Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün kapıdan girdiğim gibi kayınbabam ooo çoook zayıflamışsın kürdan gibi kalmışsın ne yapıyorsan devam et dedi.kayınvalidemde hiç bukadar hızlı kilo verilir mi?iyi değil hasta falan olrsun dedi.yemek boyunca az şundan az bundan ye dedi durdu.ama yemedim tabiiikide .

:)) ay ne güzel ya valla inanılmaz moral oluyo..tebrikler tekrar inanılmaz farketmiştir tabi az değil 7 kilo demiştin sanırım..benim kayınvalidem topluca seviyo çok zayıflıktan hoşlanmıyo..ben evlendikten sonra baya zayıflamıştım akapunkturla görenler çok zayıflamışsın demiş durmuşlardı...kayınvalidem herkese kendi istiyo rejim yapıyo die açıklama yapardı...yani oğlum bakıyo o kendi istiyo falan gibi...eşimde özellikle o bana ısrar edince hayır hayır yiyemezsin bak bida getirmem yersen falan derdi kadıncaz kahrolurdu:)

zayıflayana kadar gitmesek mi(dukana zararlı anneler)
kendi bababmda 72 kilo iken yanına gidince :telefonda zayıfladım zayıfladım diyondun hani neren zayıflamış demez mi
sonra eve ben varınca annem tel. açtı baban şaka etmiş şimdi karşımda gülüyor daha hırslanmam için yapmış güya:130:

Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.

berosh hoşgeldin öncelikle..en kısa zamanda istediğin kiloya inmenii dilerim..çok fazla kilon yok o yüzden kolayca gideceğini tahmin ediyorum..yulaf kepeği edinene kadar eğer gecikirse yulaf ezmesi yada buğday kepeğini mutlaka kullan..yürüyüşüde eklersen daha hızlı verirsin kesinlikle..diyet tarifler bölümümüzdende bize uygun tarifler bulabilirsin..hamurişlerinden tatlılara herşey var:)klay gelsin başarılar cnm..

Sadeca cok tesekkurler. Aslinda ilk basta hizli kilo vermeme ragmen kafamda eski diyetlerden kalma soru isaretleri var. Acaba basarabilecek miyim? Ya kilo vermem durursa gibi? Bir de sizler bir yerlere gittiginizde nasil idare ediyorsunuz? Bugun bir dogumgunune katilacagim mesela. Kekler borekler. Ben yanimda yogurt sut mu gotursrm?:)))

bence karnını bi güzel doyur öyle git..ordada acıkırım dersen sütle yoğurtla idare edebilirsin...eğer kepeğin veya ezmen olsaydı kek poğaça bile götürebilirdin ama sorun yok bikaç saat idare edebilirsin:)bol su iç masadakileri hiiiç görmemezlikten gel tanıma:) koy tavrını ben sizi bıraktım de

Kızlar günaydın

Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedim dolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.

Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım

İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum

günaydın kızlaarrr

güne -100 ile başladım bu aksam 3 günlüğüne memkelete gidiyorum inşallah fazla kilo almadan gelebilirim

afiyet olsun canımcım ben hazırlık yapmaktan yapamadım çikolatamı ama senin beğenmene sevindim.bu arada kaçamak yaptığını itiraf etmişsin yakaladım seniiiiiiiiii bitter çikolata haaaa:82:

hoşgeldin berosh. inşallah planladığın sürede amacına ulaşırsın. kolay gelsin.

waaay cnm beklenen gün geldi demek şimdi yaptıklarını fitil fitil burnundan getirme zamanı gelmiştir canımm inşallah senin için en hayırlı kararı verirsin.birbirimizi tanımasakta ben gerçekten çok sevdim seni aynı üzüntüleri yaşamanı hiç mi hiç istemiyorum

bu sabah dukan pizzası yaptım gerçekten çok süper oldu ben üstüne kaşar domates ve biber koydum sadece hamuruna da yeşillik katmadım pek sevmediğimden ama bu haliyle bile lezizdi vuvuucumm tarifler konusunda seni tek geçiyorum valla lütfen bizi mahrum bırakma güzel tariflerinden

Arkadaslar kofte harci demissiniz. Bu bildigimiz matketten alunsnlardan mi acaba? Onlarin icinde galeta unu var da. Tam emin olamadim

aramıza hoşgeldiinn

inşallah biraz sabırla istediğin kiloya ulaşırsın.

ya bunların gelişide gidişide bize zarar arkadas

ayrılsak kendimizi yemeğe veriyoruz barışsak sıkıntı yaşıyor yine yiyoruz. acaba bunların topuna kibrit suyumu döksek

canım kendin için iyi düşün ve yine kendin için doğru olduğunu düşündüğün bir karar ver

bende bende bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…