Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dul tercihi
- Konu Sahibi Schiller
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dul düşünceleriniz tercih trend konu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- 1 Ekim 2013
- 7.953
- 16.169
- 448
- 34
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Bu durumu daha çok yaşayanlara soruyorum..neden bekar erkekler ya da bayanlar dul birini tercih eder?
Normal insanlar birini severken ya da evlenirken geçmişini sorgulamaz. Evlilik için kriter bekar ya da boşanmış olmak değil iki insan arasındaki sevgi, saygı, sadakat ve uyumdur.
Dul eşini kaybetmiş insana denir, boşanmış olana değil.
- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Bosanmis olmak kotu birsey degil ki. Ben bir adamla omrumu gecirebilecegime inaniyorsam, bosanmis olmasi beni ilgilendirmez. Dusundugunuz gibi erkekler bosanmis bayanlardan öcü gibi kacmiyor. Seven erkekte bosanmis olmasina dikkat etmez.
Toplumda insanlari otekilestirmeyin. Siz nasil nefes alip, yemek yiyip, uyuyor, egleniyor, hobi ediniyor, calisiyorsaniz bosanmis insanlarda boyle yasiyor.
Toplumda insanlari otekilestirmeyin. Siz nasil nefes alip, yemek yiyip, uyuyor, egleniyor, hobi ediniyor, calisiyorsaniz bosanmis insanlarda boyle yasiyor.
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.314
- 133
yahu çıkın şu dul muhabbetinden artık! ne demek neden dul tercih eder, dul ne demek ya! bekar mısın sen boşandın mı?
Dul kelimesine neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Evlenmek kadar boşanmak da haktır ama evet ikiyüzlü toplumumuz bunu hep inkâr eder. Kötü niyetli kullanılmasına ben de karşıyım. Ama hiç evlenmemiş bir genç kızla boşanmış bir kadın sizce aynı mıdır? Statü olarak bu ayrım yapılmalıdır, düşünün devlet dairelerini mesela. Dul maaşı diye birşey var. Kötü niyet olmadan bu ayrımın yapılması taraftarıyım. Neden bu kadar kızıyorsunuz anlamadım?
- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Özel bir nedeni yok bence onu kendine yakin horursun uyustugunu jissedersin dogru insan budur dersin o yuzden tercig edersin yoksa bi insanin özellikle dul birini tercih edecdgini dusunmemBu durumu daha çok yaşayanlara soruyorum..neden bekar erkekler ya da bayanlar dul birini tercih eder?
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Dul kelimesine neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Evlenmek kadar boşanmak da haktır ama evet ikiyüzlü toplumumuz bunu hep inkâr eder. Kötü niyetli kullanılmasına ben de karşıyım. Ama hiç evlenmemiş bir genç kızla boşanmış bir kadın sizce aynı mıdır? Statü olarak bu ayrım yapılmalıdır, düşünün devlet dairelerini mesela. Dul maaşı diye birşey var. Kötü niyet olmadan bu ayrımın yapılması taraftarıyım. Neden bu kadar kızıyorsunuz anlamadım?
Devlet bile boşanmış insanın kimliğine bekar yazıyor artık.
Dul eşi ölmüş insana denir. Dul maaşı da boşanana değil eşi ölene bağlanır. Boşanmış insan dul değil bekardır. Yani single, yalnız, evli olmayan.
Boşanmış kadınla hiç evlenmemiş kadın arasında ne gibi bir statü farkı var anlamadım? İkinci sınıf mı oluyor boşanan insan?
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Dul derken ?Bu durumu daha çok yaşayanlara soruyorum..neden bekar erkekler ya da bayanlar dul birini tercih eder?
Eşi vefat etmiş kadın ya da erkeklerden bahsediyorsunuz sanırım!!
- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
Aynı tepkiyi ben de vermişimDevlet bile boşanmış insanın kimliğine bekar yazıyor artık.
Dul eşi ölmüş insana denir. Dul maaşı da boşanana değil eşi ölene bağlanır. Boşanmış insan dul değil bekardır. Yani single, yalnız, evli olmayan.
Boşanmış kadınla hiç evlenmemiş kadın arasında ne gibi bir statü farkı var anlamadım? İkinci sınıf mı oluyor boşanan insan?
- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
Aaa dullarla hic evlenilir mi? Ne oyle dul falan. Iyyyy cok itici. Adinda hayir yok dul yani...
Boyle bir sey mi bekliyorsunuz anlamadim ki ne bicim soru o? Insanlar falan kisi dulmus evleneyim bari mi diyor saniyorsunuz. Insan birini sevdikten sonra boyu saci goz rengi gecmisi hic bir seyin onemi kalmaz, mutlu olmaya bakar.
Boyle bir sey mi bekliyorsunuz anlamadim ki ne bicim soru o? Insanlar falan kisi dulmus evleneyim bari mi diyor saniyorsunuz. Insan birini sevdikten sonra boyu saci goz rengi gecmisi hic bir seyin onemi kalmaz, mutlu olmaya bakar.