Betaglucare - Prorsum FoodPharma Ltd. bu web sitesini gören var mı?
doğal yulaf kepeği tozu diyor. anlatılanlar dukanın dediğiyle örtüşüyor. bağırsaklarda jel haline gelmesi, karbonhidratı içerisine alıp emilimini düşürmesi vb. fiyatıda maaşaallaahh 2 kutu 98 lira. Sizde bir bakın denemeye değer mi sizce? :44: eğer birşey bulamazsam gene çongar alıcam sanırım...
Kzılar bir şey soracağım günd een fazla kaç yumurtaya izin var ben yulaf temın edemedım bu yuzden acıkıyorum sabah bır yumurta aksamları etten sıkıldıgımda 2 yumurta ıle omlet yaptıgımda kaçırmış mı olurum sız nasıl tuketıyorsunuz gun ıcınde az yedıgım halde ıkı veya fazla yumurtaile aşmış olurmuyum
selam kızlar;ben de bu forumda okuduklarım sayesinde bugün dukan diyetine başladım; sabah 2 tane haşlanmış yumurta yedim,bol su içiyorum öğlen de light yoğurt ve tavuk göğüs yedim, kitabı okumadım sadece sizlerin yazdıklarınızı okuyarak yapmaya başladım;yanlış birşey yapmışmıyım?
destek ve yoruölarınız için şimdiden teşekkürler:)
tatlım güzel başlamışsın yalnız 2 yumurta birden çok olmasın dikkat et :)
ayrıca yörsanın light böreklik lor peyniri var ondan al mutlaka , tek başına bile çok lezzetli olabiliyor
ben bugün 2. günümdeyim şimdiden ortalama 800 gr gitti bile
softnsweer çok saol tavsiten için;hemen alacağım:) bu sabah 58,3 kg idim; bakalım yarın sbah tartılmayı 4 gözle bekliyorum:) hedef 52 kg;bu arada sen 800 gr süper vermişsin:) akşam ne yesem diye düşünüyorum şimdibu arada sen kepek yulafı denen şeyden aldın mı?nerden buldun;yardımcı olursan çok sevinirim:)hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsun sen?
attack dönemini kaç gün tutacaksın?
yulaf kepeği diye satılan bir yer bulmuştu arkadaşlar önceki sayfaları okursan görebilirsin ankarada bir diyet market oradan sipariş vermiştim şuan onu kullanıyorum bu sabah krep yaptım hatta inanılmaz tok tutuyor hatta krepi koklayınca iştahın kaçıyorbirde gitti gidiyorda samanımsı bir ürün satılıyormuş ama kimse tavsiye etmiyor. bende ortalama 14 kilo vermek istiyorum atak evresini 5 gün düşündüm ama böyle rahat devam edersem 7 güne kadar çıkarabilirim. çünkü arada doğranmış salatalık turşusunu kaçırıyorum bugünde öğle yemeğine fırında tavuk but yaptım ama yanına yine dayanamadım yoğurtlu turşulu sos hazırladım. buarada yoğurt sek light yoğurt %0 yağ kesinlikle tavsiye olunur. tadıda çok güzel :)) ikimizide iyi dukanlar
sek yoğurdu bu akşam alıp deneyeceğim, sana da bol şans;direncimizin düştüğü anlarda birbirimize bari burdan destek olalım:)
sana da kolay gelsin
bu arada yoğurda ve süte limit var mı?
istediğimiz kadar yiyebilirmiyiz?
bu arada yoğurda ve süte limit var mı?
istediğimiz kadar yiyebilirmiyiz?
sebze agırlıklı beslenmişsin sebze gününde de protein ağırlıklı olacak seyir evresine geçtiğinde kilo artışı yaşaman normal ilk kaybetiğin kilolarda su kaybıda oldu sebzeyle geri döndü ama merak etme tekrar gidecek ve aç kalmaman doyana kadar yemen lazım
artık evimde kalmıyorumtaşındım ve ögrenci evindeyim şu an... artık evdeki rahatım konforum yok sürekli yemek yapamıyorum, nete giremiyorum... diyetimi bozmamaya çalışıyorum bozmuyorumda. ama zorlanmıyorum dersem yalan olur. insanların içinde (özellikle herkes 1 tencere pilava dalarken) ben etimi tavugumu cıkarıp pişiremiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum. manevi destege ve fikirlere ihtiyacım var. pratik ama gösterişli olmayan ne yapabilirim.. :18:
artık evimde kalmıyorumtaşındım ve ögrenci evindeyim şu an... artık evdeki rahatım konforum yok sürekli yemek yapamıyorum, nete giremiyorum... diyetimi bozmamaya çalışıyorum bozmuyorumda. ama zorlanmıyorum dersem yalan olur. insanların içinde (özellikle herkes 1 tencere pilava dalarken) ben etimi tavugumu cıkarıp pişiremiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum. manevi destege ve fikirlere ihtiyacım var. pratik ama gösterişli olmayan ne yapabilirim.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?