Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımın içi istersen vücudu 1+1e bi alıştır bakalım 1 hafta gör neler yapıcak. sonra olmadı 5+5e dönersin olma mı? benim de senin gibi ya vereceğim şurada 2 kilo uhuuu seyirde takıldı kaldı valla. 1+1 dene bakalım 1 hafta. sonra bi 5+5e dönersin belkim ne dersin? çaresizliğimize bak resmen kuruduk kaldık yahu insan 2 kilo vericek şurada hızlı hızlı giderken 20 gün sabredemiyo ki hemen gitsin istiyo! :KK1:

tamam canım bir 10 gün filan 1+1 yapim sonra olmadı 5+5 e döneriz:KK34:valla ya takıldı kaldı gitmiyi gitmiyi İmza :berrin altıntop burhan a benzedim yahu gitmiyi:KK1:

dime kız ablam hem dokunulmazlığım var benim bikerem hemde gidinde pizayla yanındada sarımsaklı ekmek yiyin demiyomki hiç dermiyim ben öle şey kolayı unutmayın:KK66:tabe ben burda sarımsaklı ekmek imalatı yapmaya çalışıyom valla billa

sen benden dokunulmazsın oklava yok sana.ama kaçamak yaparsan küsebülürüm sana:63: :KK1:

görüşmek üzere kızlar mesai biter ben gider:KK43:((:-)5::KK5::KK5:
öpüyorum siziii..özleyin beni emi anacıklarım:KK14::KK14:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
allaha emanetsiniiizzzzzz

yok canım benim atlamadım ama bu haftaki kilon ile geçen haftaki aynıydı (yoksa yanlış mı yazmışım)o yüzden görünmüosun yanlış yaptıysam helal et :KK71:

yazmadım evet ceza size etkisiz eleman olmuşunuz çünküüüüm :KK37:

olmaz burda ulvii bir görev yapıyorum beni parayla satın alamazsın :63:

sen helal et canım uğraşıyorsun.bu haftam kötüydü hak etmeyen cezasını çeksin dimi.haftaya umutla şevkle burdayız.başarılı arkadaşları kutluyorum hak eden kazansın eee bizde kazanalım offf offf :KK69:

bende kaçar kızlar inanın hiççççççç çıkmak istemiyom çünküm akşama kızlarla yine canlı müziğe gidiyomuşuz vallada billada gitmek istiyosam allah beni davul etsin ama işte kızlar yapıştı kene gibi ille anne gelecen diyolarda başka söz demiyolar ya şimdi iş çıkışı beni bekliyolar anca hazırlanıp giderim geçen sefer ilk kez dukana burda ihanet etmiştim ama bu sefer bir yemin ettim dönemem valla ne patatese ne pilava bakmeycem uslu uslu touğumu yicem hepinizi öpüyorum dukandaşlarım benim

canımın içi istersen vücudu 1+1e bi alıştır bakalım 1 hafta gör neler yapıcak. sonra olmadı 5+5e dönersin olma mı? benim de senin gibi ya vereceğim şurada 2 kilo uhuuu seyirde takıldı kaldı valla. 1+1 dene bakalım 1 hafta. sonra bi 5+5e dönersin belkim ne dersin? çaresizliğimize bak resmen kuruduk kaldık yahu insan 2 kilo vericek şurada hızlı hızlı giderken 20 gün sabredemiyo ki hemen gitsin istiyo! :KK1:

tamam canım bir 10 gün filan 1+1 yapim sonra olmadı 5+5 e döneriz:KK34:valla ya takıldı kaldı gitmiyi gitmiyi İmza :berrin altıntop burhan a benzedim yahu gitmiyi:KK1:

ahaha gitmiyiiiii :KK1::KK1:
hadi bakalım dukandaşım sıkalım dişimizi vallaha da temmuza fitiz!!! Bence Temmuz 5te güçlendirmeye geçicez canikom ben öyle ümit ediyorum :KK1::KK1:
bu arada senin kabaklı kekinden yaptım fırında şimdi, mecbur her dakika yemek yapamıyorum yat yat bi anca yapıverdim büssürü 5 gün sebze günüm var çünküsem buzlukta dursun yedikçe çıkarıcam :KK1::KK1:

bende kaçar kızlar inanın hiççççççç çıkmak istemiyom çünküm akşama kızlarla yine canlı müziğe gidiyomuşuz vallada billada gitmek istiyosam allah beni davul etsin ama işte kızlar yapıştı kene gibi ille anne gelecen diyolarda başka söz demiyolar ya şimdi iş çıkışı beni bekliyolar anca hazırlanıp giderim geçen sefer ilk kez dukana burda ihanet etmiştim ama bu sefer bir yemin ettim dönemem valla ne patatese ne pilava bakmeycem uslu uslu touğumu yicem hepinizi öpüyorum dukandaşlarım benim

o zaman gıt gıt gıdaaak zeynep ablaa (yani öptük seni dukana ihanet etme) ehehehe :KK1::KK71::KK71:

kısslarrrrrrrr gitmedimmmmmmmm yaa ben nekaa akıllı bir gaciyim bilemezsiniz ama kötü bişey tmm kızlara yalan söledim ama napim sanki kafama silah dayamışlarda silah zoruyla gidiyomuşum gibi bir his yani okadarki canım çekmedi bende aradım bi aile dostumuz vardı arada babamın ziyaretine gelirler uzun zamandırda gelmediler aniden onların çat kapı geldini söyledim çok bozuldular ama napem yapcek bişey yok misafir ama deme niye geldiniz denirmi:KK52:halaaaa erken giderlerse gel diyolar yaa

hadi bakalım dukandaşım sıkalım dişimizi vallaha da temmuza fitiz!!! Bence Temmuz 5te güçlendirmeye geçicez canikom ben öyle ümit ediyorum :KK1::KK1:
bu arada senin kabaklı kekinden yaptım fırında şimdi, mecbur her dakika yemek yapamıyorum yat yat bi anca yapıverdim büssürü 5 gün sebze günüm var çünküsem buzlukta dursun yedikçe çıkarıcam :KK1::KK1:

o zaman gıt gıt gıdaaak zeynep ablaa (yani öptük seni dukana ihanet etme) ehehehe :KK1::KK71::KK71:

beberengocum sen hastasın ya senin aneye yaptırsana yemeklerini güzelim benim sen dinlen hele bi sonra kendin yaparsın yine

afiyetler olsun canım:KK71: ben de kabağı çok sevdiğimden yapıyorum sürekli:KK34:

Son düzenleme:
ay onun da boyun fıtığı var kıyameeeyom zeynep ablaa :kk77::kk77:
bi de annemin yemekleri pek başarılı olmaz dukan diyeti için, kaçamak yapar yağ koyar kesin o :KK1::KK1:

yemin ederimki tahmin ettim dedim bu kesin annesine güvenemiyodur şimdi yağ mağ koyar diye ama sende dikkat et kendine annenede üzüldüm yazık ya zordur boyun fıtığıda allah şifasını versin gülüm

:KK57:Eki Görüntüle 214722

eveeet beklenen an excelimiz hazıır.

onurege 1.5 kilo ile 3. oldu :KK19:
saceda 1.7kilo ile 2. oldu :KK19::KK19:
1.liği ise ggirly ile melodi1970 1.8 kilo ile paylaşıyorlar.:KK19::KK19::KK19:

vee hepbirlikte taaam 16,3 kilo vermişiz içimizden bir çocuk çıkmış :KK60:

şimdi de halay zamanııııı hayde hep baraber :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

excele artı kilo ile giren birdut ile vagusuda kırmızylan işaretledim afişe olsunlar diye, buda sizin kupanız alın bakalım :KK57:

kızlar selam ya ben bişey dicem ben dukan diyeti yapmıyorum ama yinede listede adımı görünce çok sevindim hoşuma gitti benim dukan diyeti yapmam imkansız eşim zaten biraz dikkat edip sağlıklı besleniyorum diye bile kızıyo azcık sen zayıflıcan diye bende mi çekicem diyoda ondan of neyse listede kalırsam sevinirim elisacım hani dahada sizlede hırs yaparım hani birinci olmak için falan, yinede sen bilirsin

boy 1.68
yaş 23 yazıyım yinede belkide kalırım hadi ellerine sağlık bide listeyi birinciden sona doğru yapsan daha basit güzel olur bence:KK76:

:KK57:Eki Görüntüle 214722

eveeet beklenen an excelimiz hazıır.

onurege 1.5 kilo ile 3. oldu :KK19:
saceda 1.7kilo ile 2. oldu :KK19::KK19:
1.liği ise ggirly ile melodi1970 1.8 kilo ile paylaşıyorlar.:KK19::KK19::KK19:

vee hepbirlikte taaam 16,3 kilo vermişiz içimizden bir çocuk çıkmış :KK60:

şimdi de halay zamanııııı hayde hep baraber :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

excele artı kilo ile giren birdut ile vagusuda kırmızylan işaretledim afişe olsunlar diye, buda sizin kupanız alın bakalım :KK57:

Anaaaaammm!!! :KK52: ben simdi gördüm listeyi, ilk listemde 1. ci olmusum :KK66: , diger birinci melodiyi de kutlarim, coookk sevindim, listede eksiyle yer alan herkesi coook kutluyorum, artilar ve yerinde sayanlar da hadi hareketlenin biraz, kacamak yoookk!!!!

Elisacim eline saglik, tesekkürler.

yrn sabah p+s günüm, sabah yumurta yerine dükan pizza yapicam, cook hevesliyim, umarim güzel olur, zira arkadaslarimdan sürekli pizza lafini duya duya cookk canim istedi :)

Şu anda tencerede buharda dukan keklerim pişiyor..Sabırsızlıkla belkiyorum bakalım nasıl çıkacaklar? :18: :18:

X