- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın, devam devam.. 2-3 haftaya güçlendirme evresine geçersin.. :81: Çok sevindim senin adınaaa...
canım tebrik ederim benim istedigim kiloyada 2600 kalsa keşke :97:
Ben dün ve bugün bozdum yeniden atak evresinden mi başlamalıyım..Seyir evresindeydim halbuki....
kızlar çekirdek kilo yaparmı???:18::18::18:
kalır kalır merak etme bende ilk başladıgımda çok var daha diye düşünüyordum
kızlar çekirdek kilo yaparmı???:18::18::18:
çekirdek yağlı oldugundan dukan diyetine uygun değil diye düşünüyorum.
20 kilo toplamda hedefim şimdilik 8. kilomu verdim ama geriye kalan 12 kilo öyle gözümde büyüyo ki anlatamam... gerçi bugün dolabımı komple boşalttım eskiden olmayan birçok kıyafetim şu anda cuk diye oluyor çok seviniyorum yaaa
mechartemisia canim boyun kac merak ettim 51 kilosun oldukca zayifsin tabi kilo vermen biraz yavas olucaktir ayrica blogun guzel olmus arada tariflerini yapicamBugün anca 200gram verdiğimi gördüm. 1 haftadır hiç veremediğim için sevindim ama yine de daha çok vermeyi tabi ki isterdim.. :))
Hadi hayırlısı, yarın bakalım kaç olacak?
kolay gelsin ssoleil cimkek yapmaya çalışıyorum yeni tarif buldum dua edin güzel olsun
kek yapmaya çalışıyorum yeni tarif buldum dua edin güzel olsun
mechartemisia canim boyun kac merak ettim 51 kilosun oldukca zayifsin tabi kilo vermen biraz yavas olucaktir ayrica blogun guzel olmus arada tariflerini yapicam
kolay gelsin ssoleil cim
insallah gusel olur tarifini sonra bizede ver diyette olduumdan bu yana kekin tadini unuttum
Ay inşallah güzel olur.. Ben de tatlandırıcı ile mereng yaptım. Üstüne de light labne ile krema.. 2 saat sonra bloguma koyarım.. Daha tatmadım; ama güzel görünüyordu. :)
Benim boyum 155cm. Şu anda 36 bedenim.. 1,5 sene öncesine kadar 48-49 kg arasında idim. Şimdi tekrar kiloma dönmeye çalışıyorum. O zaman 34 beden giyerdim. :)
Şu anda kot bedenim 28- bazen 27. O zaman 26- dar kalıplarda 27 idi..
anladim canim ama cok iyisin suandaki kilonda fazla deil zaten
2-3 kiloyu cok kolay verirsin
ben dogum sonrasi kilolarimi vermek icin 2 ay ugrastim ve 59 kiloya indim yaklastik 17-18 kilo verdim
ama sonrasinda dikkat etmedim yavas yavas kilo aldigimi farkediyordum ama
nasil olsa 1kilo yok 2 kilo kolay veriririm diye bosverdim ve sonunda 66 ya dek ciktim
en iyisi 1 kilo bile olsa alinca hemen dikkat etmeli ve vermeli yoksa vermesi zorlasiyor
benimki güzel oldu tadına bak güzelse seninkindende yapalım