Süpersin funda... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Forumlarda güçlendirme evresine geçen kimse yoktu. Birilerinin bunu sonuca ulaştırıyor olması süper. Diyeti yapan herkese güç verir. Güçlendirme evresini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. İlerisi hakkında yaşayan birinden fikir almak kesinlikle harika olur.
Sevgiler....
Merhaba ipeksir.. Ben de takip ediyorum genelde atak ve seyir evresi hakkında yazılanlar..
Kitapta yazılanlara titizlikle uyuyorum, yulaf kepeği dısında bulamıyorum çünkü..Ve aklıma takılan birsey var güçlendirme evresinde yemekleri ,nisaşta grubu dışındakileri (atak evresi ve seyir evresinde yiyecekleri) nasıl hazırlayacağıma dair bir acıklık yok..Yağsız mı olacak biraz yağ koyacak mıyım? Benim düşünceme göre yağ koyulması mantıklı çünkü yağsız yersem yaklaşık 2 ay sürecek güclendirme evrem , güçlendirme evrem sona erdikten sonra normal yemege baslarsam vucut yağ depolamaya baslar o yuzden şimdiden vucudu alıştırmam gerekir.. Bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..Diğer yiyecek konusunda da( daha 1 gün oldu başlayalı) günde 1 tane meyve 2 dilim tahıllı ekmek diger ogunlerde günün 1 öğününde protein yiyorum digerlerinde sebze tabi ve 1 öğünde az yağlı peynir.. nisantalı yiyecek yeme zamnımda gelecek.. ama benı en cok mutlu edecek olan tatlı yemek olcak..
peki siz hangi evredesiniz ? kaç kilo verdiniz?
Sevgiler..