• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ilk günümdü, tamamen uydum herşeye;henüz konuşmak için erken sanırım ama tuhaf hiç de zorlanmadım,ben de hamur işine dayanamayanlardanım:(
bu arada acele etme diyeceksiniz biliyorum ama akşam işten eve büyük hevesle geldim kesin bir miktar kilo gitmiştir diye,gram oynamamış, yani biliyorum daha ilk gün ama ne bilim forumda yazılanları okuduktan sonra heveslenmşim meğer:)hepinize bol şans diliyorum umarım ben de yeterince iradeli olur bu işin sonunu getirirm

Tuzlu yeme, mümkün olduğunca tuznu azaltıp bol su iç.. Zaten protein ağırlıklı beslenmede bol su içilmezse böbreklerde problemler görülebilir. Light süt ya da yoğurt ile ara öğün yaparsan da metabolizma hızın artar. Belki spor yapabilirsin, yürüyüş mesela.. İlk başlarda baş dönmesi ve halsizlik olabiliyor, bence hafif sporlar yap. :)) Merak etme, her şey yoluna girecek..

eveeeet 4 mart'ta 76-75 kg başladığım diyette bu sabah itibariyle 71-70 kg'ya düşmüş bulunuyorum, ama evde dijital tartı olmadığından net rakamı bilemiyorum. :66: gözümün önüne makarnalar gelse de, rüyalarıma bal-kaymak girse de hakikaten hiç bozmamaya çalıştım. sadece 1 defa sucuk yedim, ve dışarıdayken yediğim peynirler light değildi. 19 günde 4-5 kg gayet iyi bir sonuç, üstelik sıfır sporla :) yulaf kepeği kabızlığıma çok iyi geldi ama yine de eskisinden daha az tuvalete çıkabiliyorum.
dukan kolay ve lezzetli bir rejim, bu şekilde nisan'a kadar devam edip ondan sonra da aşırıya kaçmamak lazım. pantalonların genişlemesinin ne güzel bir his olduğunu unutmuşum :)
herkese kolaylıklar dilerim

2. günüm de bitmek üzere ve ben hiç acıkmıyorum ! iştahsızlık yaşıyorum hayatım boyunca ilk defa bu denli iştahım kesildi sırf tansiyonum düşmesin diye üzerine yulaf kepeği ekeleyerek light lor yiyorum istemeye istemeye.

bu iştahsızlık normal mi? kare çikolataları gözü kapalı hüpleten ben ne haldeyim :1: bilgisi olandan yanıt bekliyorum :(

çok normal. proteinler çok doyuruyor insanı. çikolata bağımlısı biri olarak da şunu tavsiye ediyorum, atak evren bitince yulaf kepeği ve saf kakao ile muffin yap, cidden çok lezzetli oluyor. benim tatlı krizlerimde epey yardımı oldu. bir de boool bol su içmen lazım

Kızlar dün seyir aşamasına geçtim sabah 1 yumurta 3 ince dilim domates 3 ınce dılım salatalık az peynır. öğle yagsız bıfteklı salata 1 tabak .aksamda 5 yagsız ızagara kofte ve 1 tabak salata.yedım
seyırde fazlamı sebze yemısım salata porsıyonlarınız nasıl.yada sebzelı proteın gunlerınde et yemeyıp yogurtmu yesem. bugun seyırden sonra 100 gr vermısım almıs olmayı beklıyordum.ama bu seyır ıkı gundur karnımda sıslık yaptı sızlerınd eoylemı.bu arada bol acı yıyın metabolızmayı gercekten hızlandırıyor.70.9 um bu hafta 1 kılo gıder umaraım.ama kızlar cevremde herkes bu rejıme baslamaya karar verdı.cunku her zaman verdıren dıyetlere gore daha ıncelme bellı oluyor bu takdırlerle pastalara sarmalara hayır dıyorum umarım boyle devam eder...

:66::64::64::52::52: düşmeye devam 64,7 :27: 1 dilim baklava kacamağına ramen :69: ama napim tatlı görünce dayanamıyorum ama 10 dk fazladan spor yaptım :27:
iy gidiyorsun mvis darisida bize olsun
arada kacamak ise yariyor diye biliyorum
hep ayni tur yeyince vucut alisiyor kilo verme duruyor arada sasirtmak lazim

Kızlar dün seyir aşamasına geçtim sabah 1 yumurta 3 ince dilim domates 3 ınce dılım salatalık az peynır. öğle yagsız bıfteklı salata 1 tabak .aksamda 5 yagsız ızagara kofte ve 1 tabak salata.yedım
seyırde fazlamı sebze yemısım salata porsıyonlarınız nasıl.yada sebzelı proteın gunlerınde et yemeyıp yogurtmu yesem. bugun seyırden sonra 100 gr vermısım almıs olmayı beklıyordum.ama bu seyır ıkı gundur karnımda sıslık yaptı sızlerınd eoylemı.bu arada bol acı yıyın metabolızmayı gercekten hızlandırıyor.70.9 um bu hafta 1 kılo gıder umaraım.ama kızlar cevremde herkes bu rejıme baslamaya karar verdı.cunku her zaman verdıren dıyetlere gore daha ıncelme bellı oluyor bu takdırlerle pastalara sarmalara hayır dıyorum umarım boyle devam eder...
tweett sadece protein almakda dogru degil kucuk bir tabak sebze gunde hic degilse bir ogun yiyorum ben
bir yakin tanidigim bu diyeti yapmisti beraber baslamistik nerdeyse 2 yil olucak
o sadece proteine yuklendi ve cok gusel kilo verdi bir kac ay icinde 25 kilo kaybetti
gunde en az 2lt su icip sporda yapmasina ragmen saf protein almasi onu hasta etti
yaklasik bir yil once rahatsizlandi ve drlar cigerlerinde sorun olmus dediler
ve bunu yaptigi diyete bagladilar protein uzun sure alininca ic organlara hasar verebiliyor
o yuzden kilolar yavas gitsin saglikli gitsin
ben hergun mutlaka sebze aliyorum sade protein gunlerinde bile azda olsa yiyorum
hatta sabahlari bir kacta kuru meyve yiyorum

Son düzenleme:
bende su icme ozurluyum su icmek aklima bile gelmez
ama bu diyete basladim diye icmeye calisiyorum
ve dun bir ilki basardim 3 lt su ictim gun boyunca
cumaya tartilicam yine ayniysam kriz geciricem sanirim inadina tatli yiycem bende:52:

iy gidiyorsun mvis darisida bize olsun
arada kacamak ise yariyor diye biliyorum
hep ayni tur yeyince vucut alisiyor kilo verme duruyor arada sasirtmak lazim

tweett sadece protein almakda dogru degil kucuk bir tabak sebze gunde hic degilse bir ogun yiyorum ben
bir yakin tanidigim bu diyeti yapmisti beraber baslamistik nerdeyse 2 yil olucak
o sadece proteine yuklendi ve cok gusel kilo verdi bir kac ay icinde 25 kilo kaybetti
gunde en az 2lt su icip sporda yapmasina ragmen saf protein almasi onu hasta etti
yaklasik bir yil once rahatsizlandi ve drlar cigerlerinde sorun olmus dediler
ve bunu yaptigi diyete bagladilar protein uzun sure alininca ic organlara hasar verebiliyor
o yuzden kilolar yavas gitsin saglikli gitsin
ben hergun mutlaka sebze aliyorum sade protein gunlerinde bile azda olsa yiyorum
hatta sabahlari bir kacta kuru meyve yiyorum

gercekten fazla proteın hasta mı yaptı peki sebze yemıyormuydu sebzelı gunlerınde.o zaman bende sebzeli gunlerımde yerım bol sebze saf proteın gunlerımde yemesem olur sanırım. sonucta normal zamanlardada hergun sebze yıyen bırısı degılım hatta cok sevmem meyveyıde sevmem. gunlerce yemedıgımı bılırım. ama bırde sunu soracagım ben yulaf kepegını ızmırde degırmen dıye bı yerden temıne ttım ama yıyemıyorum bogazımdan gecmıo soluk boruma yapıstı .sanırım doktorun kastettıgı bu degıl.avrupada da tanıdıgım yok.karbonhıdrat almasam olurmu. yada yulaf ezmesı yemeyı dusunuyorum.yulaf ezmesı yıyıp zayıflayan var mı yoksa karbonhıdrat hıc alamayacagım:(

bende su icme ozurluyum su icmek aklima bile gelmez
ama bu diyete basladim diye icmeye calisiyorum
ve dun bir ilki basardim 3 lt su ictim gun boyunca
cumaya tartilicam yine ayniysam kriz geciricem sanirim inadina tatli yiycem bende:52:

bence fazla su içmişsin helede yemeklerınde gızlı tuz varsa o tutuyordur bunyende odemi. suyu bıraz azalt 1.5 2 lıtre yeter yeter daha yaz aylarına gelmedık.tatlıyıda tatlandırılmıs sutle ıdare et:) sakın bırakma.form caylarını kullanıyormusun bılmem ama dene mutlaka farkı gorursun

gercekten fazla proteın hasta mı yaptı peki sebze yemıyormuydu sebzelı gunlerınde.o zaman bende sebzeli gunlerımde yerım bol sebze saf proteın gunlerımde yemesem olur sanırım. sonucta normal zamanlardada hergun sebze yıyen bırısı degılım hatta cok sevmem meyveyıde sevmem. gunlerce yemedıgımı bılırım. ama bırde sunu soracagım ben yulaf kepegını ızmırde degırmen dıye bı yerden temıne ttım ama yıyemıyorum bogazımdan gecmıo soluk boruma yapıstı .sanırım doktorun kastettıgı bu degıl.avrupada da tanıdıgım yok.karbonhıdrat almasam olurmu. yada yulaf ezmesı yemeyı dusunuyorum.yulaf ezmesı yıyıp zayıflayan var mı yoksa karbonhıdrat hıc alamayacagım:(

bence fazla su içmişsin helede yemeklerınde gızlı tuz varsa o tutuyordur bunyende odemi. suyu bıraz azalt 1.5 2 lıtre yeter yeter daha yaz aylarına gelmedık.tatlıyıda tatlandırılmıs sutle ıdare et:) sakın bırakma.form caylarını kullanıyormusun bılmem ama dene mutlaka farkı gorursun
twett cim evet cok protein yuklenmisti sebze hic yemedi bir hafta hastanede kaldi ve her turlu test yapildi cigerleri kaldiramamis ve hala tedavi goruyor kilolarinida bir kismini aldi tabi simdi korktigu icin herseyi yiyor
canim yulaf ezmzsi konusunda inan bir bilgim yok daha once burda yazan kislar olmuyor demislerdi ama karbonhidrati zaten sebzelerden azda olsa aliyoruz yoksa yanlismi biliyorum ben karbonhidrat diyeti yapan kislari arada okuyorum orda ilk sayfada her turlu sebzenin kac kr degeri var yazmislar
suyu ise bu diyetle icmek gerekiyor fazla proteini atmak icin gerekli
form caylari evet kullaniyorum hangi topikte kilo vermeye yardimci bir sey duysam hop icine atliyorum :52:

Merhaba,

Saf protein diyetine devam etmek istiyorum ama hala balık ve tavuk nasıl lezzetli hale getirilir bilmiyorum.
Diğer bir sorun da evde olmadığım zamanlar ne yiyeceğimi bilmemem.
Dışarıdayken diyeti bozmamak için neler tüketiyorsunuz?

Merhaba,

Saf protein diyetine devam etmek istiyorum ama hala balık ve tavuk nasıl lezzetli hale getirilir bilmiyorum.
Diğer bir sorun da evde olmadığım zamanlar ne yiyeceğimi bilmemem.
Dışarıdayken diyeti bozmamak için neler tüketiyorsunuz?

ben dışarda sık sık yiyorm, çok zor ama imkansız değil. mesela ızgara tavuk ya da buğulama balık yiyebilirsin. geçen gün çok zorda kaldım mesela porsiyon döner yedim ayranla. maddi olarak zorlanıyor insan tabii. markette somon füme indirimdeydi ondan alıp sokakta atıştırdım. birazcık rezalet tabii ama naparsın :) ete hardal sürebilirsin, bol baharatla renklendirebilirsin. kolay gelsin

ben dışarda sık sık yiyorm, çok zor ama imkansız değil. mesela ızgara tavuk ya da buğulama balık yiyebilirsin. geçen gün çok zorda kaldım mesela porsiyon döner yedim ayranla. maddi olarak zorlanıyor insan tabii. markette somon füme indirimdeydi ondan alıp sokakta atıştırdım. birazcık rezalet tabii ama naparsın :) ete hardal sürebilirsin, bol baharatla renklendirebilirsin. kolay gelsin

Çok teşekkür ederim güzel önerilerin için :81:

Back