Dul olmak niye bu kadar ağır !

sayın mod.Sizin yorumu okuyunca ne yazacağımı unuttum.

ah arkadaşım diyemeden geçemedim ben ya ne kadar suçlar konuşmuşssun sen bu acıyı bilemezsin belkide şimdi nufus kağıdında elbette dul yazmıyor ama bizim durumumuzun başka anlatıcak kelime yok.bunu bize düşündüren pis erkekler kız nasıl anlatsın durumunu zihniyetin belliymiş falan neyse içimden geldi sana bunu daha olumlu konuşmalıydın.Ayrıyetten nüfüs müdürü soruyor bize ne yazılsın istersin diye biz BEKARI seciyoruz ama dışarısı bazı pis zihniyetler öyle diyor ve en önemlisi öyle görüyor.

süpersin ya !

Ağır konuşmadım size ağır geliyor doğruları söylemediğim için.
Erkeklerse muhattabınız onlara "kız düşürmeye" çalışmamalarını, boşanan her kadının cinsel ihtiyacının olmadığını söylersiniz ya da muhattap olmayarak belli edersiniz.
Pis zihniyetli olmalarına bir şey diyemem toplum ikiyüzlü ama boşandıktan sonra tekrar düzgün birini bulup evlenen de var yok değil.
Her erkeğe daha tam tanımadan etmeden tekrar evlenmek istiyorum derseniz onlar da pis zihniyetlerini kullanırlar.
Ayrıca boşandıktan sonra illa evlenmeye de gerek yok dediğim gibi birinden kurtuldun zaten niye tekrar başını yakacaksın?

Metre kare başına 100 tane pidlık düşüyor. Allahım bızı esırgesın. Bızlerı kötü nıyetlılerle muhattap etkesın

Konu çok eski, kim hortlatti onu da bilmiyorum konu sahibi de 5 yıldır girmemiş ama dayanamadım ya hu insan 4 ilişkinin dördünde de aynı sonucu alıyorsa bir de kendine bakmalı, Ben nasıl insanlara tamam diyorum diye .

Üzüldüm adınıza ins gönlünüzdeki birisiyle karşılaşıp evlenirsiniz.

Biraz kandirilmaya müsait bir kadinsiniz gibi geldi . İkinci olarak da bekar hiç evlenmemis veya çocuksuz boşanmış birisi ile çocuklu boşanan biri denk değildir, Türkiye'de ki bekar erkeklerin hatta çocuksuz boşanan erkeklerin kafa ortalama olarak bellidir . Denginizi arayın sizin gibi boşanmış çocuklu veya en azından boşanmış bir erkek sizi anlayacaktır.

Şu "dul" kelimesine o kadar gıcık kapıyorum ki. Sanki söyleyince kadınlık onuruna hakaret etmiş gibi düşünüyorum. Şu başlığı böyle atmanız bile kendinize saygınız olmadığı anlamına geliyor. Siz bu kelimeleri kullandıkça toplumdaki yobazlık hiç bitmeyecek.
Evlenmenin peşine düşmeyin. Zamana bırakın. Nasipte varsa biri sizi bulur. Bir kız evladınız var. 40 değil 50 defa düşünün.
Evlenmek uğruna kriter vs hiç bakmamışsınız her yaklaşan ile görüşmüşsünüz üstelik aileye söylemişsiniz. Aileniz iyi imiş ki bu durum tekrarlamasına rağmen ses etmemiş ama ilk vakadan sonra kıyameti koparmaları gerekirdi. Sevmek,sevilmek güzel ama şu an sizin için mantığın 10-0 önde gitmesi gerek.
Kafanızdan evliliği atın ve kızınızla güzel bir yaşam seçin. Evlilik de olacaksa olur.

maalesef göçmenlerde çok güzelim algısı ve bunu sürekli dışarıya söyleme çabası var. Buradaki göçmen arkadaşları tenzih ederek söylüyorum.

bende boşandım şuan 2. evliliğimi yaptım. Şuanki evliliğimden bahsetmiyim ama ilk boşanmadan sonra görüştüklerim ve beni beğenen çok oldu ve hiç kimse bana cinsellik ima etmedi illaki evlenmeden olmaz tabularımda yoktu. Belli bir süre görüştükten sevdikten aşık olduktan sonra ve de hazırsam cinsellik yaşardım yani. Buna rağmen kimse öyle davranmadı bence o çevrede bir gariplik var ya da sizin yaydığınız enerji karşı tarafa yanlış geçiyor. Çok güzelmişsiniz onu anladık ama erkekler güzelliğe belli bir süre bakar güçlü, ayakta durabilen sınırları olan hayır diyebilen ve her zaman çekip gidebilecek kadınlarla evlenmek isterler.
Hayata küsmeyin karşınıza düzgün birisi çıkmamış...

Evli olduğunu anlamadınız mı?akşamları geç saatte falan rahatça konuşabiliyor muydunuz mesela?

Bize ev aldı ve kızıma baba dedirtti kısımları bana tuhaf geldi açıkcası genel olarak haklısınız evlenmek mutlu olmak hakkınız inşallah karşınıza düzgün birisi çikar

Yarabbi birseyler değişiyor demi iyi anlamda günümüzde . Artık tabu değil boşanmak ve çoğu kadın ikinci evlilik falan istemiyor zorunlu olarak en azından.Birde erkekler kadından erken ölüyor genelde hepimiz bekariz aslında galiba en sonunda Ay bugün benim cok ciddi olasım yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…