- 17 Mayıs 2009
- 294
- 0
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kapıdan girdiğim gibi kayınbabam ooo çoook zayıflamışsın kürdan gibi kalmışsın ne yapıyorsan devam et dedi.kayınvalidemde hiç bukadar hızlı kilo verilir mi?iyi değil hasta falan olrsun dedi.yemek boyunca az şundan az bundan ye dedi durdu.ama yemedim tabiiikide .
:)) ay ne güzel ya valla inanılmaz moral oluyo..tebrikler tekrar inanılmaz farketmiştir tabi az değil 7 kilo demiştin sanırım..benim kayınvalidem topluca seviyo çok zayıflıktan hoşlanmıyo..ben evlendikten sonra baya zayıflamıştım akapunkturla görenler çok zayıflamışsın demiş durmuşlardı...kayınvalidem herkese kendi istiyo rejim yapıyo die açıklama yapardı...yani oğlum bakıyo o kendi istiyo falan gibi...eşimde özellikle o bana ısrar edince hayır hayır yiyemezsin bak bida getirmem yersen falan derdi kadıncaz kahrolurdu:)
yemin ederimki tahmin ettim dedim bu kesin annesine güvenemiyodur şimdi yağ mağ koyar diye ama sende dikkat et kendine annenede üzüldüm yazık ya zordur boyun fıtığıda allah şifasını versin gülüm
zeynep ablam sağol hihihihi ay evet annem yağ koyar ben yapiim o yüzden dün berrinin kekinden yaptım kabaklı kabaklı vallaha da öğlen olsa yesem diye dolaba gidip gidip duruyorum 5 gün ps günüm benim bu sabah tartıda eksik çıktım ama ps günlerim geçmeden güncellemicem tickerımı
ahaha gitmiyiiiii
hadi bakalım dukandaşım sıkalım dişimizi vallaha da temmuza fitiz!!! Bence Temmuz 5te güçlendirmeye geçicez canikom ben öyle ümit ediyorum
bu arada senin kabaklı kekinden yaptım fırında şimdi, mecbur her dakika yemek yapamıyorum yat yat bi anca yapıverdim büssürü 5 gün sebze günüm var çünküsem buzlukta dursun yedikçe çıkarıcamafiyetler olsun canım ben de kabağı çok sevdiğimden yapıyorum sürekli
ayy berrin sağol canım benim yaptım dolaba koydum vallaha çok gözel gözükiyi öğlen olsa da yesem yaa sarımsaklı yoğurtla pek güzel olur gibi geliyo bana sen hiç öyle denedin mi? ehehe tabii bu sıcakta hem sarımsak hem yoğurtla yersem onu ellemeyin beni sabaha kadar uyurum
Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.
Sadeca cok tesekkurler. Aslinda ilk basta hizli kilo vermeme ragmen kafamda eski diyetlerden kalma soru isaretleri var. Acaba basarabilecek miyim? Ya kilo vermem durursa gibi? Bir de sizler bir yerlere gittiginizde nasil idare ediyorsunuz? Bugun bir dogumgunune katilacagim mesela. Kekler borekler. Ben yanimda yogurt sut mu gotursrm?:)))
günaydın kızlaarrr
güne -100 ile başladım bu aksam 3 günlüğüne memkelete gidiyorum inşallah fazla kilo almadan gelebilirim
Tebrikler canım Ve de iyi yolculuklar
sana tamamıyla katılıyorum sadecacııımmmm..müthiş bir tatmışşş...yağmurum hemen yapmalısın...tam anlamıyla çikolata...acık acık yenir bence de yaaa...ben zaten akşamları kahvenin yanında yarım parça bitter çiko yiyordum,bundan yirim nolcek...mozaik pastayı denemeliyiz gerçekten süper olur...
bir de süt tozunu 1 tatlı kaşığı koyup daha sıvı yaparak kahvaltıda kullanabiliriz..dolapta yarım saat beklese bile yeter...hem daha light olur..hem nutella özlemimiz gider
Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.
Kızlar günaydın
Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedim dolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.
Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım
İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum
Kızlar günaydın
Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedim dolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.
Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım
İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum
waaay cnm beklenen gün geldi demek şimdi yaptıklarını fitil fitil burnundan getirme zamanı gelmiştir canımm inşallah senin için en hayırlı kararı verirsin.birbirimizi tanımasakta ben gerçekten çok sevdim seni aynı üzüntüleri yaşamanı hiç mi hiç istemiyorum