• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul olmak niye bu kadar ağır !

Konu sahibi 5 yılda 3 kişiyle görüşmüş kadını flörtöz diye lanse etmediğiniz kalmış.
Yapmayın hanımlar. Hepimiz kadınız hepimiz boşanabiliriz.
Kimisi tekrar evlenmek istemez, kimisi hemen evlenmek ister yalnız kalamaz, kimisi de evlenmeden beraber yaşar. Biraz saygılı olun..
Konu sahibi evli adamla görüşüyor bosanmasini bekliyor ..o kısma gelene kadar uzulmustuk o noktada düşüncemiz değişti . Ondan bukadar tepki aldı . O kısmı görmediniz sanırım

Mutluluğu evlilikle eşleştirmiş bir beyinin seratonin salgılayabilmesi mümkün gelmiyor. Sizinki kadar berbat bir evlilikten çıkan birinden beklenilen "evlilik mi? Bir daha asla!" Cümleleri iken , birini bulayım hemen evleneyim kafası ne kafası anlayamadım.

Türkiye'yi ezmiş biçmişsiniz ayrılmış kadına yaklaşım için de sizin de erkeğe yaklaşımınız aslanın avına yaklaşımından farklı değil.

Ona yoğunlaşmazlar illaki birine sataşacaklar öyle mutlu oluyorlar

Konu sahibi evli adamla görüşüyor bosanmasini bekliyor ..o kısma gelene kadar uzulmustuk o noktada düşüncemiz değişti . Ondan bukadar tepki aldı . O kısmı görmediniz sanırım

Adam boşanacağım demiş evet beklemiş boşanmayınca bırakmış yakasına yapışmamış ki..

Boşanacağım cümlesine kadınlar halen kanıyor adamlarda bu kelimeyi bir güzel koz olarak kullanıyor

Dul olmak -sizin tabirinizle- çok ağır olabilirdi; eger aileniz size sırt çevirmiş olsaydı, ekonomik özgürlüğünüz iyi bir işiniz olmasaydı v,s.
Sanırım kendinize biraz acıyorsunuz, kimi insan mutsuzluktan beslenir ya.

Yakın bir arkadaşım boşandıktan sonra kendini daha özgüvenli ve güçlü olduğunu hissettiğini söyler.

Bakış acinizi değiştirin, biraz kendinizle başbaşa kalın.

Amada arabesk

Yapmışsın kız kardeşim duldu evlendi eşide kılıbık bir dediğini 2 etmiyor geçen yılda yaşlı çirkin şişko arkadaşım evlendi ki kendisi 4 çocuklu ki üniye giden oğlu bekar diğerler evli adam buna kilo altın aldı mobilyalar yeni alındı senin bu karamsarlığın evrene olumsuz mesaj şeklinde algılandığı için uygun olmayan adaylar yaklaşıyor canını sıkıyo
P0zitif olmayı dene

QUOTE="ema1, post: 52708196, member: 158459"]Anlıyorum dullar çok alıngan bu huyunuzdan vazgeçin[/QUOTE]

arkadaşım sen hayata gerçekten pozitif bakan biri olsan bu kadar olumsuz kelimeleri birarada bulundurup üstüne üstlük kendini aklamaya çalışmazsın.

Hayatta gördüklerimi buraya aktardım o kadar gerçekler acı olsada herşeyde bir umut var

Merhaba arkadaşlar , ben 38 yaşındayım, 5 yıl önce 10 yıllık evliliğimi bitirerek ve 3-5 ay çok uğraştıktan sonra alkolik eşimden ayrıldım (tabi maddi açıdan ev, araba, eşya, altın, hatta çeyizlerim ne varsa ona bırakarak-yeter ki kurtulayım diye) ve o zaman 5 yaşında olan kızımla tek kaldım, güzel bir mesleğim var , Allah'a şükür çokiyi bir kazancım var para derdim Yok ve kendimce çokgüzel bir kadın olduğuma inanıyorum , göçmeniz sarışın yeşilgözlü uzun ince tip genetiğimizden geliyor , ağır başlı yapımda var her zaman sülalemin ailemin gözbebeğiydim, ama boşandıktan sonra şu 5 yılıma bakıyorum da ... hep dua ettim Allahım benim karşıma normal bir adam çıksın sadece iyi kalbi olsun yeter hemen evleneceğim , dedim çünkü evliliğimde birgün mutlu olmadım dayak yemediğim Gün kalmadı İnanın öyle psikopat bir adam çıktı benim evlendiğim adam, ve ayrıldığımdan beri 3 kişi ile görüştüm şu 5 yıldır ve son olarak geçen hafta itibarıyla artık evlilik mutluluk hayallerimin sayfasını kapattım kızlar ... Türkiye de dul kadının yaşamaya hakkı yok bunu gördüm, istediğin kadar güzel ol iyi ol paran olsun çokiyi ailen olsun.... ama çocuklu ve dulsan herkes seni sadece yatmalık olarak görüyor , yatmazsan zaten bir süre sonra ilişki bitiyor , yatmasanda başka konu açılmıyor , ayrılınca önce benden bir yaş büyük bekar bir subayla görüştüm , sözde bana çok aşık oldu 3-4 ay çıktık herşey süperdi, sonra konu devamlı cinselliğe gelmeye başladı, yok senin ihtiyacın vardır...laflarına kadar iş uzanınca artık dayanamadım ne zaman evleneceğiz? Dedim , şok oldu ne evlenmesi ben seninle evlenirmiyim annem babam ne der ... vs... benim zamanım aylarca ağlamakla geçti tabi, bana onlarca mesaj attı ama bir daha muhatap olmadım ama ne üzüldüm anlatamam o zamanlar, ondan sonra bir işadamı çıktı gene 40 yaşlarında bekar, en iyi arkadaşımın patronu , arkadaşıma söylemiş beni çok beğendiğini , görüşmek istemedim ama arkadaşım beni ikna etti bak çok ciddi adam çok seviyeli vs... Onunlada 2-3 ay bir görüşmemiz oldu ve sonuç aynı... nasıl ne zaman yatacaz konusuna geldi, evlenmeden böyle birşey yapmam, dedim, evlenme teklif etti bana ailene söyle kabukederlerse hafta ya geleyim annemlerle, dedi , ay bir sevindim hemde en iyi arkadaşımın patronu dedim,yakışıklı işi çokiyi çok kibar içkisi Yok sigarası Yok , hemen gittim anneme anlattım O da çok sevindi babama anlattık , ve öbürgün başladım beklemeye beni ne zaman arayacak diye ... O adam beni bir daha haftalarca aramadı ... arkadaşıma anlattım O da biriki hafta sonra sormuş patronuna, niçin aramıyorsunuz evlenme teklif etmişsin demiş, ya ben onu laf olsun diye söyledim, demiş gülmüş , O da sonradan beni kaç kere aradı ama açmadım tabi ki bir dahada muhatap olmadım, ve son olarakda 1 yıl görüştüğüm insan oldu annemle teyzemle herkesle tanıştı , evlenmeye karar verdik , kızıma 'baba' dedirtti , bize ev aldı şehrin en güzel yerinde en güzel eşyalarla dayadı döşedi , 1-2 ay sonra babana söyle tamam , dedi , annem gitti babama anlattı evlenmek istiyor diye, babam çevresi çok geniş , öbürgün bir araştırıyor adam evli çıktıııı hepimiz şok... babamı çok üzdüm kalp krizi geçirdi o zaman çok üzüldü adam önce benim kadersizliğime... ve sonra beni ikna etti boşanıyorum diye herşey süperdi ama baktım 2-3 ay sonra hepsi yalan ... boşanma falan Yok ayrıldım hemen, bu sefer başıma bela oldu bana o kadar ev aldırdın imam nikahı yapacaz benimle oturacaksın diye... ve sonuç olarak tam anlamıyla kurtulmam belki 1 yıl sürdü, ve şu andan itibaren İnan'ın kızlar kimse bana dul çocuklu bir kadının tekrar evlenip mutlu olduğunu anlatmasın inanmam mmm Bir daha Erkek yok bitti kızlar

ay canım sen de biraz şansızmışsın ya, inşallah bundan sonra şansın döner

ihtiyacın vardır nasıl iğrenç bi laftır ya, şiddete karşıyımda böylelerini bi temiz dövceksin

Ama bu yaşlı dul arkadaşım uygun olmayan adayları eledi son aday kafasına yattı bende v
Cesaret verdim konuş diye şimdi çok mutlu
Bu arkadaşı ex kocası başka kadını hamile bırakmıştı gelip gidip kadına şiddet uyguluyordu bende maddi manevi yardımda bulundum

Sanırım erkeklerde belli yaşa gelmiş ve Hale'n bekarsa farklı şeylerin peşinde oluyorlar , artık kimseye güvenmem
Benimde hoslandigim adam kirk yasindaydi ben 27 yasinda ve bekarim. Oda baska seylere cekti konuyu hep bende biraktim. Adam evlenmis bosanmis ya sapikliktan yada yokluktan bilemedim. Ama iste olan benim duygularima oldu. Yani ben bekarimda ne oluyo Allah askina muamele hep ayni.

Bende degilmis sadece anormallik demek ki diye bu konuya icten ice sevindim sanirim.durumunuza degil yanlis anlamayin.tek olmadigima sevindim.ben yazayim siz de tek olmadiginizi gorun:işsiz:

Ben bisanali alti yil oldu.aynen dogru duzgun bir evlilik girmeden tum altinlarimi birakip bosandim.sizin gibi.yeter ki dussun yakamdan diye.bende egitimliyim bende taslayacaklar ama guzelim:olamaz:hatta anne tarafindan selanik gocmeniyim.bu bile ortak ama sorun bizim sanssiz ya da dul olmamiz degil bence saf olmamiz.tum sorun bu.bi sevgi kirintisina kanmak..dusunememek.ama benim cocugum yok bence kiz cocugu annesi olarak iki defa dusunun.
Ben neler yasadim.bosaninca bi meslektasimla bir yil iliski yasadik evlenecekrik.annesi bosanmis gelin istemedi diretti annesine kadin galip geldi.bizimki daha fazla direnemedi.ayrildik.
sonra cicekler seviyorumlar oluyorumlar is adamiydi.sehie disina yurt disina gidiyorum derken aldatti.ayrildik.sonra yine is adami diyeyim de mafya olmasi muhtemel adam kayiplara karisti.hala yok:KK14:bir yildir manyak amirimle ugrasiyorum.adam evli ve bana dar ediyor malesef kabul etmiyorum diye.ayni zamanda pesimden ayrilmayan bir de manyak var.onun da gerekcesi seviyorum asigim.
Kisaca ozet gecmeye calistim.ayrintilara inersek sizinki gibi bosanmissin vs vs alt metni.ama bisandigi halde hayati guzel olan evlenen cok.bence safuz.saf ve fazla iyi niyetli.bu durum da bu insanlari cezbediyor.saf,guzel,tek yasiyor,bosanmis..kimse evlenmek icin bu ozellikleri aramiyor maalesef.ya biz degisecegiz daha akilli olacagiz ya da boyle gider

Son evli adam hariç diğerlerinde sucsuzsun.lanet insanlara denk gelmiş sin.son olayda da daha evlenmeden çocuğuna baba dedirtmissin birde boşanma vaadiyle evli bir adamla birlikte olmuşsun.umarim düzgün bir adam karşına çıkar.ama bunun dullukla alakası yok düzgün adam yok kıza da dulada

Neden hata olsun?
Kadın ille de erkek, evlilik dememiş ki. Öyle olsa biriyle yatar kendine bağlardı bir şekilde. Hatta imam nikahına da ok derdi. Değer görmek, çocuğuna layık bir eş istemiş. Sevmek, sevilmek ihtiyacı denen şeyi duymadınız galiba?
Kadın dul kalınca hormonları da dul kalmıyor. İnsanız hepimizin manevi ihtiyaçları var..
Aynen dediklerinizi hissettim , teşekkür ederim

yazılan metinlerin geneline bakıyorum,adamın işi iyiydi,mevkisi buydu ,yakışıklıydı falan filan sonu hep hüsran hiç kimse yazmamışki adamın bakışlarında sevgi vardı,huzur vardı,güven vardı...

Bende degilmis sadece anormallik demek ki diye bu konuya icten ice sevindim sanirim.durumunuza degil yanlis anlamayin.tek olmadigima sevindim.ben yazayim siz de tek olmadiginizi gorun:işsiz:

Ben bisanali alti yil oldu.aynen dogru duzgun bir evlilik girmeden tum altinlarimi birakip bosandim.sizin gibi.yeter ki dussun yakamdan diye.bende egitimliyim bende taslayacaklar ama guzelim:olamaz:hatta anne tarafindan selanik gocmeniyim.bu bile ortak ama sorun bizim sanssiz ya da dul olmamiz degil bence saf olmamiz.tum sorun bu.bi sevgi kirintisina kanmak..dusunememek.ama benim cocugum yok bence kiz cocugu annesi olarak iki defa dusunun.
Ben neler yasadim.bosaninca bi meslektasimla bir yil iliski yasadik evlenecekrik.annesi bosanmis gelin istemedi diretti annesine kadin galip geldi.bizimki daha fazla direnemedi.ayrildik.
sonra cicekler seviyorumlar oluyorumlar is adamiydi.sehie disina yurt disina gidiyorum derken aldatti.ayrildik.sonra yine is adami diyeyim de mafya olmasi muhtemel adam kayiplara karisti.hala yok:KK14:bir yildir manyak amirimle ugrasiyorum.adam evli ve bana dar ediyor malesef kabul etmiyorum diye.ayni zamanda pesimden ayrilmayan bir de manyak var.onun da gerekcesi seviyorum asigim.
Kisaca ozet gecmeye calistim.ayrintilara inersek sizinki gibi bosanmissin vs vs alt metni.ama bisandigi halde hayati guzel olan evlenen cok.bence safuz.saf ve fazla iyi niyetli.bu durum da bu insanlari cezbediyor.saf,guzel,tek yasiyor,bosanmis..kimse evlenmek icin bu ozellikleri aramiyor maalesef.ya biz degisecegiz daha akilli olacagiz ya da boyle gider
Evet aynen seni dinlerken kendimi gördüm, bende çokiyi niyetliyim, kimsenin bir kuruş parasını yemedim, hep mükemmel olmaya çalıştım , hep alttan alan kibar mesafeli kişi ben oldum ama bir söz var ya ;sen ne yaparsan yap karşındakinin anlayışı kadarsındır, diye, sanırım biz insan sandık karşındakini ama erkeklerin bir kısmıda dul bayan görünce kullanılacak mal gibi algılıyormuş seni onu gördüm, hep çokiyi kalpli olmaya çalıştım , ne zormuş bu dünya

Son evli adam hariç diğerlerinde sucsuzsun.lanet insanlara denk gelmiş sin.son olayda da daha evlenmeden çocuğuna baba dedirtmissin birde boşanma vaadiyle evli bir adamla birlikte olmuşsun.umarim düzgün bir adam karşına çıkar.ama bunun dullukla alakası yok düzgün adam yok kıza da dulada
Katılıyorum saol

Back