Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bak şimdi bu yapılırmı yaaa,biz burda unutmaya çalışıyoruz.heyyyyyyoklavalılar duyrulur kışkırtma var

canım ellerine sağlık...ben bilgisayarı açık bırakaraktan dışarı çıkmışım..şimdi geldim enee burda görünüyorum:) bana bişi sorup cevap alamayan varsa şimdiden sorry canlar..hepimize kocaman alkışhaftaya bakalım neler olcak..

beberengom sana ozel mj yollayamiyim niyekine mj hakkın dolmadımı daha netcez şinci

Vagus ben gaza geldim senin durumun nedir merak ediyorum bizi çizdiler farkındaysan.... Ama ben içimde ki gücü çıkartıyorum ve önümüzdeki hafta birinci olacağımın andını veriyorum .... Bir daha kırmızı olmak yokkk....

eeee sabah sabah işi gücü bırakdım raporumu yazdım beni atlamışın arkadaş

süpersin elisa day..walla ellerine sağlık...bu tabloya eksi olarak katkı sağlayan herkesleri tebrik ediyorum
Tamam tamam sizide tebrik ediyoruz kırmızılar...hadi siz de gelin

bak şimdi bu yapılırmı yaaa,biz burda unutmaya çalışıyoruz.heyyyyyyoklavalılar duyrulur kışkırtma var

canımcım sizin iyiliğin için sorim baa eğer yakıştırıyosanız sarımsaklı kekikli ekmek yapmak geldi aklıma günahım yokken şimdi oklavayı sokma berrinin aklına aşmı erim nee

şekerim bizde özledik ablana ömür boyu mutluluklar dilerim tekrar...sen yanına babet falan al ve sakın oturma slow müzikte bile sen tepin dur baklavanın kalorisi anca gider tatlım..mutlu günlerin die ses çıkarmıyoruz ama şeyini çıkarma canım.. bu modda ol tamammı:)

Elisa cım ellerine sağlık

Ama bişey sorucam. Kilo veremeyenleri yazmadın mı??

Adımı göremedim de

ellerine kollarına sağlık h

evet onu bende gördüm haklısın ama çok az miktarda kullanıyoruz ve ben o tadı aldıktan sonra bırakabilirmiyim bilmiyorum tabi bol bol yememek kaydıyla böle ucundan acık yersek bişi olmaz sanırım dimi...lütfen olmaz desin herkes

canımın içi istersen vücudu 1+1e bi alıştır bakalım 1 hafta gör neler yapıcak. sonra olmadı 5+5e dönersin olma mı? benim de senin gibi ya vereceğim şurada 2 kilo uhuuu seyirde takıldı kaldı valla. 1+1 dene bakalım 1 hafta. sonra bi 5+5e dönersin belkim ne dersin? çaresizliğimize bak resmen kuruduk kaldık yahu insan 2 kilo vericek şurada hızlı hızlı giderken 20 gün sabredemiyo ki hemen gitsin istiyo!

beberengom sana ozel mj yollayamiyim niyekine mj hakkın dolmadımı daha netcez şinci

o zaman mail belkiyorum zeynep ablam sertkaya.a@gmail.com :)))
ben yeniyim ya sanırım mesaj gelmiyi baağaa

:87::87:

ellerine sağlık canımmm sağol uğrasıyorsun o kadar bizim için helal et hakkını:78:

kızlaaarr sizide tebrik ediyorum süpersinizz

ama bende ilk 3e girmek istiyorum yaaaaaa..elisa para teklif etsem ilk 3e girme şansım olur mu

eeee sabah sabah işi gücü bırakdım raporumu yazdım beni atlamışın arkadaş

yok canım benim atlamadım ama bu haftaki kilon ile geçen haftaki aynıydı (yoksa yanlış mı yazmışım)o yüzden görünmüosun yanlış yaptıysam helal et

Elisa cım ellerine sağlık

Ama bişey sorucam. Kilo veremeyenleri yazmadın mı??

Adımı göremedim de

yazmadım evet ceza size etkisiz eleman olmuşunuz çünküüüüm

olmaz burda ulvii bir görev yapıyorum beni parayla satın alamazsın

nazlanma güzelim parası neyse vercez işte:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…