Dul olmak niye bu kadar ağır !

ben zaten yorumumu yapmıstım ama bu baslıgı gorunce gulmek kızmak arasında gıdıp gelıyorum.kendınızı dul kadın dıye sız etıketlemesenız.bosanmıs bır annesınız sız.

ben zaten yorumumu yapmıstım ama bu baslıgı gorunce gulmek kızmak arasında gıdıp gelıyorum.kendınızı dul kadın dıye sız etıketlemesenız.bosanmıs bır annesınız sız.
Çok kızıyorum kendine bunu yapan kadınlara. Bir sürü kadın var burada güzel 2. Evliliklerini anlatan. At gözlüğü takarsak asıl mutlu edecek adamları göremeyiz tabiki ama anlayana...

Çok kızıyorum kendine bunu yapan kadınlara. Bir sürü kadın var burada güzel 2. Evliliklerini anlatan. At gözlüğü takarsak asıl mutlu edecek adamları göremeyiz tabiki ama anlayana...
aynen katılıyorum
ben bosandıgımda 25 yasındaydım evlenmıs bosanmıs ve bır cocuk yapmus gıbı durmuyordum buna ragmen ne bu tarz ınsanlar ne bu tarz teklıfler ıle karsılasmadım kı fazlasıyla aktıf eglenmekten gerı kalmayan bır hayatım vardır.sımdı evlenecegım ınsan hıc evlenmemıs bırı ustelık.bu yaklasımlar alınıyorsa cevrede bır sorun vardır.cevre degısmelı dusunceler degısmelı her karsısına cıkana evlenmek gozu ıle bakılmamalı.kalbı guzel merhametlı ınsanlardan cok maddı bakılıyor cogu kez malesef

Bir yıl içinde hiç mi cinsellik yasamadiniz?

Ev eşya vb...
Çocuga kızım demesi...
1 yıl. ..
1 yıl. ..
Bilemedim...

Sanırım siz hiç küçük bir yerde ,memur olarak çalışmadınız, memursun ayrılmışsın ,bütün çevren tanıdık, yanında kızın, annen baban la 2-3 günde bir berabersin ...diğer akraba kuzen yeğenleri saymıyorum bile... bu ortamda evliliği düşünme bol bol buluş aşk yaşa ...hiç o kadar cesaretli olamadım, kendime adıma aileme damga vurdurmak istemedim, hemen 1-2 aylık görüşmelerden sonra evliliğe yöneldim baktım niyet Yok hemen ayrıldım ama sen benim içime sor :çok acı çekip onu bile çaktırmadan yaşamak zorunda kalmak.Siz hiç duşa bağıra bağıra ağlamak için girdiniz mi ,ben bunu hergün yaptığım günleri saysam...

O tarz insanlarla karşılaşmış olmanızı anlıyorum. Ben de karşılaştım. Hepsini çıkardım hayatımdan ve rahat ettim, onlar gibisini istemiyorum hayaımda kesinlikle. Arkadaşın dediği gibi hiç evlenmemiş biri çıktı ben istemiyorken aylarca uğraştı ikna etti şimdi de evliliğe ikna etmeye çalışıyor. Yani böyle örnekler de var. siz kendinizi iyi hissetseniz bile dibe çekmek isteyenler hep olacak, dipte hissetme lüksün hiç yok. Hele bir erkek yüzünden yalpalamaya hiç hiç yok. Dimdik duracaksınız. Mecbursunuz. Ağlamak yok, sızlanmak yok, şikayet etmek yok. Şükret ve bekle, sen hazır olduğunda, sen amaaan evlenmesem de olur dediğinde doğru kişi gelir ve seni ikna eder. Sabırlı ve güçlü ol yeterki..

Gerçekten benide biri Birgün sevecek mi , sahiplenecek mi çok merak ediyorum

Gerçekten benide biri Birgün sevecek mi , sahiplenecek mi çok merak ediyorum

Neden sevmesin? Ama ezik büzük veya kendiyle sorunları olan bir kadını ben de sevmem erkwk olsam. O yüzden dik durun ve mutlu olun kendinizle. Sonra gelir mutluluğa mutluluk katacak kişi. Yani bir kişiye bağlamayın bunu, olursa mutluluk eklesin, olmazsa sizdwn birşey çıkaramasın hayatınıza alacağınız kişi ...

kusura bakmayın ama tanımadıgınız bır adama ev aldıracak kadar cesaretlısınız.flort ettıgınız adamı evlı mı bekar mı tanımadan evlılıge atılıyorsunuz.sonra adam karısından bosansın dıye beklıyorsunuz ve aıleme adıma damga vurmak ıstemedım dıyorsunuz.
hayır ben saydıklarınızı yasamadım bosandım calısmak zorunda dahı degıldım aılem herseyımı yaptı evlenmek aklımda bıle yoktu asık oldum ve bır ılıskıye basladım daha bu yıl kı 7 yıl oldu ancak emın oldum tekrar evlılık yapılacak bırı ve kızıma karsı tutumunda suphede kalmayacagıma
ıananın sız benden cok cok cesaretlısınız

Ne kadar kırıcısınız, evli olduğunu bilsem ben canım babama gidip ben evlenmek istiyorum istemeye gelecekler, dermiydim sence, ayrıca görüştüğüm kişi müteahhit bir insandı haftada bir bazen ayda bir iki kez yemeğe falan çıkabiliyorduk , genelde telle konuşuyorduk, ve evlenmeye karar vermiş bir adam ın ev alıp hazırlanmasının neyi tuhaf sence ? Yani benim açımdan ...bence çok zalimce konuşuyorsunuz... sonra hatam bile olsa size dertleşmek için yazıyorum akıl almak için, kimseyide kırmamaya dinlemeye gayret ediyorum, birçok verilen akılda İnan çok hoşuma gitti uygulayacağım ama lütfen sizde peygamber değilsiniz Emin'im hayatta birçok hatalarınız olmuştur, bu kadar kalbim kırık hayata küsmüşken insanı ciğerinden vurmayın

ben kırıcı konustugumu sanmıyorum.ayda 1 2 defa yemege gıdılerek karar verılebılınır mı sızce.evlı oldugunu ogrendıgınız an durup bosanmasını beklemenız nedır pekı.aldatan her erkek evlılıgım ıyı gıtmıyor der bunu bılmnelısınız.
sadece bu derece evlılık evlılık dememelısınız hayatınıza cocugunuzla heyecan ve mutluluk edıcı sekılde devam etmelısınız.
asık olursunuz bır anda bellı mı olur.sırf evlenmek ıcın evlenılınır mı sızce
elbette kı hatalarrım oldu hemde ınanılmaz hatalar yaptım.pısman degılım sadece tekrarlamam olurr bıterr.
kendınızı sadece evlılıge programlamıssınız yazdıklarınızdan anlasılan bu.sızın yazdıklarınızdan baska bır seyde yazmadım ben sıze.
yasam sartlarınızı bılemem ama 1 sene bırısı ıle flort ettıgınıze gore ben ask yasayamam aılemın adı vs demenız tezat oldu
kızınızı alın pıknıklere tatıllere gıdın kendınıze hobıler edının.
yasam stılı ve cevrenızı degıstırmenızı tekrar tavsıye edıyorum
umarım bır daha kotu teklıflerle karsılasacagınız durumlar yasamazsınız
ve lutfen cocougunuzu kımseye baba dedırtmeyın

Benim eşımin yeğenide evlenmiş boşanmış ama ilk evliliğinden çocuğu olmamış ikinci kez tekrar evlendi çok mutlu 2 tanede çocuğu oldu..
Kendisinin ikinci evliliği kocasının ilk evliliği..

Bence size kanı bozuklar denk gelmiş...

Sadece inandım, sadece inandım... bu kadar profesyonel yalancılara alışık değilim, bu kadar cin erkeklerede... keşke inanmasaydım, ama evliliğe her karar veren çiftinde 5 yıl hergün görüştüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz , ben ilk eşim ilede tanıştığımın 4. Ayı nişanlandım ve 8.ayı evlendik, yani bazı ortamlar sık buluşmayı kaldırmayabiliyor ne yazık ki benim ortamımda öyle, mesela akşam dışarı çıkma lüksüm asla Yok , haftasonu var ondada eğer aile programı yoksa ...birde annem yaşlı olduğu için her haftasonu gidip onların temizliğinide yapmak zorundayım hatta çoğunluk yemeklerini bile ben yapıyorum (annem yürüyemiyor) , yani herkesin sevgili Hayatı yaşamaya ne yazık ki lüksü Yok ... yok sa bende çok isterdim evlenmeden sık sık buluşabilsem biriyle hayatımı paylaşabilsem

Fazla iyi niyet zararli ama bu yastan sonra drgisebilir miyim bilemiyorum.hatta bazi insanlar bu kadar ince dusunmeyi iyi niyeti samimi bile bulmuyorlar

Şu "dul" kelimesine bir açıklık getirelim, her ne kadar sözlükte dulluğun tanımı "eşi ölmüş ya da eşinden boşanmış" olarak yapılmış olsa da dul eşi ölmüş insanlar için kullanılır, nedeni de sözlükteki tanımla yasa birbiriyle bağdaşmıyor, dul aylığı boşanmış eşlere bağlanmıyor, eşinden boşanan birine eski eşten maaş bağlanabiliyor olsaydı o kişiye dul diyebilirdik ama dul aylığı eşi ölmüş kişilere bağlanıyor, demek ki sözlükteki tanım pert.

Bu yüzden boşanan her birey bekar sayılır, sayılmalıdır, yasalarda böyle kabul etmiş olsa gerek ki boşanma sonrası nüfusta medeni halleri bekar olarak düzenleniyor.

Bu açıklamayı yine çenemi tutamamaktan yaptım, birde dul insanların yerilmesine sıcak bakmıyorum diyelim.

Her insan 2. bir şansı hak eder ama maalesef görüldüğü üzere kadın erkek demeden eşinden ayrılmış veya eşi vefat etmiş insanlara bakış açımız değişmiyor, bir kere evlenmişse onla herşeyi yapabilirim, ona her sıfat yakıştırılabilir, potansiyel tehlike görülebilir, aşağılanabilir, dalga geçilebilir, duygularıyla oynanabilir modundayız, bu düşüncelerden kurtulmadığımız sürece boşanmış kadınlar rahat bırakılmayacak.

YaZın çok uzunda sonunu okudum benim kuzenim bankada müdür yardımcısı maaşı çok iyi çocuklu bir kızla evlendi çokta mutlu
Bu tapuları kim koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…