- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
anladim canim ama cok iyisin suandaki kilonda fazla deil zaten
2-3 kiloyu cok kolay verirsin
ben dogum sonrasi kilolarimi vermek icin 2 ay ugrastim ve 59 kiloya indim yaklastik 17-18 kilo verdim
ama sonrasinda dikkat etmedim yavas yavas kilo aldigimi farkediyordum ama
nasil olsa 1kilo yok 2 kilo kolay veriririm diye bosverdim ve sonunda 66 ya dek ciktim
en iyisi 1 kilo bile olsa alinca hemen dikkat etmeli ve vermeli yoksa vermesi zorlasiyor
Nasıl verdin doğum sonrası kilolarını bende doğum sonrası kiloyu vermeye sonrada ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum.şu an zaten doğum öncesi kilomdan 2 kilo fazlalığım kaldı ama verirken sıkılaşmak ta lazım....ben bi de iri kemikliyim en zayıfa halimde bile bedenim değişmemişti...
canim ben dogum kilolarimi yine bu diyetle vermistim ama regl donemimde pirinc lapasi yapmistim iki gunluk
lahana corbasini ve elma diyetinide denemistim ama corba icilir gibi degildi elmayla ise veremedim en iyisi bu diyetti hem istedigin gibi yiyebiliyorsun
diyet sirasinda gunde 10 dk kadar ip atliyordum sporda yapmistim iki ayda zorlanmadan verdim
Yulaf kepeğim gelince senin tarfini denicem, sonra da bloguma koyarım, ssoleil'ın kek tarifi diye. :)
Denedikten sonra güzelse hemen bloguma eklerim zaten. :))
fransız forum sitelerinde çok güzel tarifler var oralardan buluyorum aromasız yaptım şimdide limon kabuğu rendeleyip pişiyor güzel olursa onuda yazacagım tereyağ aroması keskin oldu olmasa daha iyi olur gibi geldi bakalım olmadan nasıl olacak
Evet, ben de arada bakıyorum Dukan'ın sitesindeki tariflere. Ama kendim başka tarifleri uyarlamayı ve biraz da tarif uydurmayı seviyorum..Ama onları da deneyeceğim, tabi yulaf kepeğim gelince.
27.gün 4 kiloya yakın verdim ama bıktım, midem bulanıyor proteinli besin görmekten...suratım asık huysuzum... oldum olası balık dışında ki ete ilgim olmadı şimdi balık bile bir fena...sinirlerim bozuldu diyeti bırakmak istiyorum
Hangi sporu yapmıştın canım Şimdi de spor yapıyor musun canım ip atlamak iyi gelirse her gün 10 dakika bende atlayayım bari..Biz eşimle bu diyeti yapıyoruz ben ondan önce başladım yapmaya o daha sonra başladı yapmaya beraber yürüsek mi acaba yoksa kondisyon bisikleti mi alsak diye düşünüyoruz bi de evde çocuk olunca yürümek zor olur bize herhalde.
soleil cim tarif icin tesekkurler bende deniycem
benim aklima hic dukanin sitesine girmek gelmedi
birde gunluk olarak ne kadar yiyebilirsin bu kekten sanirim istedigin kadar degil
burda magazada diyet reyonunda dukan diyetine uygun ozel urunler var
hiper proteinli cikolatalar kekler biskuiler ne ararsan hepside dukana uygun yaziyor ama ben yemeye cesaret edemedim kilo vermeye enel olur diye cekiniyorum yada yavaslatir diye
birazda balık ye istersenDiyetin 5. günündeyim ben... 60 kilo ile başladım, amacım 10 kilo verip 50 kilo olmak.
İlk 3 günde 1,2 gibi bir kayip oldu. Göbeğim eridi sanki bir şekilde, inanılmaz bir ödem attım. 4. gün ve bugün duruldu. Ama inanın etten ve tavuktan yoruldum.
Yarın sebzeye başlıyorum, domates yiyeceğim ilk olarak :)
Sanırım işe yarayacak.
Kızlaaarr, mereng çok güzel olmuş. Çok farklı bir tatlı, bence deneyin. Bloguma resimleriyle ekledim, bir bakın, çok lezzetliydi.. :))
link icin sagol canim bakicam6 kaşık kepek kullandığım için en çok 3 te 1 ni yiyebiliriz zaten çok oluyor hepsini yiyemeyiz ben eşimle ortak yediğim için fazla yapıyorum oda diyette mlzemeyi azaltıp muffin kalıplarında da yapılabilir
birde düşündümde bunun içine tatlandırıcı ve aroma koymadan kabartma tozu yerinede maya ekleyerek ekmek yapabiliriz onuda yarın deneyecegim artık link verdiğim sitede hamburger bile yapmışlar çok yaratıcılar
linki olan siteye sende bak istersen bu diyet haşlama etle falan çok çekilecek gibi degil allahtan bizde balık çok pişiyorda sorun olmadı şimdiye kadar ama av yasağı başlayınca oda sorun olcak
link :
Recettes Dukan Les nouvelles recettes - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan
Diyetin 5. günündeyim ben... 60 kilo ile başladım, amacım 10 kilo verip 50 kilo olmak.
İlk 3 günde 1,2 gibi bir kayip oldu. Göbeğim eridi sanki bir şekilde, inanılmaz bir ödem attım. 4. gün ve bugün duruldu. Ama inanın etten ve tavuktan yoruldum.
Yarın sebzeye başlıyorum, domates yiyeceğim ilk olarak :)
Sanırım işe yarayacak.
link icin sagol canim bakicam
ben yulaf kepegini pek kullanmadim artik ekmek ihtiyaci hissetmiyorum cok az yesemde doyuyorum
ama kahvalti icin bir iki kez yulaf kepegi kullanmistim
iki yumurta iki kasik yulaf kepegi ve bir miktar peynir rendeleyip cirpmistim cok az sutte eklenebilir corekotu da teflonde pisirmistim ekmek niyetinede borek niyetinede yenilebilir
büyümesin merak etme verirsin onlarıda nerdeyse yolu yarılamışsın eski kıyafetleri giymek çok güzel dün bende giydim birçogunu çok mutlu oldum 2 ay önce aldıklarım şimdi çok bol inşallah yakında onları büyük zevkle ihtiyaç sahiplerine dağıtacagım bir daha görmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?