Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sen benden dokunulmazsın oklava yok sana.ama kaçamak yaparsan küsebülürüm sana

görüşmek üzere kızlar mesai biter ben gider((5:
öpüyorum siziii..özleyin beni emi anacıklarım

allaha emanetsiniiizzzzzz

sen helal et canım uğraşıyorsun.bu haftam kötüydü hak etmeyen cezasını çeksin dimi.haftaya umutla şevkle burdayız.başarılı arkadaşları kutluyorum hak eden kazansın eee bizde kazanalım offf offf

bende kaçar kızlar inanın hiççççççç çıkmak istemiyom çünküm akşama kızlarla yine canlı müziğe gidiyomuşuz vallada billada gitmek istiyosam allah beni davul etsin ama işte kızlar yapıştı kene gibi ille anne gelecen diyolarda başka söz demiyolar ya şimdi iş çıkışı beni bekliyolar anca hazırlanıp giderim geçen sefer ilk kez dukana burda ihanet etmiştim ama bu sefer bir yemin ettim dönemem valla ne patatese ne pilava bakmeycem uslu uslu touğumu yicem hepinizi öpüyorum dukandaşlarım benim

kısslarrrrrrrr gitmedimmmmmmmm yaa ben nekaa akıllı bir gaciyim bilemezsiniz ama kötü bişey tmm kızlara yalan söledim ama napim sanki kafama silah dayamışlarda silah zoruyla gidiyomuşum gibi bir his yani okadarki canım çekmedi bende aradım bi aile dostumuz vardı arada babamın ziyaretine gelirler uzun zamandırda gelmediler aniden onların çat kapı geldini söyledim çok bozuldular ama napem yapcek bişey yok misafir ama deme niye geldiniz denirmihalaaaa erken giderlerse gel diyolar yaa

Son düzenleme:

kızlar selam ya ben bişey dicem ben dukan diyeti yapmıyorum ama yinede listede adımı görünce çok sevindim hoşuma gitti benim dukan diyeti yapmam imkansız eşim zaten biraz dikkat edip sağlıklı besleniyorum diye bile kızıyo azcık sen zayıflıcan diye bende mi çekicem diyoda ondan of neyse listede kalırsam sevinirim elisacım hani dahada sizlede hırs yaparım hani birinci olmak için falan, yinede sen bilirsin

boy 1.68
yaş 23 yazıyım yinede belkide kalırım hadi ellerine sağlık bide listeyi birinciden sona doğru yapsan daha basit güzel olur bence

Anaaaaammm!!! ben simdi gördüm listeyi, ilk listemde 1. ci olmusum , diger birinci melodiyi de kutlarim, coookk sevindim, listede eksiyle yer alan herkesi coook kutluyorum, artilar ve yerinde sayanlar da hadi hareketlenin biraz, kacamak yoookk!!!!

Elisacim eline saglik, tesekkürler.

yrn sabah p+s günüm, sabah yumurta yerine dükan pizza yapicam, cook hevesliyim, umarim güzel olur, zira arkadaslarimdan sürekli pizza lafini duya duya cookk canim istedi :)

Şu anda tencerede buharda dukan keklerim pişiyor..Sabırsızlıkla belkiyorum bakalım nasıl çıkacaklar? :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…