- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi Cerkezkizi35
-
sayın mod.Sizin yorumu okuyunca ne yazacağımı unuttum.Şu "dul" kelimesine bir açıklık getirelim, her ne kadar sözlükte dulluğun tanımı "eşi ölmüş ya da eşinden boşanmış" olarak yapılmış olsa da dul eşi ölmüş insanlar için kullanılır, nedeni de sözlükteki tanımla yasa birbiriyle bağdaşmıyor, dul aylığı boşanmış eşlere bağlanmıyor, eşinden boşanan birine eski eşten maaş bağlanabiliyor olsaydı o kişiye dul diyebilirdik ama dul aylığı eşi ölmüş kişilere bağlanıyor, demek ki sözlükteki tanım pert.
Bu yüzden boşanan her birey bekar sayılır, sayılmalıdır, yasalarda böyle kabul etmiş olsa gerek ki boşanma sonrası nüfusta medeni halleri bekar olarak düzenleniyor.
Bu açıklamayı yine çenemi tutamamaktan yaptım, birde dul insanların yerilmesine sıcak bakmıyorum diyelim.
Her insan 2. bir şansı hak eder ama maalesef görüldüğü üzere kadın erkek demeden eşinden ayrılmış veya eşi vefat etmiş insanlara bakış açımız değişmiyor, bir kere evlenmişse onla herşeyi yapabilirim, ona her sıfat yakıştırılabilir, potansiyel tehlike görülebilir, aşağılanabilir, dalga geçilebilir, duygularıyla oynanabilir modundayız, bu düşüncelerden kurtulmadığımız sürece boşanmış kadınlar rahat bırakılmayacak.
:)sayın mod.Sizin yorumu okuyunca ne yazacağımı unuttum.
ah arkadaşım diyemeden geçemedim ben ya ne kadar suçlar konuşmuşssun sen bu acıyı bilemezsin belkide şimdi nufus kağıdında elbette dul yazmıyor ama bizim durumumuzun başka anlatıcak kelime yok.bunu bize düşündüren pis erkekler kız nasıl anlatsın durumunu zihniyetin belliymiş falan neyse içimden geldi sana bunu daha olumlu konuşmalıydın.Ayrıyetten nüfüs müdürü soruyor bize ne yazılsın istersin diye biz BEKARI seciyoruz ama dışarısı bazı pis zihniyetler öyle diyor ve en önemlisi öyle görüyor.Öyle kötü bir evlilikten kurtulduktan sonra niye tekrar evlenmek için bu kadar deli istek anlamadım. Yok mutlu olamadım yok sevilmek istiyorum diyeceksiniz ama bu kadar çok evlilik isterseniz karşınıza eski eşinizden daha beterleri çıkar işte siz de dul olmak zor dersiniz. Artık nüfus cüzdanlarında bile dul yazmıyor ama siz ısrarla bu çirkin kelimeyi kullanmak istiyorsunuz zihniyet belli....
süpersin ya !Konu sahibi 5 yılda 3 kişiyle görüşmüş kadını flörtöz diye lanse etmediğiniz kalmış.
Yapmayın hanımlar. Hepimiz kadınız hepimiz boşanabiliriz.
Kimisi tekrar evlenmek istemez, kimisi hemen evlenmek ister yalnız kalamaz, kimisi de evlenmeden beraber yaşar. Biraz saygılı olun..
Ağır konuşmadım size ağır geliyor doğruları söylemediğim için.ah arkadaşım diyemeden geçemedim ben ya ne kadar suçlar konuşmuşssun sen bu acıyı bilemezsin belkide şimdi nufus kağıdında elbette dul yazmıyor ama bizim durumumuzun başka anlatıcak kelime yok.bunu bize düşündüren pis erkekler kız nasıl anlatsın durumunu zihniyetin belliymiş falan neyse içimden geldi sana bunu daha olumlu konuşmalıydın.Ayrıyetten nüfüs müdürü soruyor bize ne yazılsın istersin diye biz BEKARI seciyoruz ama dışarısı bazı pis zihniyetler öyle diyor ve en önemlisi öyle görüyor.
Bir kere dul kelimesiniz kafanızdan atın artık boşanmış bekar bir annesiniz.Çevremde çok iyi evlilikler yapan insanlar var tabi kötüsü de oluyor.Sizin güzelliğiniz başınıza bela olmuş Zamana bırakın ilişkinşz olsa bile başta ciddi oladgunuzu şartlarınızı belirleyin.
Metre kare başına 100 tane pidlık düşüyor. Allahım bızı esırgesın. Bızlerı kötü nıyetlılerle muhattap etkesınMerhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
Konu çok eski, kim hortlatti onu da bilmiyorum konu sahibi de 5 yıldır girmemiş ama dayanamadım ya hu insan 4 ilişkinin dördünde de aynı sonucu alıyorsa bir de kendine bakmalı, Ben nasıl insanlara tamam diyorum diye .Merhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
Üzüldüm adınıza ins gönlünüzdeki birisiyle karşılaşıp evlenirsiniz.Merhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
Siteye en son 2019 da girmiş. Biz de burada debeleniyoruz :)))) ama merak konusu tabii.Konu sahibi evlendiniz mi acaba , keşke bir güncelleme yapsanız merak ettim
maalesef göçmenlerde çok güzelim algısı ve bunu sürekli dışarıya söyleme çabası var. Buradaki göçmen arkadaşları tenzih ederek söylüyorum.O degil de guzelliginizi neden anlattiniz onu anlamadimbenim cerkez bir arkadas var, o da surekli ne guzel oldugundan falan bahsediyor. Cok irite edici alakasiz konularda dis gorunusunuzden bahsetmeniz. Vucut kitle indeksinizi de verseydiniz bari...
bende boşandım şuan 2. evliliğimi yaptım. Şuanki evliliğimden bahsetmiyim ama ilk boşanmadan sonra görüştüklerim ve beni beğenen çok oldu ve hiç kimse bana cinsellik ima etmedi illaki evlenmeden olmaz tabularımda yoktu. Belli bir süre görüştükten sevdikten aşık olduktan sonra ve de hazırsam cinsellik yaşardım yani. Buna rağmen kimse öyle davranmadı bence o çevrede bir gariplik var ya da sizin yaydığınız enerji karşı tarafa yanlış geçiyor. Çok güzelmişsiniz onu anladık ama erkekler güzelliğe belli bir süre bakar güçlü, ayakta durabilen sınırları olan hayır diyebilen ve her zaman çekip gidebilecek kadınlarla evlenmek isterler.Merhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
Bize ev aldı ve kızıma baba dedirtti kısımları bana tuhaf geldi açıkcası genel olarak haklısınız evlenmek mutlu olmak hakkınız inşallah karşınıza düzgün birisi çikarMerhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?