Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya olmuyo ben nıye ekelyemıorum ya olusturdum tıckerda kızlar yardımmm
bende biberiye yagi almistim gobek icin kullaniyorum ama cok duzenli degilkızlar özellikle atak evresinde , vücuda sürülen yağların olumsuz bir etkisi varmıdır? Portakal - biberiye ve susam yağı karışımını hergün sürüp spor yapıyorum ve ardından yosunlu sabunla yıkıyordum. Atak evremin 1. günündeyim ve şimdi çok kararsız kaldım sonuçta vücudumuz o yağları emiyor ama bizde yağlardan kurtulmaya çalışıyoruz. atak evremi etkiler mi? Sanırım spora yağsız devam edeceğim
Bugün 1. günüm ve aşırı derece tokum. fitiz marketten yulaf kepeği almıştım yurt dışındakilerle aynı değil demişti arkadaşımız ama başka nereden temin edebilirim bilemiyorum sanırım bununla idare edicem
Etlerin yanına sos olarak yağsız yoğurda kattığım bir miktar light labne ve küp doğranmış çok az salatalık turşusu kullanıyorum. Extradan tuz vs katmaya gerekte kalmıyor.
Bakalım ne olacak velhasılı bende aranıza katıldım
72.5'tan 65.5'a 46.gün :S
ben pek spor yapamiyorum
bir kac gun heveslendim -10-15 dk kadar yaptim yine biraktim
yuruyus oda yok
ilk gunler hizli verdim simdi benimkide durdu
senin kilo veremiyor olman kabizliktanda olabilir problemini cozersen tartida eksildigini gorursun
selamlar bende sıze ozendım tıcker yaptım bakalım olmusmu
ya olmuyo ben nıye ekelyemıorum ya olusturdum tıckerda kızlar yardımmm
denemeeeeeeeeeeee
bende deneme yapıyorum :)
bu sefer oldu galiba
burda anlatıyor eğer bunlara göre yine yapamıyorsanız yardımcı olabilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
teşekkür ederim arkadaşım, bu sefer oldu galiba
slm kızlar,atak evremi 5 günde sonlandırıp bugün P+S yaptımtoplamda atak evresi boyunca 4 kg verdimama yulaf kepeğim yok ve ben de 1.5 kaşık yerine 2 günde 1 kaşık yulaf ezmesi kullanıyorumsonucu nasıl olur bilmiyorum.ayrıca aspartamı hiç kullanmadım çayımı ve kahvemi şekersiz içiyorum.bugün adet dönemini onunla geçiştiririm die elimin altında olsa ii olur dedim.netten araştırdım birazenvai çeşit söylenti var.valla alsamda adetlerim rahat mı geçse yoksa kullnmadan işkence mi çeksem bilemedim.bilgisi olan yada kullana arkadaşlar deneyim ve bilgilerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim
kızlar dün seyir evremin ilk günüydü çok özlediğim sebzeye kavuştuğum için mutluydum sabah kahvaltıda yarım hıyarcık yedim ve akşam da kabak pişirmiştim üzerine yoğurt döküp öle yedim.Hatta doymadım ama 2.tabağı da yemek istemedim 2saat sora kçk 1 yoğurtla hallettim açlık hissimi ama sabah uyandığımda 200 gr geri gelmişti.oysa ne umutlarla çıkmıştım ben o tartıya bir bilseniz
cook tesekkurler canım verdıgın bılgıler ıcın son bır sorum daha olacak
kardesın fransada dukanın sıtesınden mı sıparıs verıyor yoksa dukan markalı organık oat bran fransada bazı marketlerde bulunabılıyor mu
cunku arkadasımın bır arkadası hostes eger markette bulunabılıyorsa sıteden kutunun resmını yazdırıp verıcem elıne
cunku dedıgın gıbı avrupadakı her yulaf ezmesının ıslenısınıde begenmıyor dukan ona bıle sınırlama getırmıs gıbı bırsey