Dumur eden sevgililer günü hediyesi

Her zaman sırnaşma olur sevgililer arasında. Ben beni utandırdığından ve hediyeden rahatsız olduğumu dile getirdim. Umarım birleşme gibi niyeti yoktur diyorum.. Sırnaşmayla üstümü başımı yırtacak değil.. Öpüşmeden de ileri gitmedik zaten.
Azgın lafı da ilk benden çıktı diye hatırlıyorum, beraberce alay ettik. Sevgilim ona bakacak birisi değil.. Mühendis adam, çok da yakışıklı.. Affedersiniz ama gidip kardeşi yaşında, daha liseye giden bi kıza bakacak birisi değil.. Davul bile dengi dengine. Ben kıza sinirleniyorum, sevgilim dikkate almıyor. Sevgilim yönünden derdim olsa buraya konu açmadan çözerdim inanın. Burdan anlattınca her şey büyük geliyor, sevimsiz oluyor tabi ama sevgilim iyi bir insan. Beni mutlu etmeye adamış gibi kendisini. Umarım siz de çok mutlu olursunuz.
Anaç ve sevgi doluyum sevgilime karşı, belki de fazla korumacı ve sahipleniciyimdir, hakkınız olabilir. Çok teşekkür ederim yorumunuz içim. Ben de sizin için Sonsuuz mutluluk dilerim. :)

Benim 7 aydır bir birlikteliğim var ama daha yeni yeni güvenmeye başladım diyebilirim, ki elinden geleni yapar mutlu etmek için ama hiçbir zaman 'benim eşim yapmaz' diyen kadınlardan olamam, insanız hepimiz hatalar insanlar için var Tabi ki size paranoyak gibi bir hatasını bekleyin demiyorum ama fazla güven sizin üzülmenize neden olabilir, önce kendinizi düşünün derim. Dilekleriniz için çok teşekkürler, umarım siz de çok mutlu olursunuz.

1. Stajyer kızı tehdit olarak algılamayın, hal tavırlarından belli mizacı. ama bence sevgilinize uzak durmasını tembih edin sıkı sıkı, sizin prensipleriniz var sonuçta. bi erkeğin kalitesi yanına yaklaştırdığı kadınlardan belli olur.

2. Seksi geceliğe takılmalı mı, takılmalı. ikinci ay için çok sert bir hediye. sebebini sorun olmazsa, utandığınızı da söyleyin. ama şunu da diyeyim, sevgilim ikinci ayda bana altın kolye alsa ona da takılırdım. fazla kıymetli hediye ya.

3. Sevimsiz kuzene hiçbir şey yapmayın. akrabası sonuçta. zaten kendi kendine sıkılır bir yerden sonra.

4. Sevgilim şu sıralar 'senin bitti demenle bitmez ilişkimiz, bil.' diyor demişsiniz, erkekler genelde söyler bunu. güven verici bir söz gibi gözüküyor ama çoğu zaman tutulamaz. yani bu cümleye de çok takılmayın.

Katiliyorum .
Tanimiyorum ben seni ok Deniz.
Ama bu cümlelerinbenimde ilgimi cçekti .
6 yildir beraberiz ben hala " o asla yapmaz " demem ..

öyleyse iyi ama şu da var erkekler ilgi görünce şımarıyo kız açık açık belli ederse takılmak ya da flört etmek gibi bi hataya düşebilir
ben erkeklere bu konularda hiç güvenmiyorum
seni bırakıp onunla çıkar demiyorum ama kız çok üstelerse sırnaşırsa o da ilgiden dolayı flört edebilir o yüzden mesfe koymak en iyisi

kız güzel birşey mi bari

Son düzenleme:
Ben de sevgilinize toz kondurmama çabasını hissettim açıkçası. Rahatsız olduğunuz bir davranışını aktarmışsınız, ona bile insanlar yorum yapınca koruma moduna giriyorsunuz. E başta size niye garip geldi o zaman?

İkincisi tüm stajyerlere aynı davranıyordur evet, ama bu kız ona diğer stajyerlerin davrandığı gibi davranmıyor. Demek ki bu kıza karşı tavrını değiştirmesi gerekiyor. Kız bir şekilde sevgilinizden karşılık bulduğunu hissediyor ki davranışlarını arttırarak sürdürüyor, yüz bulmasa veya devamlı reddedilse bir lise stajyeri bu kadar ileri gitme cesareti bulamaz. Sevgiliniz sizinle birlikte alay etse de kızın gösterdiği ilginin hoşuna gittiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…