• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben spor yapmadım üstüneüstlük koca bi tabak mısır unlu hamsi yedim :44:
yarına tartı yükselmezse iyi :53:

bu arada sen kaç kiloyla ve kaç gün önce başladın kaç kilo gitti.?.
ben kendime şunu demiyorum" kaçamak yaptın bittin" modu yapmıyorum yoksa diyeti bozarım kendimi biliyorum. birde spordan sonra canım öyle fındık yemek, ekmek yemek istiyorki kendimi frenlenliyorum ama 2- 3 kaçamağim olmazsa ölürüm.heralde:)) ben 17. günümdeyim 3 kilo gitti görsel olarak midem gitti, tüm vücüttan inceldim.. eger bu böyle yavaş giderse bir hormon testi yaptırcam.
aslında acelemde yok aheste aheste gitse yeterki gitse...

Biz iki kişi başladık 1 mart 2011 itibariyle :)
Başlangıç kilolarımız 66,4 ve 93,2
sanıırım ilk gün fazla ödem attık...

1 Mart 66,4 & 93,2 (28 şubat akşamı yemek sonrası)
2 Mart 64,8 & 90,2 (sabah uyanınca)

Hepimize başarılar arkadaşlar...:74:

artık iki kişi değilsiniz arkadaşlar... çok güzel başlangıç tebrik ederim

1 Mart 66,4 & 93,2 (28 şubat akşamı yemek sonrası)
2 Mart 64,8 & 90,2 (sabah uyanınca)

arakdaşlar il günkü bu kilo verimi çoğu fazla sıvı;) bugünde güzel gidiyor.. zaten fazla protein yiyemiyoruz nekadar istesekte.. görüşmek üzere...
gelişme kilolarını bildireceğiz

bu arada sen kaç kiloyla ve kaç gün önce başladın kaç kilo gitti.?.
ben kendime şunu demiyorum" kaçamak yaptın bittin" modu yapmıyorum yoksa diyeti bozarım kendimi biliyorum. birde spordan sonra canım öyle fındık yemek, ekmek yemek istiyorki kendimi frenlenliyorum ama 2- 3 kaçamağim olmazsa ölürüm.heralde:)) ben 17. günümdeyim 3 kilo gitti görsel olarak midem gitti, tüm vücüttan inceldim.. eger bu böyle yavaş giderse bir hormon testi yaptırcam.
aslında acelemde yok aheste aheste gitse yeterki gitse...

bugün 14. günümdeyim 70 ile başladım 66.2 ye indim. ama 3 gündür aynıyım artmıyorda azalmıyorda. wc sorunum var diyete başlayalı 2 kere çıktım wc ye :84:

ekmeği zaten elimden geldiğince az veriyorum ama bazen kaçırıyor ekmeğin dışında neler yok mesela biraz aydınlatırsanız bende ona göre yemek progragramını ayarlim :))

yağ yok. yağlı süt ürünleri etler falan hiçbiri yok. herşey yağsız olacak.daha var tabi yasaklar kitabı olan arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırlar. yada geçmiş sayfaları oku farklı yemek çeşitleri paylaşan arkadaşlar var fikir olur sana :34:

ben 39. günümdeyim 72,3 ile başladım bu sabah 66,1 gördüm bir iki hafta kadar yerimde saydım vücut direndi tabi ilk 5 kiloyu hızlı verdım ama neyse yıne ınmeye basladı cok sukur arada oluyo böyle duraksamalar takma kafana :27:
bugün 14. günümdeyim 70 ile başladım 66.2 ye indim. ama 3 gündür aynıyım artmıyorda azalmıyorda. wc sorunum var diyete başlayalı 2 kere çıktım wc ye :84:

bi çogunuz işte olabilir ve seviyorsanız canınız çeke bilir? ben şuan tavuk çiğeri ve yüreği yiyorum muhteşem lezzetli bişey olmuş hiç kendim yapmamıştım annem yapardı. burda bi arkadaşın soganlı yaptım demesi üzerine denedim size de tavsiye ederim.
yarım soganı halka halka doğrayıp (bilginize ducan sogana ) sanıyorum karbonhidrat değeri 1 olduğu için izin vermiş) tatlı kaşığı ayçiçek yagında kısık ateşte kavurdum 4-5 adet tavuk ciğerini ve 4-5 adet tavuk yüregini soğana ekledim önce kısık ateşte sonra harlı ateşte kızarana kadar arka ön cevirdim enson tuz karabiber kırmızı biber şahane oldu....

Son düzenleme:
yulaf kepeğin varmıydı? onun bu soruna faydası var .

bi çogunuz işte olabilir ve seviyorsanız canınız çeke bilir? ben şuan tavuk çiğeri ve yüreği yiyorum muhteşem lezzetli bişey olmuş hiç kendim yapmamıştım annem yapardı. burda bi arkadaşın soganlı yaptım demesi üzerine denedim size de tavsiye ederim.
yarım soganı halka halka doğrayıp (bilginize ducan sogana ) sanıyorum karbonhidrat değeri 1 olduğu için izin vermiş) tatlı kaşığı ayçiçek yagında kısık ateşte kavurdum 4-5 adet tavuk ciğerini ve 4-5 adet tavuk yüregini soğana ekledim önce kısık ateşte sonra harlı ateşte kızarana kadar arka ön cevirdim enson tuz karabiber kırmızı biber şahane oldu....

yulaf kepeğim yok :50:

tarifinide okurken yemiş kadar oldum tadı ağzıma geldi yani :60:

bende akşama mantarlı tavuk yapacağım.

dana ciğeride süper oluyor sadesi bile :34:

Back