonlandırmışsınız. Son derece basit.?
Bana fazla abartıyorsunuz gibi geldi. Bu kadar dram yapmanın anlamı yok önünüze bakın.

Bana 14 şubatlar borçlu,
beni yarım bıraktı
Beni kimsesiz bıraktı
Bana bir hayat borçlu
Sen yapismissin sana hiçbir şey borçlu değil
Karı kocasiniz sanki
Karı kocalar bile ayrılınca kestirip atıyor

Back