• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Rant olayındada size katılıyorum. biraz abartıldı gibi. ama kitabı okuyunca adam illaki yiyeceksin bundan demiş. 1,5 kaşık diye miktar bile belirlemiş. kitabın geneli çok serbest sıkıştırma yok ama kepek sonusunda daha iddalı. Burada da lifalif fiye bir markanın yulafları var yaprak yaprak ve ben cocuklugumdan beri bayılırım onu yemeye. Onunla dukanın bahsettiği şey aynı mı değilmi çok merak ediyorum. eger aynıysa bütün sorunlar kendiliginden çözülmüş olacak.
Az önce dukan efendinin sitesinden kendisine bir mail gönderdim. Eline gecrmi okur mu bilemiyorum ama bir şekilde cevap gelecegini düşünüyorum. Gelen cevabı sizlerle paylasırım. umarım şu işi çözerizde kafamız rahat eder.
:16:[/QUOTE]

lilalif yulafın tümünden oluşuyor o değil yulaf kepeği kitapda yulafdan ayrılan kısım aslında bunu zyrılması zor işmiş ve maliyetli imiş kitapda anlatıyor ama sanırım yutr dışında bu işi çzömüşler
bizim memlekette her zaman olduğu gibi sömürü var baksanıza interneti bile kaç paraya alıyoruz
bu yulaf gevreğini iki kutusu 98 liraya satan site var daha kepeği gelmedi gelecek diyor onu kaça satar bilmem artık

ya kislar bence yulaf kepegini hic sorun etmeyin
ben aldim ama iki kez kullandim oylece duruyor illa bu diyetin olmazsa olmazi deil yani
bende fransadayim ve burdaki fiyatlari 1 euro oncede yazmistim burda tanidigim bir kac kisi daha vardi onlarda oyle illa yulaf kepegi kullanmadilar kilolarinida verdiler bu diyetle
bence ticari amacli yapiliyor
burda yillardir altin cilek ve gojy bery gunluk alisveris yaptigim magazada gozume carpardi da nedir diye donup bakmazdim ama bir iki kez turk kanallarinda izleyince reklamlari solugu magazada aldim sanki bu urunler kilo vermenin anahtariymis gibi gosteriliyor 2 hafta olucak bu urunleride deniyorum ama kilo vermemde hic birfaydasi olmadi

Son düzenleme:
arkadaşlar geçmiş sayfalarda hammadde.com diye bi adres verilmişti aromaları bulmak için sanırım. ben o adres de yulaf kepeği aradım ama bulamadım aratma sayfasında çıkmadı ama aşşağıda ürün talebiniz varsa bize bildirin diye bir yazı çıktı. bende yulaf kepeği istedim

şu kadar kişi diyet yapıyoruz ve tr de bulamıyoruz yurtdışından getirtmek zorunda kalıyoruz bunu temin edebilirmisiniz dedim . ilginize teşekkürler. adresinizi internettende paylaşacağım çevremdeki bu diyeti yapanlarada bildireceğim falan filan yazdım. sizlerde yazarsanız belki getirtirler nerdeyse herşey var bu sitede bi yulaf kepeği yok :84:

haa ayrıca 3 kez mesajı yollamayı denedim olmadı sonra üye oldum yolladım o zaman mesaj ulaştı dedi. önce üye olun sizde. sonra mesajınızı yazın. mesajı yazınca yollamadan kaydedin gitmezse 1-2 kez denemeniz gerekirse tekrar tekrar yazmayın. benim başıma geldide :34:

mesajı yazacağınız sayfanın linkini vereyim size oraya direk yazacaksınız ama dediğim gibi üye olmadan 3 kere yolladım gönderilmedi dedi. üye olunca ilk denememde mesaj ulaştı dedi.

ne kadar çok kişi yazarsak o kadar ilgilenirler herhalde.

ne bilim son çare gibi geldi bana bi daha uğraşmayacağım burdan da cevap gelmezse.

bu verdiğim adres anasayfası ordan önce üyeliğinizi gerçekleştirin. aktivasyonla falan uğraşmıyorsunuz hemen olunuyor üye.

Hammaddeler.com!

üye oldukdan sonra hızlı arama bölümü var oraya yulaf kepeği yazdım tümü n de ara dedim bi sayfa çıktı . o sayfada aşşağıda sarı ünlem işaretinin altında yazıyor ürün talebi diye. yazıya tıkladım açılan sayfada bilgilerimi yazıp mesajı yazdım yolladım.

canımcım ben en az 15 veririm diyorum çünkü ciddi kilo aldım bu aralar kan şurubu kullanıyordum da 3 aydır 4 kilo kadar aldım üstünüze afiyet:(

ama şimdi kan değerlerim düzeldi şurubu bıraktım artık sağlıkla diyet yapabilirim :16:

arkadaşlar geçmiş sayfalarda hammadde.com diye bi adres verilmişti aromaları bulmak için sanırım. ben o adres de yulaf kepeği aradım ama bulamadım aratma sayfasında çıkmadı ama aşşağıda ürün talebiniz varsa bize bildirin diye bir yazı çıktı. bende yulaf kepeği istedim

şu kadar kişi diyet yapıyoruz ve tr de bulamıyoruz yurtdışından getirtmek zorunda kalıyoruz bunu temin edebilirmisiniz dedim . ilginize teşekkürler. adresinizi internettende paylaşacağım çevremdeki bu diyeti yapanlarada bildireceğim falan filan yazdım. sizlerde yazarsanız belki getirtirler nerdeyse herşey var bu sitede bi yulaf kepeği yok :84:

haa ayrıca 3 kez mesajı yollamayı denedim olmadı sonra üye oldum yolladım o zaman mesaj ulaştı dedi. önce üye olun sizde. sonra mesajınızı yazın. mesajı yazınca yollamadan kaydedin gitmezse 1-2 kez denemeniz gerekirse tekrar tekrar yazmayın. benim başıma geldide :34:

mesajı yazacağınız sayfanın linkini vereyim size oraya direk yazacaksınız ama dediğim gibi üye olmadan 3 kere yolladım gönderilmedi dedi. üye olunca ilk denememde mesaj ulaştı dedi.

ne bilim son çare gibi geldi bana bi daha uğraşmayacağım burdan da cevap gelmezse.

bu verdiğim adres anasayfası ordan önce üyeliğinizi gerçekleştirin. aktivasyonla falan uğraşmıyorsunuz hemen olunuyor üye.

Hammaddeler.com!

üye oldukdan sonra hızlı arama bölümü var oraya yulaf kepeği yazdım tümü n de ara dedim bi sayfa çıktı . o sayfada aşşağıda sarı ünlem işaretinin altında yazıyor ürün talebi diye. yazıya tıkladım açılan sayfada bilgilerimi yazıp mesajı yazdım yolladım.

Ben de "Bob Red mills" diye bir marka var, ona email attım. Topluca getirtebilir miyiz, diye.. Bana şöyle bir cevap verdiler: Türkiye'ye göndermeyi çok isteriz; ama 1 kilodan fazla olunca gümrüğe takılıyor, ticaret olduğu için ve buradan kargo ücreti ?? bu kadar diye (hatırlamıyorum, emaillerime bakarım.). Çok fazla bir ücretti.. 1 kg isterseniz göndeririz, dediler ama kargo ücreti çok fazlaydı.

Ankara'da diyet ve organik ürünler marketi var, daha önce bir müşteri istedi diye getirtmişler. O yüzden oraya da email attım. Olumlu cevaplar alınca buradan herkese bildiririm. Şehir dışında olanlar için de ben gider Ankara'daki marketle kargo ile ilgili konuşurum ya da size kendim gönderirim..

Hammaddeler, benim düzenli olarak takip ettiğim ve alış veriş yaptığım bir sitedir. Kaç gündür, aklımdaydı, iyi hatırlattın :) hemen ben de yazıp gönderiyorum..

Merak etmeyin bu işi çözeceğiz.. Ben bir de Migros gibi süpermarket zincirlerinin önerilerine yazmayı düşünüyorum ve hatta kurumsal email adreslerine email göndermeyi düşünüyorum.

Kitap satışlarına bakarak bu olayın 2-3 ay içerisinde patlayacağını ve akıllı bir yatırım olabileceği konusunda bir email yazacağım.

Merak etmeyin kızlaaaarrr, Bu işi hepberaber çözeceğiz. Diyetin dışında ben böyle şeylerin tadına bayılırıııımmmmm.. Gerçekten ömür boyu zevkle de tüketiriiimmmm.. :)

Bu işin üzerindeyimmm.. :52:

ya kislar bence yulaf kepegini hic sorun etmeyin
ben aldim ama iki kez kullandim oylece duruyor illa bu diyetin olmazsa olmazi deil yani
bende fransadayim ve burdaki fiyatlari 1 euro oncede yazmistim burda tanidigim bir kac kisi daha vardi onlarda oyle illa yulaf kepegi kullanmadilar kilolarinida verdiler bu diyetle
bence ticari amacli yapiliyor
burda yillardir altin cilek ve gojy bery gunluk alisveris yaptigim magazada gozume carpardi da nedir diye donup bakmazdim ama bir iki kez turk kanallarinda izleyince reklamlari solugu magazada aldim sanki bu urunler kilo vermenin anahtariymis gibi gosteriliyor 2 hafta olucak bu urunleride deniyorum ama kilo vermemde hic birfaydasi olmadi

kilo vermesine bende verdim. burda saman gibi birşey buldum aldım, samanlarını eledim kullandım. iş gördü ama insanın canı kek istiyor tatlı istiyor ve elimdeki bu malzeme ile kek olmuyor. 1,5 kaşık yulafı zaten tüketmiyorum hergün. en sonunda unla yapıcam bişeyler o olacak :95:

Merhaba arkadaşlar,
topiği bir haftadır okuyup bitirdim. Kitabı daha önce alıp okumaya başlamıştım ve Atak veresinin bugün 7. günündeyim.
Eylül ayında doğum yaptım ve hamilelikte 64 kilodan 92 kiloya çıktım. Şimdi ise 74 kiloyum hedefim 60 kiloya yani evlendiğim zamanki kiloma dönmek. yolum uzun ama azmim tam:53:
bebeğim tam altı aylık oldu ve ek gıdalarla birlikte normalde de pek fazla gelmeyen sütüm iyice azaldı ve ben de bu diyeti yapmaya karar verdim. İşin ilginç yanı saf protein ile beslenince sütüm gelmeye başladı. Avuç avuç dökülen saçlarımın dökülmesi azıcık da olsa durdu ki bu 7 günün başarısı. Eminim diyet ilrledikçe daha gözle görülür sonuçlar alacağım:81:
Atak evresinin ilk günü ( bendeki de ne şans ama:27:) adet oldum ve tartıdaki kiloyu şimdilik dikkate almıyorum. 2 gün sonra yani bu dönem tamamen bittiğinde asıl kaç kilo verdiğim ortaya çıkacak
Yulaf kepeği konusunu hiç araştırmadım bile çünkü pek çoğumuzun çabaları karşılıksız kalmış keşke kolay elde edebilsek ve diyetimize kleyebilsek. Bu konuda ben de doğal ürünler üreten ve direkt çiftçiden alım yapan bir firma ile görüştüm. Normalde hayvan ürünleri satan yerlere inanılmaz cüzzi rakamlara verdikleri böyle bir ürünün piyasadaki değerini öğrenince şok oldular ve işlenerek elenmiş halinin üretimini denemeye karar verdiler. Başarılı olurlar mı, becerebilirler mi bilmiyorum ama takipteyim:92:
14 kiloyu verebilecek miyim çok merak ediyorum. Çalışma hayatı, kötü havalar, stres, yorgunluk derken umarım sonuna kadar kaçamak falan yapmadan bitirebilirim. :65:
Bu arada küçük bir tarif de benden:
yarım bardak süt
yarım bardak soda
7 baharat azıcık tuz ve 1 diş sarmısağı dövüp iyive karıştırın. bu sulu sosu fırın poşetine koyup istediğiniz et, tavuk ya da hindiyi koyun. 180 derece fırında 20-25 dk. pişirin. inanılmaz yumuşak ve lezzetli oluyor. Özellikle kırmızı et yağsız olunca kupkuru pişiyor tavada ama bu sosun verdiği yumuşaklık ve lezzeti eminim çok beğeneceksiniz:49:
herkese sevgiler & sağlıklı günler

Hammaddeler.com!

aynısını bu sabah bende düşünüyordum bende yazacagım gün içerisinde olmassa olmaz degil belki ama ben kolestrol olayından korkuyorum o yüzden kullanmak lazım diye düşünüyorum türkiyede bulursak çok güzel olacak birkaç gün önce rossman a da yazdım ama tenezül edip cevap vermediler

kilo vermesine bende verdim. burda saman gibi birşey buldum aldım, samanlarını eledim kullandım. iş gördü ama insanın canı kek istiyor tatlı istiyor ve elimdeki bu malzeme ile kek olmuyor. 1,5 kaşık yulafı zaten tüketmiyorum hergün. en sonunda unla yapıcam bişeyler o olacak :95:

ben fransadan gelen kepekle kek denedim ama kötü oldu begenmedim krep güzel oluyor denediklerimin içinde dukanın sitesinde bi kek tarifi var onuda denemek istiyorum belki güzel olur içinde nişasta var evde mısır nişastası yok kaldı artık marketten sipariş verince denerim artık

Merhaba arkadaşlar,
topiği bir haftadır okuyup bitirdim. Kitabı daha önce alıp okumaya başlamıştım ve Atak veresinin bugün 7. günündeyim.
Eylül ayında doğum yaptım ve hamilelikte 64 kilodan 92 kiloya çıktım. Şimdi ise 74 kiloyum hedefim 60 kiloya yani evlendiğim zamanki kiloma dönmek. yolum uzun ama azmim tam:53:
bebeğim tam altı aylık oldu ve ek gıdalarla birlikte normalde de pek fazla gelmeyen sütüm iyice azaldı ve ben de bu diyeti yapmaya karar verdim. İşin ilginç yanı saf protein ile beslenince sütüm gelmeye başladı. Avuç avuç dökülen saçlarımın dökülmesi azıcık da olsa durdu ki bu 7 günün başarısı. Eminim diyet ilrledikçe daha gözle görülür sonuçlar alacağım:81:
Atak evresinin ilk günü ( bendeki de ne şans ama:27:) adet oldum ve tartıdaki kiloyu şimdilik dikkate almıyorum. 2 gün sonra yani bu dönem tamamen bittiğinde asıl kaç kilo verdiğim ortaya çıkacak
Yulaf kepeği konusunu hiç araştırmadım bile çünkü pek çoğumuzun çabaları karşılıksız kalmış keşke kolay elde edebilsek ve diyetimize kleyebilsek. Bu konuda ben de doğal ürünler üreten ve direkt çiftçiden alım yapan bir firma ile görüştüm. Normalde hayvan ürünleri satan yerlere inanılmaz cüzzi rakamlara verdikleri böyle bir ürünün piyasadaki değerini öğrenince şok oldular ve işlenerek elenmiş halinin üretimini denemeye karar verdiler. Başarılı olurlar mı, becerebilirler mi bilmiyorum ama takipteyim:92:
14 kiloyu verebilecek miyim çok merak ediyorum. Çalışma hayatı, kötü havalar, stres, yorgunluk derken umarım sonuna kadar kaçamak falan yapmadan bitirebilirim. :65:
Bu arada küçük bir tarif de benden:
yarım bardak süt
yarım bardak soda
7 baharat azıcık tuz ve 1 diş sarmısağı dövüp iyive karıştırın. bu sulu sosu fırın poşetine koyup istediğiniz et, tavuk ya da hindiyi koyun. 180 derece fırında 20-25 dk. pişirin. inanılmaz yumuşak ve lezzetli oluyor. Özellikle kırmızı et yağsız olunca kupkuru pişiyor tavada ama bu sosun verdiği yumuşaklık ve lezzeti eminim çok beğeneceksiniz:49:
herkese sevgiler & sağlıklı günler

Aramıza hoş geldin :31: benim ablamda doğum yaptı, bizimde bebeğimiz tam 6 aylık oldu. Hala süt veriyor o nedenle ben onu bu diyete başlatmıyorum. Ancak kendisi beni yakın takipte ve bir iki ay sonra başlamayı düşünüyor.
Kitabı okudugunuza göre zaten herşeye hazırlıklısınız demektir.
Hadi bakalım hep birlikte zayıflamaya devam :9:
minik bebegide öpün bol bol valla bizimki artık tükürükler saçıyor çok sevimli :55: eminim sizin yumurcakta öyledir :81:

yukarda yazdığım yerden telefon açtılar daha 1 saat olmadı yazalı hayret bişey.

yokmuş getirtemezlermiş.

buğday kepeği var diyor. bende olmaz dedim

hiç uğraşmayın sizde yazmakla.

buğday kepeği her yerde var onun için zahmet edip aramasalarmış :1: bizde yazmayalım o zaman arayışa devam gaziosmanpaşa da bir aktarda bulan arkadaş vardı birde ondan alıp denesek mi resimdekiyle aynı demişti resme göre aynı üründü

buğday kepeği her yerde var onun için zahmet edip aramasalarmış :1: bizde yazmayalım o zaman arayışa devam gaziosmanpaşa da bir aktarda bulan arkadaş vardı birde ondan alıp denesek mi resimdekiyle aynı demişti resme göre aynı üründü

o kimdi. ben kaçırmışım o mesajları sanırım

o kimdi. ben kaçırmışım o mesajları sanırım

bende şimdi eski sayfalarda ona bakıyordum efulimm o bulmuştu son durum ne acaba kepekle ilgili okuyunca yazar zaten hala doğru ürün olduğunu düşünüyorsa sipariş edip bakmayı düşünüyorum aynıysa oradan almak daha kolay olacak

selamlar ben kitabı D&R'dan temin ettim. ordan bulabilirsin. ayrıca kaç kilo fazlan var. eğer kaçamak yapmaz ve tam anlamıyla uyarsan verirsin

efulimmm sen kepek bulmuştun gaziosmanpaşda son durum ne hala kullanıyormusun sipariş versem bana yollayabilirmisin ? en benzeyen senin bulduğun ben alırsam orijinaliyle karşılaştırırım aynıysa bu olayı çözmüş oluruz

off nezaman bitcek bizim bu kepek çilemiz valla işimi bırakıp bunun ticaretine baslıcam en sonunda :27:

bunun nasıl ve hangi kısmının ögütülmesi gerektiğini bilsek bir çare geliyor aklımada bilmiyoruz işte benim organik sebze falan aldığım bir bayan var elindede yulaf var geçen listeye yulaf unu eklemiş çok isteyen olmuş birde yazmış buzalara yediriyorduk isteyeceginiz aklıma gelmezdi :D çok istek olunca yapıyor ürünleri ama bu bilmedigim bişey yazamıyorum yani tam olarak kabugunun neresi ögütülecek birde babam geçen gün değirmenciye vermiş bak bunu çok arıyolar diye oda yulaf ezmesi sanmış:1: demiş burda daha ucuz bende demedim bu kepek adama gıcıgımda biraz :1:

şöyle bir yazı buldum zor yani :(

Öğütme, yulaf tanelerinin ezilmesidir ve kepek parçalarının büyüklüğünü belirler. Ayıklama sırasındaysa, yulaf unuyla kepeği birbirinden ayrılır.Eğer öğütme çok ince yapılırsa, kepek verimini kaybeder ve neredeyse bütün etkililiğini yitirir. Aynı şekilde, eğer kepek çok iriyse, yüzey yapışkanlığı kaybolur.Eğer kepek tamamen ayıklanmadıysa, yeteri kadar saf değildir ve çok fazla un içerir. Ancak, gerçekten tamamen ayıklamak çok pahalıdır.

Son düzenleme:
nette araştırırken

kellooggs complete oat bran flakes diye bi ürün buldum

bende ülkere mesaj attım

böyle bi ürün var çok aranıyor siz neden getirtmiyorsunuz.

sizin satmış olduğunuz k flakes lerden kat kat daha etkili bi ürün ve doktorlar tarafından ömür boyu yenmesi tavsiye ediliyor dedim

getirin bizde yiyelim dedim :)

bakalım nolcak. isterseniz sizde yazın.

Back