• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çekirdek kilo yaparmı???:18::18::18:

çekirdek yağlı oldugundan dukan diyetine uygun değil diye düşünüyorum.

kalır kalır merak etme bende ilk başladıgımda çok var daha diye düşünüyordum :34:

20 kilo toplamda hedefim şimdilik 8. kilomu verdim ama geriye kalan 12 kilo öyle gözümde büyüyo ki anlatamam... gerçi bugün dolabımı komple boşalttım eskiden olmayan birçok kıyafetim şu anda cuk diye oluyor :65: çok seviniyorum yaaa :66:

büyümesin merak etme verirsin onlarıda nerdeyse yolu yarılamışsın eski kıyafetleri giymek çok güzel dün bende giydim birçogunu çok mutlu oldum 2 ay önce aldıklarım şimdi çok bol inşallah yakında onları büyük zevkle ihtiyaç sahiplerine dağıtacagım bir daha görmek bile istemiyorum :1:

çekirdek yağlı oldugundan dukan diyetine uygun değil diye düşünüyorum.

20 kilo toplamda hedefim şimdilik 8. kilomu verdim ama geriye kalan 12 kilo öyle gözümde büyüyo ki anlatamam... gerçi bugün dolabımı komple boşalttım eskiden olmayan birçok kıyafetim şu anda cuk diye oluyor :65: çok seviniyorum yaaa :66:

Bugün anca 200gram verdiğimi gördüm. 1 haftadır hiç veremediğim için sevindim ama yine de daha çok vermeyi tabi ki isterdim.. :))

Hadi hayırlısı, yarın bakalım kaç olacak?
mechartemisia canim boyun kac merak ettim 51 kilosun oldukca zayifsin tabi kilo vermen biraz yavas olucaktir ayrica blogun guzel olmus arada tariflerini yapicam

mechartemisia canim boyun kac merak ettim 51 kilosun oldukca zayifsin tabi kilo vermen biraz yavas olucaktir ayrica blogun guzel olmus arada tariflerini yapicam

Benim boyum 155cm. Şu anda 36 bedenim.. 1,5 sene öncesine kadar 48-49 kg arasında idim. Şimdi tekrar kiloma dönmeye çalışıyorum. O zaman 34 beden giyerdim. :)

Şu anda kot bedenim 28- bazen 27. O zaman 26- dar kalıplarda 27 idi..

kolay gelsin ssoleil cim
insallah gusel olur tarifini sonra bizede ver diyette olduumdan bu yana kekin tadini unuttum

bu sefer başardım ::46::46::46::46::46:

güzel oldu :46: 3. tarif denememde tuttu tabi unla yaptığımızdan farklı bir tat ama gayet güzel bence

yulaf kepeğinden kek
tarif :

6 yemek kaşığı yulaf kepeği

4 yumurta

1 paket kabartma tozu

1 su bardağından 1 parmak az toz tatlandrıcı

yarım şişe dr oertger vanilya aroması

yarım paket ligt labne

1 yemek kaşığı tereyağ aroması ( çok keskin olmuş tadı daha az atabilirmişim )

1 çay bardağı ligt süt (tarifte yoğurt vardı süt koydum ben )

önce yumurtayla tatlandırıcıyı çırptım sonrada diğer malzemeleri ilave ettim

iyice çırpıp silikon kek kalıbında 200 derecede 40 dakika pişirdim

ohhh çok güzel olmuş yalnız bendeki kepek dukan ın sitesinden saman yulafla güzel olurmu bilmiyorum

birde orjinal tarifinde 4 kaşık yulaf kepeği 2 kaşık buğday kepeği vardı ben daha önce yapmıştım öyle çok begenmemiştim bu sefer sadece yulaf kullandım

Son düzenleme:
Benim boyum 155cm. Şu anda 36 bedenim.. 1,5 sene öncesine kadar 48-49 kg arasında idim. Şimdi tekrar kiloma dönmeye çalışıyorum. O zaman 34 beden giyerdim. :)

Şu anda kot bedenim 28- bazen 27. O zaman 26- dar kalıplarda 27 idi..

anladim canim ama cok iyisin suandaki kilonda fazla deil zaten
2-3 kiloyu cok kolay verirsin
ben dogum sonrasi kilolarimi vermek icin 2 ay ugrastim ve 59 kiloya indim yaklastik 17-18 kilo verdim
ama sonrasinda dikkat etmedim yavas yavas kilo aldigimi farkediyordum ama
nasil olsa 1kilo yok 2 kilo kolay veriririm diye bosverdim ve sonunda 66 ya dek ciktim
en iyisi 1 kilo bile olsa alinca hemen dikkat etmeli ve vermeli yoksa vermesi zorlasiyor

anladim canim ama cok iyisin suandaki kilonda fazla deil zaten
2-3 kiloyu cok kolay verirsin
ben dogum sonrasi kilolarimi vermek icin 2 ay ugrastim ve 59 kiloya indim yaklastik 17-18 kilo verdim
ama sonrasinda dikkat etmedim yavas yavas kilo aldigimi farkediyordum ama
nasil olsa 1kilo yok 2 kilo kolay veriririm diye bosverdim ve sonunda 66 ya dek ciktim
en iyisi 1 kilo bile olsa alinca hemen dikkat etmeli ve vermeli yoksa vermesi zorlasiyor

Nasıl verdin doğum sonrası kilolarını bende doğum sonrası kiloyu vermeye sonrada ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum.şu an zaten doğum öncesi kilomdan 2 kilo fazlalığım kaldı ama verirken sıkılaşmak ta lazım....ben bi de iri kemikliyim en zayıfa halimde bile bedenim değişmemişti...

Back