- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
canımın içi istersen vücudu 1+1e bi alıştır bakalım 1 hafta gör neler yapıcak. sonra olmadı 5+5e dönersin olma mı? benim de senin gibi ya vereceğim şurada 2 kilo uhuuu seyirde takıldı kaldı valla. 1+1 dene bakalım 1 hafta. sonra bi 5+5e dönersin belkim ne dersin? çaresizliğimize bak resmen kuruduk kaldık yahu insan 2 kilo vericek şurada hızlı hızlı giderken 20 gün sabredemiyo ki hemen gitsin istiyo!
tamam canım bir 10 gün filan 1+1 yapim sonra olmadı 5+5 e dönerizvalla ya takıldı kaldı gitmiyi gitmiyi İmza :berrin altıntop burhan a benzedim yahu gitmiyi
dime kız ablam hem dokunulmazlığım var benim bikerem hemde gidinde pizayla yanındada sarımsaklı ekmek yiyin demiyomki hiç dermiyim ben öle şey kolayı unutmayıntabe ben burda sarımsaklı ekmek imalatı yapmaya çalışıyom valla billa
yok canım benim atlamadım ama bu haftaki kilon ile geçen haftaki aynıydı (yoksa yanlış mı yazmışım)o yüzden görünmüosun yanlış yaptıysam helal et
yazmadım evet ceza size etkisiz eleman olmuşunuz çünküüüüm
olmaz burda ulvii bir görev yapıyorum beni parayla satın alamazsın
canımın içi istersen vücudu 1+1e bi alıştır bakalım 1 hafta gör neler yapıcak. sonra olmadı 5+5e dönersin olma mı? benim de senin gibi ya vereceğim şurada 2 kilo uhuuu seyirde takıldı kaldı valla. 1+1 dene bakalım 1 hafta. sonra bi 5+5e dönersin belkim ne dersin? çaresizliğimize bak resmen kuruduk kaldık yahu insan 2 kilo vericek şurada hızlı hızlı giderken 20 gün sabredemiyo ki hemen gitsin istiyo!
tamam canım bir 10 gün filan 1+1 yapim sonra olmadı 5+5 e dönerizvalla ya takıldı kaldı gitmiyi gitmiyi İmza :berrin altıntop burhan a benzedim yahu gitmiyi
ahaha gitmiyiiiii
hadi bakalım dukandaşım sıkalım dişimizi vallaha da temmuza fitiz!!! Bence Temmuz 5te güçlendirmeye geçicez canikom ben öyle ümit ediyorum
bu arada senin kabaklı kekinden yaptım fırında şimdi, mecbur her dakika yemek yapamıyorum yat yat bi anca yapıverdim büssürü 5 gün sebze günüm var çünküsem buzlukta dursun yedikçe çıkarıcam
bende kaçar kızlar inanın hiççççççç çıkmak istemiyom çünküm akşama kızlarla yine canlı müziğe gidiyomuşuz vallada billada gitmek istiyosam allah beni davul etsin ama işte kızlar yapıştı kene gibi ille anne gelecen diyolarda başka söz demiyolar ya şimdi iş çıkışı beni bekliyolar anca hazırlanıp giderim geçen sefer ilk kez dukana burda ihanet etmiştim ama bu sefer bir yemin ettim dönemem valla ne patatese ne pilava bakmeycem uslu uslu touğumu yicem hepinizi öpüyorum dukandaşlarım benim
o zaman gıt gıt gıdaaak zeynep ablaa (yani öptük seni dukana ihanet etme) ehehehe
Eki Görüntüle 214722
eveeet beklenen an excelimiz hazıır.
emeklerine sağlık canım şimdi gördüm. birtek benim başlangıç tarihim yok sırıtıyorum orda neyse haftaya yazarım onu da. tekrar teşekkürler. ilk 3 ü ve kilo veren herkesi kutlarım.
ahaha gitmiyiiiii
hadi bakalım dukandaşım sıkalım dişimizi vallaha da temmuza fitiz!!! Bence Temmuz 5te güçlendirmeye geçicez canikom ben öyle ümit ediyorum
bu arada senin kabaklı kekinden yaptım fırında şimdi, mecbur her dakika yemek yapamıyorum yat yat bi anca yapıverdim büssürü 5 gün sebze günüm var çünküsem buzlukta dursun yedikçe çıkarıcam
o zaman gıt gıt gıdaaak zeynep ablaa (yani öptük seni dukana ihanet etme) ehehehe
beberengocum sen hastasın ya senin aneye yaptırsana yemeklerini güzelim benim sen dinlen hele bi sonra kendin yaparsın yine
beberengocum sen hastasın ya senin aneye yaptırsana yemeklerini güzelim benim sen dinlen hele bi sonra kendin yaparsın yine
ay onun da boyun fıtığı var kıyameeeyom zeynep ablaa
bi de annemin yemekleri pek başarılı olmaz dukan diyeti için, kaçamak yapar yağ koyar kesin o
Eki Görüntüle 214722
emeklerine sağlık canım şimdi gördüm. birtek benim başlangıç tarihim yok sırıtıyorum orda neyse haftaya yazarım onu da. tekrar teşekkürler. ilk 3 ü ve kilo veren herkesi kutlarım.
ahaha gitmiyiiiii
afiyetler olsun canımben de kabağı çok sevdiğimden yapıyorum sürekli
tşk.edecektim boş yolladımEki Görüntüle 214722
ay onun da boyun fıtığı var kıyameeeyom zeynep ablaa
bi de annemin yemekleri pek başarılı olmaz dukan diyeti için, kaçamak yapar yağ koyar kesin o
yemin ederimki tahmin ettim dedim bu kesin annesine güvenemiyodur şimdi yağ mağ koyar diye ama sende dikkat et kendine annenede üzüldüm yazık ya zordur boyun fıtığıda allah şifasını versin gülüm
Eki Görüntüle 214722
onurege 1.5 kilo ile 3. oldu
saceda 1.7kilo ile 2. oldu
1.liği ise ggirly ile melodi1970 1.8 kilo ile paylaşıyorlar.
vee hepbirlikte taaam 16,3 kilo vermişiz içimizden bir çocuk çıkmış
şimdi de halay zamanııııı hayde hep baraber
excele artı kilo ile giren birdut ile vagusuda kırmızylan işaretledim afişe olsunlar diye, buda sizin kupanız alın bakalım
Eki Görüntüle 214722
onurege 1.5 kilo ile 3. oldu
saceda 1.7kilo ile 2. oldu
1.liği ise ggirly ile melodi1970 1.8 kilo ile paylaşıyorlar.
vee hepbirlikte taaam 16,3 kilo vermişiz içimizden bir çocuk çıkmış
şimdi de halay zamanııııı hayde hep baraber
excele artı kilo ile giren birdut ile vagusuda kırmızylan işaretledim afişe olsunlar diye, buda sizin kupanız alın bakalım