• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sonunda ben de bugün sabah diyete başladım.

Sabah 1 tane haşlanmış yumurta yedim. Arada sütlü şekersiz nescafe (eskiden beri hep içerim, uyanmak için), öğlen de eve gidip 1 adet tavuk göğsünü baharatla teflon tavada hiç yağsız pişirdim. Çok da güzel oldu walla..

Birazdan ara öğün olarak küçük % 0.1 yağlı light sütümü içicem ve nescafe tabi ki..

Akşam yine aynı tavuktan yaparım..

Çok mutluyuuuummmm, inşallah en kısa sürede istediğimiz kilolara düşeriizzz.. :66:

herkes ne güzel kilo vermiş ben cuma gününden beri çok hastayım o yüzden diyeti bozmak zorunda kaldım meyve suyu sıkıp sıkıp içtim meyve yedim bol bol bayağıda özlemişim hadi diyet bozuldu nasılsa diye birkaç çikolata da attım mideye ögle küçük parçalar da degil :61: hatta abartıp künefe bile yedim tabi bu arada hiç tartıya çıkmadım dün sabah tartıldım 1.5 kg artmışım :1: dün tekrar atak yaparak başladım 5 gün atak yapıp 1+1 devam edecegim benimle beraber annemde başladı dün o bilmeden 1 kase çorba içmesine rağmen sabah gözleri yerinden fırladı annem 1 kg ben 600 gr vermişim onun kilosu benden epey yüksek oldugu için fazla verdi doğal olarak daha tam iyileşemedim ama toparladım epey artık bozmam herhalde bu arada ilk günkü ağız kuruluğu takrar başladı sanırım vücudu şaşırtmış oldum inşallah ilk günler gibi hızlı veririm yine 2 haftada 4 kilo vermiştim şimdi yine öyle olsa hedefime ulaşmış olacagım yani ilk hedefime şimdi hedef biraz daha arttı 60 hedeflemiştim ama 56 ya falan inmek istiyorum herkese kolay gelsin bol kilo vermeler :87:

düb proteğin+sebze günümdü 4 adet tavuk budu (hepsini yeremedim 2 sini bugünki öğle yemeğim için akşamdan pişirdim malum calısıyorum)na maginin tavu pişirme baharatındam bır corba kasıgı kaodum 1 cay kasıgı köri ekledim toz olanından 3 -5 adet mantar doğrdım 3-5 parca karnıbahar ekledım bır tutam tuz pişirme poşetinde sallayıp karıtırdım agzını kapatım küçük bir delik actım tepsiye yerleşırdım azda su kodum yanmasın dıye fırına verdım guzelce piştiler. butların derilerini ayrırp bir küçük kase yoğurtla afiyetle yedim cokda leziz olmuslardı :27:
yulaf kepeğim yok :50:

tarifinide okurken yemiş kadar oldum tadı ağzıma geldi yani :60:

bende akşama mantarlı tavuk yapacağım.

dana ciğeride süper oluyor sadesi bile :34:

düb proteğin+sebze günümdü 4 adet tavuk budu (hepsini yeremedim 2 sini bugünki öğle yemeğim için akşamdan pişirdim malum calısıyorum)na maginin tavu pişirme baharatındam bır corba kasıgı kaodum 1 cay kasıgı köri ekledim toz olanından 3 -5 adet mantar doğrdım 3-5 parca karnıbahar ekledım bır tutam tuz pişirme poşetinde sallayıp karıtırdım agzını kapatım küçük bir delik actım tepsiye yerleşırdım azda su kodum yanmasın dıye fırına verdım guzelce piştiler. butların derilerini ayrırp bir küçük kase yoğurtla afiyetle yedim cokda leziz olmuslardı :27:

bende bunun gibi yapmayı düşünüyorum bu akşam ama tavuk geç pişer de mantarlar erirmi acaba diye düşündüm senin mantarlar eridimi fırın poşetinde ? kaç dakika durdurdun fırında

saman gibi olanı eleyip tarçınlı muflin tarifi vereyim

malzemeler:
-2 yumurta
-3 kaşık tatlandırıcı(splenda kullanıyorum)
-3 kaşık light yoğurt
-çeyrek paket kabartma tozu
-tarçın
-6 kaşık yulaf ezmesi

Yumurtaları splenda ile çırpalım.Yoğurt ,tarçın,k.tozu,yulaf ezmesini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.üzerleri kızarana dek pişirelim.(günde 1 tane tüketebilirsiniz.) :40::40:

Merhaba Arkadaşlar
Aranızda yeniyim Dukan Diyetine 25.2.2011 tarihinde başladım 5 gün atak yaptım bugün itibariyle
seyir dönemine geçtim.
25.2.2011_____ 66.3 Kg (Sabah Aç) Başlangıç kilom
26.2.2011_____ 65.2 Kg (Sabah Aç)
27.2.2011_____ 65.0 Kg (Sabah Aç)
28.2.2011_____ 64.9 Kg (Sabah Aç)
01.3.2011_____ 64.5 Kg (Sabah Aç)
02.3.2011_____ 64.9 Kg (Sabah Aç) Regl ilk günü

5 günlük atak evresinde 1.400 vermişim bugün adetimin ilk günü ondan dolayı sanırım çok kilo veremedim. Tabi birde tiroidim var ondan da yavaş kilo veriyorum.
Kitaba tamamen sadık kaldım hiç bir kaçamak da yapmadım.

Asıl bundan sonrasını merak ediyorum full istikrarla ilerlicem kısmetse:) Bu arada hafta da 3 gün powerplate .... ve kalan 5 Seans Kavitasyona devam ediyorum... ara ara gelişmelerden haberdar ederim sizi...
Hepinize başarılar arkadaşlar.... zor bir süreç ama imkansız değil:)

Bu akşam da haftasonu haşladığım karnıbahara saımsaklı kekikli kırmızı biberli yoğurt sosu yaptım. :)
Yanına da 2 but haşladım. 1 minik turşu, biraz kırmızı lahana!

Bi de soda açtım! :)

Bu diyeti çok seviyoruuum!!
Artık her gün yarım saat yürüyorum dışarıda. Daha huzurlu, mutlu bi insan oldum!

herkes ne güzel kilo vermiş ben cuma gününden beri çok hastayım o yüzden diyeti bozmak zorunda kaldım meyve suyu sıkıp sıkıp içtim meyve yedim bol bol bayağıda özlemişim hadi diyet bozuldu nasılsa diye birkaç çikolata da attım mideye ögle küçük parçalar da degil :61: hatta abartıp künefe bile yedim tabi bu arada hiç tartıya çıkmadım dün sabah tartıldım 1.5 kg artmışım :1: dün tekrar atak yaparak başladım 5 gün atak yapıp 1+1 devam edecegim benimle beraber annemde başladı dün o bilmeden 1 kase çorba içmesine rağmen sabah gözleri yerinden fırladı annem 1 kg ben 600 gr vermişim onun kilosu benden epey yüksek oldugu için fazla verdi doğal olarak daha tam iyileşemedim ama toparladım epey artık bozmam herhalde bu arada ilk günkü ağız kuruluğu takrar başladı sanırım vücudu şaşırtmış oldum inşallah ilk günler gibi hızlı veririm yine 2 haftada 4 kilo vermiştim şimdi yine öyle olsa hedefime ulaşmış olacagım yani ilk hedefime şimdi hedef biraz daha arttı 60 hedeflemiştim ama 56 ya falan inmek istiyorum herkese kolay gelsin bol kilo vermeler :87:
bende seni mrk ediyordum. şimdi nasılsın? sende grip mi oldun? hani şu geçmek bilmeyen, sürekli tekrarlayan.bende devamlı hastayım... bende kaçamaklar tam gaz devam inş atak dönemine başlarım..

bu akşam kabak yemeği yaptım yağsız kıymayla . üstüne yoğurt döküp yedim çok doyurucu. seyir evresinde tavsiye ederim yapın.

sizlerinde yaptığı yemekler varsa fikir olarak yazalım çeşitlendirelim menülerimizi :34:

yulaf kepeginden az tuzlu krepler yaptım onları yuvarlak bir kase ile kestim
yagsız kıymadan köfte yaptım ızgarada pişirdim
1/2 yemek kaşıgı krem peyniri azıcık yogurtla açtım, yuvarlak kestigim ekmeklere sürdüm
üzerine 1/4 marul yapragı koydum, onun üstüne domates dilimi ve sıcak sıcak hamburger köftesi gibi büyük yaptıgım köftemi koydum.
bunun gibi 2 tane yedim çok doyurucuydu çok lezzetliydi. Evdeki menüde mantı olmasına ramen herkesin gözü benim hamburgerimdeydi :9:
resminide cektim yarın vakit bulursam koyarım siteye çok iştah açıcı ve tatmin ediciydi...
tavsiye ederim :56:

ben yulafı gitti gidiyordan aldım ama onu yemek ölüm benim için aç kalmak daha işime gelir puding yaparken o saman içinde eriyomu acaba...mesela harika bir peynirli yeşil soğanlı çörek yaptım yulafdan lezzetli oldu ama iki saat ağzımda ezmekten bogazıma batmasından rahatsız oldum.

canım aynı derdi bende yaşadım. gittigidiyordaki satılan ürün bana göre dogru ürün, içindeki samanlar dışında :40: ben tamamını elekten geçirdim bildigin tel süzgeçler varya onlardan.. 3 kere eledim samansı yapıları ayırdım bir kapta duruyor. eleyince cok kullanışlı oldu.
diyorumki satıcı arkadaşa hep birlikte mesaj yazsak.. kendisi eleyip öyle gönderse bize. bizi ugraştırmasa. ne dersin? :26:

Biz iki kişi başladık 1 mart 2011 itibariyle :)
Başlangıç kilolarımız 66,4 ve 93,2
sanıırım ilk gün fazla ödem attık...

28 Şub 66,4 & 93,2 (28 şubat akşamı yemek sonrası)
1 Mart BAŞLANGIÇ korkudan tartılmadık :)))
2 Mart 64,8 & 90,2 (sabah uyanınca)
3 Mart 64,2 & 89,6 (sabah uyanınca)

herkese günaydın arkdaşlar ilk günden önceki akşam bayaa veda yiyişi yapmışız :)) gayet güzel gidiyor. kitaba göre takip ediyoruz. Atak evresini 10 gün düşünüyoruz. herkese başarılar ;) :32:

yok erimedi mantarlar bizim evde güzine var onda pişirdim ben valla dakika tutmadım ama tahminin 45 dk falandır tavukların üstü kızarınca cıkardım.
bende bunun gibi yapmayı düşünüyorum bu akşam ama tavuk geç pişer de mantarlar erirmi acaba diye düşündüm senin mantarlar eridimi fırın poşetinde ? kaç dakika durdurdun fırında

Son düzenleme:
bende seni mrk ediyordum. şimdi nasılsın? sende grip mi oldun? hani şu geçmek bilmeyen, sürekli tekrarlayan.bende devamlı hastayım... bende kaçamaklar tam gaz devam inş atak dönemine başlarım..

tşk ederim aynen öyle tam bitti derken yeniden başlıyor ve gece geçmek bilmeyen öksürük nöbetleri var aile boyu hastayız sanada çok geçmiş olsun ben dün atak evresini baştan aldım ama sürekli meyve yemek istiyorum inşallah bozmam yine

Back