Bakın hala aynı hatayı yapıyorsunuz. Sevgilime çok güveniyorum diyorsunuz sürekli ve sadece 2 aydır birliktesiniz. Açık konuşayım açtığınız konularda beni iten özellikleri var sevgilinizin ama siz sürekli koruma halindesiniz, sürekli sevgilinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Güzel bir birlikteliğiniz olabilir size göre, Allah daha çok mutlu etsin tabi ki ama böyle körü körüne güvenmek için çok erken. Azgın ergen diye sevgilim dedi, dediniz. Gecelik için, geceliği verdikten sonra başta sırnaştı dediniz ama biri sevgiliniz için kötü bi yorum yapınca hemen çeviriyorsunuz konuyu.
Umarım yanılan ben olurum, umarım sizi çok mutlu eden bir beraberliğiniz olsun ama dikkatli olmanızda fayda var.
Her zaman sırnaşma olur sevgililer arasında. Ben beni utandırdığından ve hediyeden rahatsız olduğumu dile getirdim. Umarım birleşme gibi niyeti yoktur diyorum.. Sırnaşmayla üstümü başımı yırtacak değil.. Öpüşmeden de ileri gitmedik zaten.
Azgın lafı da ilk benden çıktı diye hatırlıyorum, beraberce alay ettik. Sevgilim ona bakacak birisi değil.. Mühendis adam, çok da yakışıklı.. Affedersiniz ama gidip kardeşi yaşında, daha liseye giden bi kıza bakacak birisi değil.. Davul bile dengi dengine. Ben kıza sinirleniyorum, sevgilim dikkate almıyor. Sevgilim yönünden derdim olsa buraya konu açmadan çözerdim inanın. Burdan anlattınca her şey büyük geliyor, sevimsiz oluyor tabi ama sevgilim iyi bir insan. Beni mutlu etmeye adamış gibi kendisini. Umarım siz de çok mutlu olursunuz.
Anaç ve sevgi doluyum sevgilime karşı, belki de fazla korumacı ve sahipleniciyimdir, hakkınız olabilir. Çok teşekkür ederim yorumunuz içim. Ben de sizin için Sonsuuz mutluluk dilerim. :)