Dumur eden sevgililer günü hediyesi

Kıza dikkat et derim.Bildiğin oğlana toplum arasında kaba kaçacak biraz ama iş atıyor derler ya öyle geldi.Senin tavrını ortaya koymanla ilgisi yok canım sevgilin tavrını koyacak bir kaç defa ağzının payını alırsa sırnaşmaz bi daha.İş sevgilinde bitiyor senlik bi şi yok cnm.Gecelik olayını da yakınlaşmak istiyor gibi yorumladım:44:

Sevgilin konusup gulunce cana yakin,stajyer konusup sululuk yapinca hadsiz yilisik oldu...

Saçlarının dağınık halini görmesini temenni edip, ucuz ucuz gülmesi hadsiz ve yılışıklık.. Sevgilim herkese karşı öyle. Sonuçta yobaz değiliz değil mi? Herkesle iyi ilişkiler içersinde olabilir. Şuanki sorunumuz bi lise öğrencisinin sevgilime asılıyor olması.

Kıskanmış gibi davranmamaya özen gösterdim.. Zaten sevgilim kredi kartı kullanmadığını söyledi ama sevgilimi tanısanız rahat ama çizgisini de koruyabilen bir insan olduğunu görürsünüz. Anladığım kadarıyla bu kız ilk defa insan ilişkileri düzgün birini tanımış ve güler yüzlü olmasını ilgi olarak algılıyor. Sevgilimden yana sorun yok. Akın'ın masasında fotoğraflarımız falan da var. Kız kendisi yüzsüz. Korkum öpmeye falan çalışırsa diye. Aklıma her şey geliyor..

zaten sevgilinizden yana sorun olsa, gelip size anlatmaz gizliden flörtleşirdi sanırım.

ama işte o kıza farklı davranmalı. kız yaşı gereği bu tarz heyecanlara kolaylıkla kapılabilir,iyi niyetli bir yakın hareketi farklı yorumlayabilir.

çok zor bir şey değil. mesela ... hanım diye hitap etmeye başlayabilir, siz diye hitap edebilir vs...

öpmeye çalışmaz bence :) o kadar da değildir

Kimse kusura bakmasın ama bende lisede staj yaptım hemde bir yıl boyunca farklı ınsanlar gördüm tanıdım kendı numarasını bana yazıp vermeye çalısan 45 yasında adamı da, herkese aşalayıcı bakan adamı da..
Fakat hiç kimse staj yaptıgı yerde özellikle bir fabrıkada kımse kımseye öyle ismiyle hitap edemez en az abı abla demesı gerekir face eklemiş olabilir ama her yerde ondan buyuk oldugunu ve orda sorumlu kısı oldugunu kendısının stajyer oldugunu belli etmesi gereken kişi sevgiliniz. Eğer o kız bu yüzü bulmuşsa sevgiliniz de bu yakın konusmayı yapacak kadar temel hazırlamış çünkü hiçbir lise stajı yapan 17-18 yasındakı kız ne kadar havalı olursa olsun okulun gönderdiği işyerindeki bir adama böyle davranamaz. Eğer gözle görülür elle tutulur bir durum varsa sevgiliniz i.k sorumlusuna durumu bildirebilir

evet aynı fikirdeyim. işyerinde ne olursa olsun bir mesafe olmalı kişiler arasında, ... hanım ... bey diye hitap edilmeli arada yaş farkı da olsa... diğer türlüsü bana çok anormal geliyor.

Kıza dikkat et derim.Bildiğin oğlana toplum arasında kaba kaçacak biraz ama iş atıyor derler ya öyle geldi.Senin tavrını ortaya koymanla ilgisi yok canım sevgilin tavrını koyacak bir kaç defa ağzının payını alırsa sırnaşmaz bi daha.İş sevgilinde bitiyor senlik bi şi yok cnm.Gecelik olayını da yakınlaşmak istiyor gibi yorumladım:44:

Bu konunun peşini bırakmıycam, öyle sevgilime iş atacak kızın alnını karışlarm.. Gerçi işini atsın, sıkıyorsa sevgilim bi yanlış yapsın bana.. Nişan attım da bunu mu bırakamıcam!

zaten sevgilinizden yana sorun olsa, gelip size anlatmaz gizliden flörtleşirdi sanırım.

ama işte o kıza farklı davranmalı. kız yaşı gereği bu tarz heyecanlara kolaylıkla kapılabilir,iyi niyetli bir yakın hareketi farklı yorumlayabilir.

çok zor bir şey değil. mesela ... hanım diye hitap etmeye başlayabilir, siz diye hitap edebilir vs...

öpmeye çalışmaz bence :) o kadar da değildir

İyi fikir, o zaman konuşayım sevgilimle.. Bi yandan da utanıyorum bu konuyu açmaya. Sonucta kız dengesiz mengesiz ama ergen daha sonucta, kıskandığımı düşünmesine üzülcem.. :S

evet aynı fikirdeyim. işyerinde ne olursa olsun bir mesafe olmalı kişiler arasında, ... hanım ... bey diye hitap edilmeli arada yaş farkı da olsa... diğer türlüsü bana çok anormal geliyor.

Kesinlikle katılıyorum.

Zaten herkesin kocasi,sevgilisi cok masum. Hep etraflarindaki kadinlar o..uspu..:51:

Sizin diliniz yandı sanırım bu konuda.. :S Yine de sevgilim liseli bi kızdan yararlanacak bir insan değil.

Normali de dediğin gibi olan zaten.. Sevgilim benim kadar ciddye almıyor ben de kıskançlığımı belli etmemeye çalışıyorum. Kendi kafasına göre davranan, azgın bir ergen olarak görüyoruz.. Ben sinir oluyorum. Kaldı ki sevgilim ona tenezzül edecek birisi değil.. Sevgilime kesin konuşsam, mesafesini koyar mutlaka.

Madem mesafesini koyar diyorsun konuş koysun o zaman sonuçta sizi sözlüm diye tanıtmış bu kıskançlık meselesi değil. Herkes nerde durmasını bılmelı ınsanlara bellı ölçüde davranmasını bılmelı bence buraya konu açana kadar stajyer kız sorununu sevgilinle konuşup rahatsız oldugunu sınırını çizmesi gerektiğini söylemelisin tabı kızın senın sevgılıne böyle yanaşması kredi kartını ısteyecek kadar samımı olması senı rahatsız edıyorsa.. Son olarak tenezzül etme konusunda ben staj yaparken babam kadar adam benle konusmak ıcın numarasını yazıp masama bırakmıştı gerçi ben anında şikayet edip işten attırma derecesine gelene kadar olayı büyütmüştüm ama erkek bu kımın kımle ne yapacagı hiç belli olmaz 5 yaş çok değil benımde erkek arkadasımla aramda 4 yaş var.Sevgilini küçük birşey olmaz diyerek kaptırma da Allah korusun [/B]

Son düzenleme:
Bu konunun peşini bırakmıycam, öyle sevgilime iş atacak kızın alnını karışlarm.. Gerçi işini atsın, sıkıyorsa sevgilim bi yanlış yapsın bana.. Nişan attım da bunu mu bırakamıcam!

Of off ne kızlar var arsızlık çok çirkin bi şi de oluyor işte çıkıyorlar böyle:47: Konuş cnm sevgilinle adamakıllı hareketlerine dikkat et de.Ciddi olduğunuzu anlasın.Daha yakın daha sıcak kanlı davran sevgiline görmez bile o zaman.

Normali de dediğin gibi olan zaten.. Sevgilim benim kadar ciddye almıyor ben de kıskançlığımı belli etmemeye çalışıyorum. Kendi kafasına göre davranan, azgın bir ergen olarak görüyoruz.. Ben sinir oluyorum. Kaldı ki sevgilim ona tenezzül edecek birisi değil.. Sevgilime kesin konuşsam, mesafesini koyar mutlaka.

Madem mesafesini koyar diyorsun konuş koysun o zaman sonuçta sizi sözlüm diye tanıtmış bu kıskançlık meselesi değil. Herkes nerde durmasını bılmelı ınsanlara bellı ölçüde davranmasını bılmelı bence buraya konu açana kadar stajyer kız sorununu sevgilinle konuşup rahatsız oldugunu sınırını çizmesi gerektiğini söylemelisin tabı kızın senın sevgılıne böyle yanaşması kredi kartını ısteyecek kadar samımı olması senı rahatsız edıyorsa.. Son olarak tenezzül etme konusunda ben staj yaşındayken babam kadar adam benle konusmak ıcın numarasını yazıp masama bırakmıştı gerçi ben anında şikayet edip işten attırma derecesine gelene kadar olayı büyütmüştüm ama erkek bu kımın kımle ne yapacagı hiç belli olmaz 5 yaş çok değil benımde erkek arkadasımla aramda 4 yaş var.Sevgilini küçük birşey olmaz diyerek kaptırma da Allah korusun

Allah korusun tabi ki. Zaten öğrendiğim kadarıyla kızla sevgilimin yaşam tarzları arasında da dağlar kadar fark var.
Konunun üzerinde durmamış gibi davrandım, o kızı tehdit olarak gördüğümü anlamasını istemedim.

Of off ne kızlar var arsızlık çok çirkin bi şi de oluyor işte çıkıyorlar böyle:47: Konuş cnm sevgilinle adamakıllı hareketlerine dikkat et de.Ciddi olduğunuzu anlasın.Daha yakın daha sıcak kanlı davran sevgiline görmez bile o zaman.

Mesaj atıyım en iyisi bu konuyla ilgili.

İyi fikir, o zaman konuşayım sevgilimle.. Bi yandan da utanıyorum bu konuyu açmaya. Sonucta kız dengesiz mengesiz ama ergen daha sonucta, kıskandığımı düşünmesine üzülcem.. :S

Kesinlikle katılıyorum.

Sizin diliniz yandı sanırım bu konuda.. :S Yine de sevgilim liseli bi kızdan yararlanacak bir insan değil.

Yooo yasasaydim emsal teskil etmesi acisindan soylerdim. Benim sahsi kanaatim budur..

Allah korusun tabi ki. Zaten öğrendiğim kadarıyla kızla sevgilimin yaşam tarzları arasında da dağlar kadar fark var.
Konunun üzerinde durmamış gibi davrandım, o kızı tehdit olarak gördüğümü anlamasını istemedim.

Bence yine de istemediği söyle ilerde belki eşin olacak kıskandığını o zaman da mı belli etmemeye çalışacaksın? Boşver kıskandığını sevdiğini bilsin o kızın 8-10 saat yanında yılıştıgını bılmektense sevgilinin kıskandıgını bılmesı daha ıyı bence

stajyer kıza kesinlikle ne olduğunu bildirmelisiniz bende erkek arkadaşımla staj yaptığım yerde tanıştım o orada çalışandı ama ben orada çalışırken abi diye hitap ediyordum sonra aramızda bir şeyler olduktan sonra abi de diyemedim ismiyle seslenemedim :1: Öyle yerde kesinlikle üstüne abi abla diye hitap ediyorsun kız fazla yılışık dur demeniz gerekir.

Mesaj atıyım en iyisi bu konuyla ilgili.

bence mesaj atma, konu nasılsa açılır.

kıskanıyo gibi görünmemek için kız için üzüldüğünü, yanlış fikirlere kapılmaması için sizli bizli konuşmaya geçmesini söyleyip, sonuna da " zaten sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin canım" diye bitirebilirsin, mesela...

O kızdan korkup da tavrımı değiştirmem sevgilime karşı.. Şimdi msj attım zaten.. Aradı güldü uzun uzun.. Beni rahatlatacak şeyler söyledi aşkım. :)

Bence yine de istemediği söyle ilerde belki eşin olacak kıskandığını o zaman da mı belli etmemeye çalışacaksın? Boşver kıskandığını sevdiğini bilsin o kızın 8-10 saat yanında yılıştıgını bılmektense sevgilinin kıskandıgını bılmesı daha ıyı bence

Msj attım.. Aradı beni.
Başta güldü sonra da kızdı, kıskanacaksan da adam akıllı birisinden kıskan. O kız bizim dengimiz değil falan dedi. Söz verdi mesafe koyacak.

stajyer kıza kesinlikle ne olduğunu bildirmelisiniz bende erkek arkadaşımla staj yaptığım yerde tanıştım o orada çalışandı ama ben orada çalışırken abi diye hitap ediyordum sonra aramızda bir şeyler olduktan sonra abi de diyemedim ismiyle seslenemedim :1: Öyle yerde kesinlikle üstüne abi abla diye hitap ediyorsun kız fazla yılışık dur demeniz gerekir.

Ayy Allah korusun. Şimdi konuştum sevgilimle, gerekli mesafeyi koyacağını söyledi ama çok da güldü bana :(

bence mesaj atma, konu nasılsa açılır.

kıskanıyo gibi görünmemek için kız için üzüldüğünü, yanlış fikirlere kapılmaması için sizli bizli konuşmaya geçmesini söyleyip, sonuna da " zaten sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin canım" diye bitirebilirsin, mesela...

Malesef şimdi içimden geldiği gibi paylaştım sıkıntımı..
Alay eder gibi konuştu ve sonra da kızdı.. O kızla aramda bisey olabilme ihtimalini düşünmen bana, bize hakaret dedi. Mesafe koyucam dedi.

öncelikle şunu söylicem stajyer kıza siz derse oldukça komik ve saçma olur. neticede yaşça küçük ve stajyer.

adıyla hitap etmesi çok normal.

ama kızın abi ya da bey demesi gerekirdi.

bence bu konuda uyarsa daha mantıklı olur.

iş ortamındayız senden yaşça büyüğüm bey demek istemiyorsan da en azından abi dersen iyi olur diyebilir.

kuzenini kıskanman zaten mantıklı değil.

gecelikle ilgili de şunu diyim sonuçta sevgilin illaki aklından başka şeyler geçiyordur. ama sen istemedikten sonra zorlamaz herhalde neticede çeyizine koy demiş.

Sizde erkek arkadaşınızı korumak gibi bi durum var, yani yorum istiyorsunuz ama erkek arkadaşınızla ilgili kötü bi yorum gelince hemen savunmaya geçiyorsunuz.

Daha 2 ay olmamış mıydı sizin? 2 ayda seksi gecelik bana biraz saçma geldi. Stajyer kız için bi yorum yapamayacağım, ama hem kıza hem de sevgilinize karşı dikkatli olun derim, hayatın ne getireceği belli olmaz.

Yalnız, 'senin bitti demenle bitmez bu ilişki.' demesi bana fazlasıyla maço bir tavır geldi. Sevgiliniz istemediği sürece ayrılamayacaksınız yani. Oldukça bencilce bir düşünce, ama siz maçoluktan hoşlanıyorsanız bilemem.

Benim sevgilim bana gecelik hediye edemez.Hani çok uzun birlikte olunur,ilişki oturur,ne bileyim nişanlı falan olunur anlarım.Burada bence sevgiliniz kızdan etkilenip size sarıyor.Üstü kapalı verse neyse,sırnaştı yazmışsınız.Stajyer kız maşallah isim takmaya kadar götürmüş olayı,bu ne lakaytlık? Neden uyarmıyor Akın Bey? Pekala abi dedirtebilir.Kızdan 'azgın ergen' diye bahsetmesi ayrıca dikkatimi çekti.Neden sadece 'Aman ergen işte,ne yapsa yeri' demiyor da 'azgın' diyor? Sevgiliniz her şeyin gayet farkında.Ataerkil düşünceye de sahip.Yahu kardeşim,ben bitirdiğim takdirde ilişkiyi,sen istediğin kadar bitirme.Zorla mı tutacaksın yanında? Hayret bir şey.Kimseye o kadar güvenmeyin.

Son düzenleme:
Back