Dumur eden sevgililer günü hediyesi

2 ayda gecelik isi bana da abarti geldi...
Sonra bir iki mesajinizi konunuzu dusundum zaten siz cok hizli ilerliyorsunuz...
O sizin annenizle tanisip eve gelip sizin askinizi haykirmisti, siz onun annesiyle daha simdiden dugunlerde...
E bu kadar hiza o gecelikte gelir...
Ikincisi sevgiliniz o 'azgin ergen' e mesafe koysun bir zahmet, ayni azgin ergenlerden biri sizin yakanizdan pacanizdan ayrilmasa ne kadar da azgin hahahah geyigi doner mi acaba?
Ucuncuzu ben ayrilmadan ayrilamazsin lafi o kadar maco bir tavir ki, bazi kadinlar nedenini hic anlamadigim bir sekilde bunu sever eger onlardan biriyseniz ne mutlu, fakat bu ataerkil lan lun tavri bana cok itici geldi...
Son olarakta 2 ay cok kisa bir sure kimseye sonsuz guvenmeyin, kimse sonsuz guveni haketmez insanin kendisi bile, hatalar insanlar icindir unutmayin...

sana bunları sevgilin mi anlattı ya? bana böle dedi faceden yazıo dağınık saç olayları falan anlatmasıda ilginç yani. bide sevgilin mühendismiş yanındaki stajerle niye bu kadar samimi. araya mesafe koymalı bence.sevgilin çocuk gibi görüo ama çocuk olsa yok dağınık saçlarımla gör beni demez sırnaşmaz . ve bide üstüne sevgilin azgın diyo. azgın dediğine göre çocuk gibi görmüyor demekki farkında ve dikkatini çekmiş.valla ben sen yerinde olsam sevgilinin üstüne giderim baktım çapkın olmuyor ayrıl gitsin. kimsenin afrasını tafrasını çekme. zaten uzun bi ilişkide değil.ergen demiş ama kendi hareketleride bana ergen gibi geldi.

Stajyer kızda dahi neyse haklısında kuzende ne buldun acaba? sevgilsiini kendi ailesinden kıskanmak da ne demek oluyor?
evet o geceliğe takıl bence. kimse 3 5 ayda seksi gecelik çok masum bişey değil
ha masum geleni varsa bilemem

1- kuzeni ele bir kere, onda bir sey yok onlar kardeş sayılırlar sırf cinsiyeti kız diye kıskançlık yapıyorsun.

2- ''azgın ergen'' tabiri çok yakısıksız, bunu söylüyorsa kızın ona asıldığının bariz farkında ve bu sevgilinin egosunu okşamış besbelli. kredi kartını isteyecek kadar samimi olan kendisi kızla arasına mesafe koyamamış demek ki kız da ona asılacak cesareti kendisinde bulabilmiş, ergen demiş ama çocuk değil neticede

3- en önemlisi bu gecelik maddesi; sevgilin bariz bir sekilde sana zarf atmış. az çok niyetini belli etmiş senim tepkine göre de çeyizine koy diye kıvırmış, onceden planlamış yani bunu terss tepki verirse böyle kıvırırım diye. ''hmmm üzerimde görmek ister misin sevgilim?'' deyip iki kırıtsaydın bayıla bayıla istiycekti bunu. bi seye takılmak gerekiyorsa kesinlikle bu gecelik konusu üzerinde dur. tepkisini ölçmek istiyorsan da sen onu zarfla. daha 2 ay olmuş bismillah gecelik mecelik. ilk sevgililer gününde alınacak hediye değil kesinlikle ben olsam çok bozulurdum .

tomris alemsin valla
yorumuna çok güldümsanki kahve falı bakmissin gibi
evet evet senin dediğine katiliyorum.

o değilde konu sahibi hangi hediye için dumur olmuş onu çözemedim.
hayır kolye ise normal.
gecelik ise oda normal.

ben bu konuda stajyer kızdan başka anormal birşey görmedim.
haa birde kuzen vardı

valla oda normal.

edit:sonradan gördüm daha iki aylık sevgiliymissin
o gecelik bencede saçma olmuş.bacım valla stajyer kizada sevgiline de DİKKAT ET....

Son düzenleme:
Sen beni pek sevmezsin ama ben yinede yorum yapıyım

Stajyer kızı kesinlikle tehdit olarak algılamalısın. Çünkü 5 yaş çok büyük bi fark değil. Erkek arkadaşına kızla ilgili duygularını kıskandığını falan sakın belli etme, ama kızın yanaşmasınada kesinlikle izin verme. Dünya hali, erkeklerin aklı çabuk çelinebiliyor erkek arkadaşının ''acaba'' diye aklından geirmesi bile senin için büyük kayıp olur, dikkatli ol.

Düğünde yaptığı incelik çok güzel, ayrıca orada bulunmanız sizinle nekadar ciddi düşündüğü anlamına gelir.

Saten gecelik hediyeside baya hoş bir detay, nekadar süredir sevgilisiniz bilmiyorum ama yeniydi sanırım, burası biraz göreceli bir detay ama bana bunu sevgilim değilde kocam yada nişanlım verse daha memnun olurdum açıkçası.

''3- en önemlisi bu gecelik maddesi; sevgilin bariz bir sekilde sana zarf atmış. az çok niyetini belli etmiş senim tepkine göre de çeyizine koy diye kıvırmış, onceden planlamış yani bunu terss tepki verirse böyle kıvırırım diye. ''hmmm üzerimde görmek ister misin sevgilim?'' deyip iki kırıtsaydın bayıla bayıla istiycekti bunu. bi seye takılmak gerekiyorsa kesinlikle bu gecelik konusu üzerinde dur. tepkisini ölçmek istiyorsan da sen onu zarfla. daha 2 ay olmuş bismillah gecelik mecelik. ilk sevgililer gününde alınacak hediye değil kesinlikle ben olsam çok bozulurdum .'' bu yorumada katılıyorum.

Son düzenleme:
ben stajer kız dışında hıcbıseye takılmadım..

bu ne samımıyet,ne cesaret,ne cürret!

sevgılın ona nasıl bı yuz verdıkı bu kadar ılerıye gıdebılıyor..

hıc hos degıl,o dakka onu orda bırakır gıderım..

baksın dalgasına..

(ıkı aylık sevgılının gecelik hedıye etmesı kısmı,stajer olayına sınırımden gerı planda kaldı)

bu neyın kafası anlamadım valla

Son düzenleme:

Kuzeninden zaten kıskanmıyorum ama sıkıldım o kızdan.. Yoksa bizler için kuzen kardeştir.
Konuştum sevgilimle de. Feyste arkadaşlardan çıkardık, çeyizine koy dedi ama bilemiyorum hiç ileriye gitmedik şimdiye kadar. Bakire olduğumu ve evlenmeden birşeyler yaşamak istemeyeceğimi biliyor.

Duygusal bir anımızda onu kaybetmekten korktuğumu söylediğimde o tarz konuştu ama zaten o tarz sözlerden hoşlanmadığım için burda bu konuya yer verdim. Sadece burada anlatırken abartı gözüküyor her şey ama sevgilim iyi bir insandır ve beni üzmüyor, yormuyor.

Azgın ergen lafını ben taktım.. Benim kadar dikkate almıyor kızı. Cinsellik konusunda hiç ileriye gitmedik. Duygusal bir anımızda söyledi, zaten bu tarz lafları sevmiyorum.

Haklısın canım. Teşekkürler.

Zaten çekmem, nişan attım bu da biter gider n'apalım. Azgın ergen adını ben koydum. Kızın tuhaflığından bahsediyorduk, mesajlarını da kendim gördüm. Sevgilim doğru düzgün yazmıyor bile. Hayırlısı olsun.. Ben konuştum dün sevgilimle, kızdı bile.. Bana nasıl yakıştırıyorsun diye.

Kuzenini yapışkan buluyorum. Sürekli yanımızda bulunmak istiyor. Çok da patavatsız bir kız, geçen sefer herkesin yanında göğüslerin kocaman falan demişti bana. Gecelik benim de hoşuma gitmedi ama çeyizine koy dedi ve hiç ileriye gitmedik şimdiye kadar.
Umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz. Teşekkür ederim yorum için.

1. Kuzenini kıskanmıyorum ki, kardeş gibiler. Kız daha küçük ama nefes aldırmıyor ve rahat bırakmıyor bizi.Biraz da patavatsız.
2. Azgın ergen benden çıktı.. Sevgilim egoist değil ve de o kız onun zaten dengi değil. İstese bulur daha iyisini sanırım. Derdim sevgilimden yana değil, kız yüzsüz..
3. Sevgilim böyle bir şey isterse çok üzülürüm ve ilişkim sürmez ama daha hiç ileriye gitmedik. Ben yaklaşmadıkça dokunmuyor hiç.

Ederim. Sağ ol yorum için.

Hayır canım neden sevmeyeyim.. Geçen ters düşen yorumlarımız için diyorsan, aynı fikri savunmak zorunda değiliz bir birmizden hoşlanmamız için. Yorumun için çok teşekkür ederim. Haklısın. Sevgilim sahiplenici birisi ve beni hep onure ediyor, mutlu ediyor. Güveniyorum da. Üstelik o kızı da ben kadar ciddye almıyor. İnşallah gecelikle ilgili hayalleri de yoktur. Şimdiye kadar söylemesi ayıp doğru düzgün dokunmadık bile birbrimize.

Sevgilimin hareketlerinden rahatsız olmuyorum ben. Herkese aynı şekilde davranır ve yüzeysel gayet konuşmaları. Kız salak gibi davranıyor. Gecelik olayı beni de sinirlendirdi ama yakınlaşmaya çalışmadı hiç.

Gecelik ve kuzen için bir şey demeyeceğim

Ama o küçük arsız saçları dağınık çok güzel mi oluyormuş =) dağıt o zaman, yol saçını başını güzel olsun =) Allah'ım yaaa

Şaka bir yana kabahat kızda değil, sevgilin yüz vermeyecek ...

Son düzenleme:
Dumur eden hediye basligina girdim - sevgilim bana sunu almis cok sasirdim gibi birsey bekliyordum ama konunun icerigi hediyeden cok daha farkli.

1.si sevgiline yaklasan herhangi bi kizi tehdit olarak alabilrisin evet.

2.si sevgilisisin.. seni kardesi gibi gorup seninle kardes gibi hayaller kurmuyor tabii ki.. Eger istesen bugun seninle cinsel birseyler yasayabilecegini dusunuyorum. Ceyizine koy demis.. Koy ne olacak.. Ben sorun etmezdim sahsen. Ama sana tersse diyecek birseyim yok.

3. kuzen konusunu gec

4. surekli iliskimiz bitsin bitsin mi diosun ki?

sevgiline çok fazla güveniyor gibisin canım oysa daha yeni nişan attın geçen ki konularından az çok biliyorum seni yeni bir ilişkiye çok çabuk başladın belki ondaki eksikliği Akın'da tamamlamak istiyorsun ama hiçbir insana yüzde yüz güvenemezsin o bunu yapmaz şunu yapmaz diyemezsin bu kadar güveninin sonucu hayalkırıklığı olur Allah korusun, gecelik mevzusuna gelince onu biraz düşün derim ben belli ki niyeti var gecelikle de tepkini ölçtü seninde niyetin olsaydı hayır diyeceğine sanmam :) Kendinede, Akın'ın hal hareket tavırlarına da dikkat et derim tatlım.

Sevgilimle konuştum kızla ilgili.. O da azgın ergen diye geçiştirdi gayet de dalga geçtik.
Bu sizin cümleniz. Bir an yanlış mı okudum dedim yani.Lafı kimi taktığının önemi yok.Adam bu lafı etmiş mi? Evet.Çok çirkin.Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.Neden bu adama karşı bir aklama çabanız var? Ben kendisinden 5 yaş küçük bir liseliye bu lafı eden adamın zihniyetinde bozukluk ararım.

Son düzenleme:
Zamaninda ben de bu bahsettigimiz lise stajini yapmistim.Uluslararasi bir firmaydi ve hic bir sekilde saygisizlik yapmamistim.Ama abi abla seklinde gorustugumuz bir ortamda tabi ki aile gibi bir bag kuruyorduk hala da ozluyorum.Sizin durumunuz daha cok sevgilinizin tavriyla alakali.Samimi icten olabilir yapisi oyle olabilir ancak bir ogrenciyle aradaki kidem farkini belirlemesi gerekiyordu.17 yas civaridir diye tahmin ediyorum kucuk biri degil ama azgin ergen diye betimlemeniz hic yakisik degil.Arkasindan boyle konusulsun istemez kimse.Erkek.arkadasiniz araya resmiyrt koysun soguk dursun.Nabza gore konusulur insanla cok despot ya da resmi biriyle boyle samimiyet kurulmaz ki.

Diger konular hakkinda ise kuzen zararsiz gibi. Gecelik mevzusu da erken olmus sanki kotu bi niyeti oldugunu sanmiyorum.Ailesi ile bag kurmaniz da guzel bi gelisme ileriye donuk bir adim oldugu izlenimi veriyor.Hayirlisi

Son düzenleme:
valla stajyer kıza uyuz oldum ben olsam ben de rahatsız olurum
sevgilin de yüz vermesin bi zahmet ya koysun mesafesini
kredi kartı istemek ne Allah aşkına yok saçları güzel oluyomuş ta onun da görmesini istiyomuş kur yapmak bu üstü kapalı
bence sevgilin de yüz veriyo olabilir hoş bi kızsa bi de azgın ergen dediğine göre o da farkında durumun bence belki hoşuna bile gidiyodur sana açık edecek değil ya
lakap takması vs hiç hoş değil iş yerinde kız gülüşünden konuşmasından bile yanlış anlıyo olabilir

liseli miseli dinlemem valla onlar da pek masum olmuyolar günümüzde
ayrıca 17 yaşındaki kız gayet te genç kızdır çocuk değil ki
o yaştaki kızların geneli kendisinden yaşça büyük erkeklere ilgi duyuyo ayartmaya çalışıyo
çok var bu durum hayranlık duyuyolar heralde kendilerince ben çok gördüm kendi arkadaşlarımda da o yüzden dikkat et zaten yaş farkı da azmış aralarında gözüne kestirmiş olabilir
sevgilin yüz vermezse mesafe koyarsa o da geri çekilir mecbur

saten geceliğe ve kuzene çok takılmadım ben ama iki aylık ilşkide gecelik çok uygun olmamış bence

Son düzenleme:
Azgın ergen diye sevgiliniz söylemişti hani?

Ben azgın ergen dedim sinirlenip, o da onayladı.. Alay ettik beraber.

2 ayda gecelik pek bana göre değil :44:

Ben de utandım..

Kızı uzaklaştırcam. Kuzen boğucu sadece. Öpüşmekten ileri gitmiyoruz.
Duygusal bir anımızda öyle demişti..

Çalışıyor sonuçta, iş ortamı. İnsan ilişkilerine karışamam ama rahatsızlığımı belirttim. Üzerine düşeni yapacaktır sevgilim.

Akın eski nişanlım gibi değil.. Ne kültürü, ne terbiyesi.. Ve beni hiç yorup, üzmüyor nazar değmesin. Tabi yine insanoğlu çiğ süt emmiş ama o kız dengi değil. Ben kıza sinirleniyorum. Sevgilim ben dokunmadıkça dokunmuyor bana.. Çok teşekkür ederim canım benim.. :)

Alay ettik beraber. Aklamaya neden çalışayım ki? Aldığı terbiye, yetişme şekli ve yaşam tarzı belli.. Sevgilimden eminim, konuyu o kız için açtım. Kız utanmaz ve basit bi şekilde davranıyorsa biz de deriz.

Sevgilim yılışık bir insan değil, gayet yüzeysel davranıyor. Kız gelip gidip napıyosun, sana tost diyebilir miyim, kredi kartından bişey alsam, parasını elden versem olur mu? falan diyormuş. Ki şu ayrıntıyı da vereyim; sevgilim tüm stajyerlerle konuşuyor, 5 6 stajyer var, bir kız bu..

Sevimsizi faceten sildirdim. Sevgilime cok güveniyorum, ben kıza deli oldum sadece. Tek bir olay daha olursa çok sinirlenirim ve bu kimse için iyi olmaz.. Sevgilim şirketteki diğer stajyerlerle de aynı mesafede yaklaşıyor. Bu kız kendisi gelin güvey oluyor.

Bakın hala aynı hatayı yapıyorsunuz. Sevgilime çok güveniyorum diyorsunuz sürekli ve sadece 2 aydır birliktesiniz. Açık konuşayım açtığınız konularda beni iten özellikleri var sevgilinizin ama siz sürekli koruma halindesiniz, sürekli sevgilinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Güzel bir birlikteliğiniz olabilir size göre, Allah daha çok mutlu etsin tabi ki ama böyle körü körüne güvenmek için çok erken. Azgın ergen diye sevgilim dedi, dediniz. Gecelik için, geceliği verdikten sonra başta sırnaştı dediniz ama biri sevgiliniz için kötü bi yorum yapınca hemen çeviriyorsunuz konuyu.

Umarım yanılan ben olurum, umarım sizi çok mutlu eden bir beraberliğiniz olsun ama dikkatli olmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…