kısslarrrrrrrr gitmedimmmmmmmm yaa ben nekaa akıllı bir gaciyim bilemezsiniz ama kötü bişey tmm kızlara yalan söledim ama napim sanki kafama silah dayamışlarda silah zoruyla gidiyomuşum gibi bir his yani okadarki canım çekmedi bende aradım bi aile dostumuz vardı arada babamın ziyaretine gelirler uzun zamandırda gelmediler aniden onların çat kapı geldini söyledim çok bozuldular ama napem yapcek bişey yok misafir ama deme niye geldiniz denirmihalaaaa erken giderlerse gel diyolar yaa
Vagus ben gaza geldim senin durumun nedir merak ediyorum bizi çizdiler farkındaysan.... Ama ben içimde ki gücü çıkartıyorum ve önümüzdeki hafta birinci olacağımın andını veriyorum .... Bir daha kırmızı olmak yokkk....
Anaaaaammm!!!ben simdi gördüm listeyi, ilk listemde 1. ci olmusum , diger birinci melodiyi de kutlarim, coookk sevindim, listede eksiyle yer alan herkesi coook kutluyorum, artilar ve yerinde sayanlar da hadi hareketlenin biraz, kacamak yoookk!!!!
Elisacim eline saglik, tesekkürler.
yrn sabah p+s günüm, sabah yumurta yerine dükan pizza yapicam, cook hevesliyim, umarim güzel olur, zira arkadaslarimdan sürekli pizza lafini duya duya cookk canim istedi :)
hahhahhaaaaaaaa napem ama napem o sıcakta kim gitcekti oraya beeee sora çıktım markete alişverişimi yaptım geldim ohhhhhhh neka güzelçok çatlak bi gacı olduğunu söylemişmiydim sana..walla bombasın bomba
evet onu bende gördüm haklısın ama çok az miktarda kullanıyoruz ve ben o tadı aldıktan sonra bırakabilirmiyim bilmiyorumtabi bol bol yememek kaydıyla böle ucundan acık yersek bişi olmaz sanırım dimi...lütfen olmaz desin herkes
sevgili dukancı hanımlar iyi akşamlar.kitabı okumak yerine sizleri takip etmeyi daha çok seviyorum.ama kitabı da okuyacağım.gojimi aldım nasıl kullanılacağını ,ne kadar yenileceğini bana anlatabilir misiniz? birde marketten tatlandırıcı toz aldım asparatamın yerine geçer mi.ben içeceklerii şekersiz içiyorum ama tatlıyı çok seviyorum,tatlı krizimde kullanmayı düşünüyorum.bugün atak 1. gündeyim,dün öğleyin başlamıştım.birde yulaf keğeği diye aldığım una benziyor doğru mu almışım? üzerinde dukan diyetine yardımcı yazıyordu.7 ya da 10 gün atak yapacağım bakalım ne kadar verecem.beni de excele eklerseniz sevinirim.benim gibi atak evresinde olan var mı.hepinize başarılar.....
kolay gele argadaşım...toz tatlandırıcı olur..ben splenda kullanıyorum toz,stevya ve takita kullananlar var..seninki ne bilmiyorum ama farketmez...aspartamlı olanlar daha light ama daha zararlı sanırım..splenda ve stevya aspartam içermiyor...sıvılardan hiç kullanmadım zaten..
canım gojiberyy yi sabah tercihen kahvaltıdan yarım saat önce 1 kaşık kadar yiyorsun,üzerine ılık su içiyorsun...seyirde de günde 1.5 kaşıktı sanırım...ben hergün 15-20 tane yiyorum işte..enerji veriyor gerçekten...kepek işi biraz zor canım yaaa..sen de deneye deneye bulacaksın...daha önce yazmıştım sanırım alabileceğin yerleri...pek un gibi olmuyor..simlanın boğunda resmi var,orayı da takip etmeni tavsiye ederim..güzel bilgiler ve tarifler var...hiç bulamıorsan oradaki ru-sheimin yulaf ve buğday kepeğinden alırsın...ama rossmanndakiler çok daha güzel...eğer bulamıyorsan buğday kepeği kolay bulunuyor,ondan ve yulaf ezmesi yiyebilirsin...
canımcım sana tavsiyem vaktin varsa bu akşamdan yap,o yavaş yavaş olsun..sabah kahvaltısı için sabırsızlanabilirsin...ocakta yavaş pişiyorya o yüzden..ben akşamları tv izlerken yapıyorum sabah ısıtıp ısıtıp yiyorum...
yok sabahları kalktığım gibi kahvaltı sevmiyorum zaten diyorsan sabah da yapabilirsin tabisi :)
sağol arkadaşım.evet deneye deneye öğrencem.2-3 gündür eksik tamamlamak için dolaşıp duruyorum.gojiyi bende senin gibi 15-20 tane aç karnıma yiyeyim.yulaf kepeğim ve buğday kepeğim ru-sheimin marka, tatlandırıcım da canderel diye bir marka. yulaf ezmesi de doğalsan markette buldum aldım.var mı daha eksiğim.tatilde (iki ay tatilim var) bir 10-15 kilo zayıflayıp işe başlamak istiyorum.inşaallah motivasyonum bozulmaz bu süre içinde.vuvucum bu bahsettiğin simlanın bloğuna nasıl ulaşacam canım.simla diye aratırsam forumda ulaşabilirmiyim..
bende kalkim kendime dukan muhallebisi yapim bari aslında gizlice kek yapcektim ama yulaf ezmemvede buğday kepeğim bitmişti alışverişe çıktım ama ikisinide bulamadım ya bu nasıl iş ya mıntıkamda 6 7 tane market var üçünden ikişer tane olmak üzere hepsini toplasan bir market etmez yani bir tanesindede bulamadım şu ezmeyle b.kepeğini benim kullandığımda doğanın yani gerçi diasaya bakmadım belkide orda vardı onları satan market te 6 durak uzaklıkta keşke gitseydim üşendim işte ne güzel sabah kek yicektim bee
Anaaaaammm!!!ben simdi gördüm listeyi, ilk listemde 1. ci olmusum , diger birinci melodiyi de kutlarim, coookk sevindim, listede eksiyle yer alan herkesi coook kutluyorum, artilar ve yerinde sayanlar da hadi hareketlenin biraz, kacamak yoookk!!!!
Elisacim eline saglik, tesekkürler.
yrn sabah p+s günüm, sabah yumurta yerine dükan pizza yapicam, cook hevesliyim, umarim güzel olur, zira arkadaslarimdan sürekli pizza lafini duya duya cookk canim istedi :)
yaptınmı sade muhallebi zeynep aplacık nasıl oldu?
yaptınmı sade muhallebi zeynep aplacık nasıl oldu?
vuvucuk muhallebim dolaptaydı soğumasını bekliyodum ve az önce bir tane yedim valla çok güzel olmuş sıcakken çok tatlı oldu zannettim ama soğuyunca tam kıvamında olmuş şekeri ben 5 kaşık splenda koudum çok tatlı seven bir kaşık daha koyabilir bana göre iyi olmuş şekeri bu saatte küçük bir kaseyi götürdüm
hu huuuuuuuu dukancılarrrrrrrrrrr hepiniz birdenmi zıbardınızzzzzzz bende böle topiğe bekçilik yapıyom işte nerden bulceniz benim gibi dukancı gece bekçisini hade neyse yatın zıbarın asayiş berkemallll