- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
ya kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: şimdi durum şuki ben haziran ayında 10 u gibi yumruk yaptım 6 gün..sonuç başarılıydı ama 6 günde sebze+pro yaptım...şimdi kısmetse temmuz 5 de tatile çıkıcaz..ve ben kalan 4-5 kilo için asla zinhar katiyen diyetimi bozmayı düşünmüyorum..başlarım tatlısınada dondurmasınada:) şimdi diyorumki ben tatile kadar mesela ayın 28 gibi tekrardan atak yapsam ordada en azından sebze+pro devam etsem nasıl olur...normalde 1+1 yapıyorum seyiri..hani geçtim tatlıdan falan ama bari yemeklerimi salata eşliğinde yerim...ne dersiniz bi sakıncası olurmu acaba..yoksa hiç düzeni bozmadan 1+1 devammı edeyim...sizce:26::26::26:
walla canım anladığım kadarıyla bu atağı yumruk olsun diye istemiyorsun sen,hani duraklama sonucunda olan birşey değil..eğer öyle olsaydı yapma daha yeni yapmışsın işe yaramaz derdim..Ama sen tatilde hergün sebze yiyebilmek için öyle yapmak istiyorsun sanırım...en azından diyorsun önceden yapayım ki kilo almadan döneyim,önlemimi almış olayım..bence olabilir..gayet mantıklı gözüküyor..bir diğer alternatifin de tatile gidene kadar 1+1 devam edip,tatilde 6 gün sebze+pro yapıp dönünce 6 gün atak yapmak...bu da olabilir aslında ama sanırım seni daha çok korkutuyor...ben tatilimde güçlendirme tarzı birşey yapmayı düşünüyorum...ben zaten sık sık benzer ayarlamalar yapıyorum bu tarz şeyler için...
19 kişi eksik kızlar biraz daha bekleyelim ben derim ne dersiniz?
daha yolanda renginar penac82 asi-peri goldenvenüs bile gelmedi
zeynep ablaaaaa
olsun ablam ha abla olmuşum ha zeynep hiç fark etmiyor kızzzzzz okaa okaa kocamışta değilek baaa altı üstü 43 yaşcıktaym şaka bir yana ablam çok geçmiş olsun halaaa kilo milo diyosun yaaa tabikide serumda olcak kanda verilcek sen düşünme şimdi bunları lütfen önce sağlığına kavuşki sağlıklı bir dukancı olarak devam edersin pedometreyide valla ben çok sabırsızımdır hayatım arada bir fark yoksa gittigidiyordan ver siparişi istersen sen bilirsin vanım benimBen de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım
affedin
Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.
Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben:84:
olsun ablam ha abla olmuşum ha zeynep hiç fark etmiyor kızzzzzz okaa okaa kocamışta değilek baaa altı üstü 43 yaşcıktaym şaka bir yana ablam çok geçmiş olsun halaaa kilo milo diyosun yaaa tabikide serumda olcak kanda verilcek sen düşünme şimdi bunları lütfen önce sağlığına kavuşki sağlıklı bir dukancı olarak devam edersin pedometreyide valla ben çok sabırsızımdır hayatım arada bir fark yoksa gittigidiyordan ver siparişi istersen sen bilirsin vanım benim
afferin süpersinsin walla..çok güzel araştırmış ve güzel derleme yapmışsın bu bilgi kirliliğinde kendine...
Bilgi kirliliği derken burada çok güzel bilgiler ve tarifler var aslında birçoğu da atak evresine de uygun ama sen diyetin başında bunlara dalma bencede..hepimiz böyle yaptık..atak evresinde iradeni iyice zorla ki sonra yaptığın herşey dünyanın en güzel şeyiymiş gibi gelsin sana...seyirde birkaç gün geçir,dalarsın tariflereama tavuksuyu,yayla çorbalarını atakda da tavsiye ederim..hem bağırsaklar için,hem de yumuşatmak için mideyi..
bir tavsiyem de etlerin yanına maydanoz,roka,soğan,hıyar turşusu kullandım ben ataklarda en başından beri..bunlar serbest..hatta genelde taze soğan kullandım...(roka benim yorumum walla,maydanoz gibi olduğu için kullandım)...Bir de acıya alıştırdım kendimi,her öğünde 4-5 tane küçük acı biberlerden yedim...Süper etkili (karbo ve yağ 0 walla) oluyor mide veya basur sorunun yoksa..
bunun dışında soslar çok yağlı ya da çok şekerli değilse tatlandırmak amaçlı serbest...ben domatesli ya da yoğurtlu soslar yaptım atakta kendime...pişrirken de bu soslardan ve soğan kullanabilirsin...
Hayde bakalım kolay gelsin..sen bu 10 günü atlat sonrası nasıl geçecek anlamayacaksın..
tekrar 58 e dustim seyirin bitmesine 7 gün hedefe 1.5 kg eger vermezsem 1.5 kgyı uzatıcam seyırı.
kızlaar excelde bi hesap yaptım bu hafta hep birlikte toplam tam 14,3kg vermişiz
daha eksikler var tabii onlarda olsa bir yetişkin kilosu kadar çıkacak hahahah
zeynep aplacım sen de yaz bilgilerini de seni de yazalım excele
Arkidişler,şu çikoltadan sonunda ben de bu aşkam yapıcam yazyağmurum sayesinde...çok şükür..elleri ayakları dert görmesin
Yalnız birşey sormak istiyorum arkadaşlar,yağo oranı gayet iyi bu pınar süt tozunun yağ oranu süper %1.25 ama karbo oranı çok yahu %52 imiş...korktum ben de...yani normal çikolatadan katkat daha kalorisiz olacağı kesin de yine de süt gibi de değil değil mi arkadaşlar?
Banane walla bu akşam yapıp yemezsem çatlarım,güzel şeyler yazın