Kızlaaaaarrr!.. Size harika haberlerim var... Ben sipariş verdim yulaf kepeği, haftaya getirtecekler ve beni arayacaklar. Satıcıyla da konuştum, alacak birçok kişi tanıyorum. Sizin telefonunuzu versem kargo ile gönderir misiniz, zor olacaksa ben alıp ben de gönderebilirim dedim (sizler için). Adam "yok biz göndeririz, çok seviniriz yeni müşteri için" dedi..
Haftaya inşallah alınca, mutlaka size haber vericem, eğer aradığımız ürünü bulursak bu sorunu çözdük demektir.
Not: Bu sefer ne kadar diye sordum. Tam olarak bilmediklerini; ancak 5-6 TL civarında olacak galiba dedi (400g)..:87:
merhaba bende dukan diyetine 6 gün önce başladım bugün atak döneminin 7.günündeyim.3.5 kilo verdim.10 gün yapacağım atak sürecini.asıl zor kısım başlayacak olduğundan burda olup sizlerin tecrübelerini paylaşmak istedim. Size sorum tavuğun but kısımları yağlı oluyor, tavada az suyla pişirip kendi yağında kızarsa ki but kısımları bayağı yağlı oluyor yağ alımını aşarmı.Yoksa haşlama olarak mı tercih edilmeli ki daha az vücuda yağ alınsın.
ben bugün 4. atak günümü geçirdim bende halsizlik falan olmadı . ama kabızım :) yediğimi hemen çıkarmıyorum sonuna kadar sindiriyorum boşa gitmesin o kadar para verdim
merhaba,
kabızlık için doğadan form çay birebir... akşam yatmadan içerseniz ertesi gün öğleden önce etkisini gösterir. karnınız birden ağrımaya başlıyor ve ayıptır söylemesi hemen isal yapıyor. o yüzden mutlaka evde olduğunuz bi günü tercih edin. tabi wc'ye çıktıktan sonra ağrı geçiyor...
selamlar,
ben dukan diyetinde yeni değilim, daha önceden 40 gün kadar yaptım 3 kilo verdim ama sonradan bıraktım 2 kilosunu da geri aldım. üzerinden 2 ay geçti. bu dönemde bir ilaca başladım (ilaç ismi vermeyeceğim), bu nedenle k.ciğer enzimlerime ve kolestrolüme dikkat etmem gerekiyor, yoksa ilacı bırakmam gerekecek. dukan diyetinde de bildiğiniz gibi yumurta ve kırmızı ete fazla yüklenilirse karaciğer fazla yoruluyor ve kolestrol yükseliyor. amaa yaz da geliyor ve benim birşeyler yapmam lazım.... nasıl olacak bilmiyorum... yağ alımını azaltmak adına bu diyet çok mantıklı geliyor bana...
herşeye rağmen bugün atak rejimine yeniden başladım. sadece kırmızı et ve yumurta alımına dikkat etmem gerekiyor. ayrıca, koşu bandında günde 45 dk yürümeyi planlıyorum. atak evresini 3 gün yapacağım. kitabım da var. yani rejimin püf noktalarını biliyorum.
bugün itibariyle 56 kiloyum. hedefim: 52 kg. abur cuburlardan uzak durabilirsem mayısın ortasında hedefime ulaşmak istiyorum. yaza formda girmek istiyorum.
ama ilaç ve diyet açısından açıkcası tedirginim, bana önerisi olan var mı arkadaşlar?
kızlar ben önümüzdeki ay da korunmayı bırakıp çocuk için girişimlerde bulunmayı düşünüyorum. inşallah 60 kiloya inerim o zamana kadar. ama diyelimki hamile kaldım 60 kiloyada indim. hamileyken güçlendirme evresine devam etsem sorun olur mu acaba.
netten araştırdım hamilelerin tüketmesi gereken ürünler de yağsız süt ürünleri et ve yumurtayı bol bol tüketilmeli proteinli yemekler yenmeli diyor ek olarak meyve ve sebze tüketilmeli diyor. meyve hariç bizim diyete uyuyor. ne yapsam acaba. eğer güçlendirmeye devam etmezsem de hamilelikde verdiklerimi geri alırım. şeker ve yağdan uzak durun diyor hamilelikde. dediğim gibi bizim diyete uygun. ben ek olarak meyve yerim biraz da olmaz mı acaba?
fikir verecek var mı ?
birazdan doktora gidicem folik asit yazdıracağım. doktorada soracağım. bakalım o ne diyecek.
sizlerden de fikri olanlar fikirlerinizi bekliyorum.
Terazim sonunda 61,8 i gösterdiiiiçok mu hızlı gidiyorum 37 günde 9 kilo vermiş oldum neyse bundan sonra yavaşlar heralde kilo vermem öyle tahmin ediyorum.
bu arada 50. mesajımı yazdıgımdn dolayı bir kalp kazanmışım site yöneticilerinden o da hoşuma gitti açıkcası :86:
Terazim sonunda 61,8 i gösterdiiiiçok mu hızlı gidiyorum 37 günde 9 kilo vermiş oldum neyse bundan sonra yavaşlar heralde kilo vermem öyle tahmin ediyorum.
bu arada 50. mesajımı yazdıgımdn dolayı bir kalp kazanmışım site yöneticilerinden o da hoşuma gitti açıkcası :86:
teşekkür ederim doktora gittim diyetin uygun olduğunu meyve eklemem grektiğini bide ceviz fındık falan yememi önerdi 60 a indikten sonra tabicanım öncelikle tebrik ederim, benim doğurmuşluğum yok gerçi ama kişisel fikrimi söylemek istiyorum. korunmayı bırakınca şık diye hamile kalma ihtimalin var ama olmayadabiliyor. bana sorarsan sen diyetine aynen devam et taa ki testin pozitif çıkana kadar. Hayırlısıyla hamile kaldıgında o zaman karar verirsin.. bence herşeyden yemen lazımki bebiş güzelce gelişsin. tabiki sen daha iyi bilirsin dedigim gibi benim tecrübem yok bu konuda
dün sabah 65.9 gördüm ama regl dönemindeyim ve grip oldum umarım tartı asagı ınmeye devam eder cok sıkıldım bu rejimden artık
Walla harikasın.. İnşallah böyle devam eder kilo vermen.. Haydi darıcı buradaki herkesin başına..
teşekkür ederim doktora gittim diyetin uygun olduğunu meyve eklemem grektiğini bide ceviz fındık falan yememi önerdi 60 a indikten sonra tabiayrıca hamileliğin ilk 5 ayında kilo alımının olmamasını tercih ettiklerini böyle beslenirsem sağlıklı bir hamilelik geçireceğimi söyledi. hadi bakalım hayırlısı
benimde 26. günüm 5.7 kilo verdim inşallah 10-15 gün içinde 60 a inebilirim. biraz zor ama olacak inşallah
bende grip oldum ama diyetimi bozmadım. 1 defasında sadece bir parçacık bittter çkolata ile türk kahvesi kaçamagım oldu. onunda kötü etkisini görmedim herşey normal gidiyor. Kendime tavuk suyuna çorba yapmıştım 1 koca tencere, sebze günümü sadece çorbayla geçirmiştim bol karabiber ve limonlu. yapması kolay zaten ama lazım olursa tarif verebilirim. geçmiş olsun canım
Amin aminn.. hepbirlikte olunca daha güzel kilo veriliyor. ben diyeti babamla beraber uyguluyorum benim 9 kilo verdiğim yerde kendisi 13 kilo verdi.. birbirimize destek oluyoruz. tavsiyem yanınıza bir kurban seçin onuda zatıflatın
İnşallah sağlıkla kucagına alırsın bebeğini keşke bende evlenebilsemde o günlerin planını yapmaya başlasam :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?