Herkese merhabalar. Yeniden ben.
Kızlar benim sevgilim geçen sene özel bir üniversiteden kalite mühendisi olarak mezun oldu. 2 aydır da bir elektronik firmasında çalışıyor, iş yerinde kış dönemi stajyerlerinden bi kız(Lise öğrencisi) sevgilime sürekli facebooktan yazıyor, özelini anlatıyor (sevgilisiyle sorunlarını vs) Bugün de ziyaret ettim sevgilimi, beraber dışarı çıkıp bir şeyler yapacaktık, masasına geçtim, bu kız gelp gidip duruyor ve bana ters ters bakıyor sürekli olarak.Bacak boyum kadar bişey ve o kadar havalı ki, sanki küçük dağları o yaratmış. Sevgilimle aralarında 5 yaş kadar fark var ve akın diyor hatta ona tost diye isim takmış.Bir de şu var; kız buna geçen demiş ki, saçlarımı dağınıkken çok seviyorum, umarım birgün sen de beni o şekilde görürsün, bi de şeytan gibi gülmüş. Bugün de sevgilimi zorluyor ki kredi kartından kendisine alışveriş yapıp elden para verecekmiş. Deli oluyorum ve sevgilim hiçbir şey yapmıyor, çocuk deyip geçiyor ama ben masum bulmuyorum.. İkincisi; Pazartesi günü sevgilimle arkadaşının nişanına katıldık, bayağı güzel büyük bir salondaydı nişan. Sevgilimin ailesi falan da gelmişti, ben de çok şık bir siyah gömlek, bordo bir etek giydim.. Saçlarım da fönlüydü, gayet hoş gözüküyordum. Annesiyle aynı masada oturduk, beni yanındakilere sevgilimle sözlüyüm diye anlattı, biz de bulduk gelin kızımızı falan dedi.. Nişanda erkek arkadaşım altın kolye taktı bana, gelinde görüp özenmişsindir aşkım falan deyip güldü, o gün almış oldum sevgililer günü hediyemi... Buraya kadar da sorun yok ama arabada bi kutu tutuşturdu elime, içinde de saten pahalı bi gecelik vardı, başta sırnaştı sonra da çeyizine koy dedi.. Kuzeni olacak kız da vardı nişanda, o da tutturdu ki ben de sizinle geliyim diye, yolda indirecekmişiz sonra akın abisi onur alırmış eve bırakırmış nasılsa(!) Her yerden ya stajyer velet ya da bu kuzeni çıkıyo, işimiz gücümüz yok şimdi de küçücük kızlarla uğraşıyoruz..
1. Stajyer kızı tehdit olarak algılamalı mıyım?
2. Seksi geceliğe takılmalı mıyım?
3. Sevimsiz kuzeni nasıl geri püskürtürüm..
4. Sevgilim şu sıralar 'senin bitti demenle bitmez ilişkimiz, bil.' diyor, ne hissederdniz bu durum karşısında?
Herkese teşekkürler.
Valla duygu ablacım ben senden kücügüm akın abidende ama soyle bisi var ben 19 yasindayim ve benim zihniyetime göre 5 yas suan cok uc nokta yani. Stajer kiza sende cocuk muamelesi yap ki haddini bilsin. Ve kredi kartini vermesin akin abi o onun ozeli sonucta kim bilir kiz ne alicak olmaz o is. Kuzene fazla takilma iki yapar uc yapar birakir kuzen sonucta ama sende kuzenle iyi gecin duygu abla diyip saysin seni. Seksi gecelik konusunda bisi diyemicem ama bence jest yapmis yani tesekkur et samimi bir sekilde :) kendine iyi bak coluk cocukla ugrasma ablacim :)
1- Stajyer kızın rahatsız olunabilecek ve nahoş bir durumu var. Tavrını net koymalısın o konuda. Ben olsam öyle yapardım.
2-Seksi geceliğe neden takılasın onu anlamadım ama koy gitsin çeyizine. Açma bir daha konusunu bence.
3-Sevimsiz kuzeni püskürtmeye çalışma. Kuzenini mi kıskandın? Bence kıskanma, içine de dert etme. Kuzen o sonuçta.
4-Bu lafa hele hiç takılma.
Kuzen şimdilik sorun değil de stajyer kızı boğasım geliyor, jest falan da umarım bu tarz hediyeler devam etmez.. :) Sağ ol yorumun için şekerim.. Her 19luk sen gibi değil ki.. :) İnsan deliriyor.
O dağınık saç olayı beni çıldırttı, bu nasl bi dilek.. İnsanın aklına her şey geliyor, dediği lafı istediğin yere çek..
Seksi geceliğe de utandım yani, birlikte olmak istemiyordur umarım.. Gerçi öpüşmekten pek ileri gitmiyorum ama..
Kuzene bi türlü kanım ısınmıyo..
Ayrılık yok düşüncesi güzel ama baskı oluşturuyor gibime geliyor.. Teşekkür ederim yorumun için canım:)
Herkese merhabalar. Yeniden ben.
...Bir de şu var; kız buna geçen demiş ki, saçlarımı dağınıkken çok seviyorum, umarım birgün sen de beni o şekilde görürsün, bi de şeytan gibi gülmüş. Bugün de sevgilimi zorluyor ki kredi kartından kendisine alışveriş yapıp elden para verecekmiş. Deli oluyorum ve sevgilim hiçbir şey yapmıyor, çocuk deyip geçiyor ama ben masum bulmuyorum..
.
bende kiskancim ablacim valla bosver takilma stajere azicik kizin yaninda sey yap bence akin abin cok yoruluyor bu aralar tarzi hani sey bulasma tarzi
Stajyer kız fazla arsız gibi. Ben 17 yaşındayken epey safmışım diyorum böyle şeyler okuyunca. Sevgilinle net konuş bu konuda ağırlığınızı beraber koyun. Bence bu kıskanmak değil çünkü. Sadece diğer insanların yanında gururunun incinmesine müsaade etmemek bana göre. Birlikte olma konusunda da sen istemediğin sürece öyle bir şeye cesaret edemez zaten canım. Rica ederim, mutluluklar...
bırak kuzeni geceliği kuzen kuzen sonuçta aralarında bişey olacak olsa senden önce olurdu geceliğide jest
yapmış almış sonuçta çeyizine koy demiş giy beni çağır dememişki yanlış anlaşılacak bişey yok kolyede almış
ailesiyle falanda tanışmışın ne güzel demekki oda aileside seni ciddiye alıyor sözlüm diyormuş herkese
ama gelgelelim stajyer konusuna bence sen asıl bunu düşün erkek arkadaşınla kredi kartı falan meselesine
girmesine izin verme sevgilinede söle rahatsız olduğunu ayyy sinir oluyorum helede işyerlerinde böle muhabbetlere
kredi kartı vs vs derler sonra hoppp adamın aklına girerlerr
Bu dağınık saçımla görmeni isterim dediğini size kim dedi sevgiliniz mi yani stajer kız demiş olsa bile sevgilinin sana bunu gelip demesi enteresan ya da sen kıza çok taktın facedan yazdıklarını nerden biliyorsun kontrol mü ediyorsun.neden tehdit olarak görüyorsum demiş işte çocul diye hadi onu geçtim kuzeninin beni debırak demesini ismiyle hitap etmesini kıskanıyorsun ne alaalaka.madem güzelsin özgüvenin var neden bu takıntılar
sevgilinizin bu ayrıntıyı sizle paylaşması bence şu anlama geliyor.. bak bu kız benden hoşlanıyor, cinsel yönden beni etkilemeye çalışıyor.. bu konuda beni her an etkileyebilir...
ve bu etkiden kurtulmak için size cinselliği çağrıştıran bir gecelik hediye etmiş..
yani kısacası erkek arkadaşın diyorki, beni elinden tutmak istiyorsan bana karşı cilveli ol. baş başayken seksi kıyafetler giy. beni tahrik etmeye çalış.. yoksa bu kıza gönlüm kayabilir diye...
ben bu şekilde yorumluyorum, gerisi sana kalmış :)
Bence o stajyer kiza cok dikkat etmelisiniz. Artik liselerin durumunu biliyoruz. Saf masum cocuk olarak bakamiyorum ben acikcasi artik.
Kuzene takilmayim derim kuzen sonucta. Hem kucuk demissiniz. Hic kafanizi yormayin.
Gecelik almasinda bir ima olmak zorunda degil. Zaten sizin dusunceleriniz neyse hani birliktelik istemiyorsaniz farkindadir bunun.
Benim sevgilim de der bunu hep ben de guler gecerim. Siz de gulun gecin.
Bide annesinin sizi sozlusu olarak tanitmasi rahatsiz etti mi sizi? Merak ettim de.
Aşkınız kiza yüz veriyor..
Ya sevgilim cana yakın ve sosyal bir insan. Önemli olan kızla konuşması değil sonsuz güveniyorum ona.. sorun kızın sevgilimle konuşma tarzı. Haddini bildirmek lazım.. Yakındır da.
akın bey stajyer kıza, kredi kartını isteyecek cesareti vermemeli. mesafe koymalı
diğerleri sorun değil bence.
Kimse kusura bakmasın ama bende lisede staj yaptım hemde bir yıl boyunca farklı ınsanlar gördüm tanıdım kendı numarasını bana yazıp vermeye çalısan 45 yasında adamı da, herkese aşalayıcı bakan adamı da..
Fakat hiç kimse staj yaptıgı yerde özellikle bir fabrıkada kımse kımseye öyle ismiyle hitap edemez en az abı abla demesı gerekir face eklemiş olabilir ama her yerde ondan buyuk oldugunu ve orda sorumlu kısı oldugunu kendısının stajyer oldugunu belli etmesi gereken kişi sevgiliniz. Eğer o kız bu yüzü bulmuşsa sevgiliniz de bu yakın konusmayı yapacak kadar temel hazırlamış çünkü hiçbir lise stajı yapan 17-18 yasındakı kız ne kadar havalı olursa olsun okulun gönderdiği işyerindeki bir adama böyle davranamaz. Eğer gözle görülür elle tutulur bir durum varsa sevgiliniz i.k sorumlusuna durumu bildirebilir
Yalnız haddini sen değil,sevgilin bildirmeli. Ayrica sonsuz guven diye birsey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?