Kahretsin işte BİRDUT ortalamamızı aşağıya çekiyor offf yaaaa
biz hafifliycez,o ağırlaşıcak olur mu öyle şey,bizim hafiflememizi engelliyor ama yaa, bu uçak uçmaz böyle,fazlalıklardan kurtulmamız lazım,birdutu atalım aşağıya en iyisi
(bunu diyen 100 gram verdi dikkat dikkat)
sanırım artık seyir bitene kadar gram gram gidicek ama olsun.moralimi bozmiycam.bir de 5+5 le deniycem bakalım neler olacak?ramazana kadar 50 kiloda olmam lazım.çünkü ondan sonra güçlendirme başlıyor
olsun ablam ha abla olmuşum ha zeynep hiç fark etmiyor kızzzzzz okaa okaa kocamışta değilek baaa altı üstü 43 yaşcıktaym şaka bir yana ablam çok geçmiş olsun halaaa kilo milo diyosun yaaa tabikide serumda olcak kanda verilcek sen düşünme şimdi bunları lütfen önce sağlığına kavuşki sağlıklı bir dukancı olarak devam edersin pedometreyide valla ben çok sabırsızımdır hayatım arada bir fark yoksa gittigidiyordan ver siparişi istersen sen bilirsin vanım benim
zeynep ekmeklerine koyduğun peynir ne cins yani labne mi light beyaz mı ?gülme kız gülme höpletiyolar işte evdekiler keklerimi kurabiyelerimi
sağol canım.artık diyetisyenlere ilaçlara ona buna para vermek istemiyorum.okadar şey denedimki bıktım valla.sizlerin gönüllü yardımlarınızla,dukanla verecem bu kiloları.valla dün öğleden sonra dayanamadım başladım.bi taraftanda kitabı bitirmeye çalışıyorum.bir aydır tartılmıyordum 123 olmuşum inanamadım.bu sabah yarım günlük dukan diyet maceramı test etmek için tartıya tekrar çıktım veee 122.1 e inmişim.ee daha ne isteyim
Allah'tan demi yani.... yaşasın kk yaşasın dukan
ahh elisacım ben bu dukan hatunlarından çok şikayetçiyim çarşamba akşamımdan beri daha yeni girdim foruma bi allahın dukancısıda demiyoki bu garu nirde yavv efenim dün eşim izinliydi tutturdu pikniğe gidelim gezelim dolaşalım laa oğlummmmm yapma etme dedim salı gününden beri söz verdim kendime 5 gün saf pro yicem diye tmm ben seni ete boğcam etobur garu dedi ve gittik teeeeee gece geldim yedımda yedım yedımda yedım ne olmuş oldu 2 gün saf pro yaptıktan sonra 3. gün sebzede kattım menüye yani közlenmiş biber patlıcan domates azda ucundan salata gece çatlar vaziyette geldim eve sbah bir tartılım dedim ne görim 68 kilocuk şimdi ben böle gidicem 2+1 olur deme kızlar 5 gün sebzeyi eklersem alırım diye korkuyorum hee dün sabah giderkenede 67.9 görmüştüm
sağol canım benim yane deme ama kaç senedir foruma üyeyim yaptığım en hayırlı iş dukancı olmakmış bir nevi pc ye yapışık yaşıyorum yani ilk defa bugün bukadar birikmiş syfa okudum dedim vay allahsızlar ne kadar yazmışlar ne zormuş okuycam diye bi taraflarımı yırttım valla ama valla dün aklım hep sizdeydi burdan hiç ayrılamıyom kim ne yedi kim ne söyledi kim ne bişürdü aman bişey kaçırmıyım diye wc ye bile bi koşu gidiyom benwallahi de dedim billahi de dedim..ula bu garu nirde dedim...içimden dedim...zaten geyiği eksik kaldı forumun..senlen yoliş olmayınca...ordan bile anlaşılıyo yokluğunuz...bak hemen gülmeye başladık zaten,farkın ortada apla
zeynep ekmeklerine koyduğun peynir ne cins yani labne mi light beyaz mı ?
hoşgeldin hergaf hikayelerimiz ve ba:26:şlangıç kilolarımız yakın bende 2012 şubata kadar seyir yapcam kısmetse ee ondan sonra da 2013 şubata kadar güçlendirme allah yardımcımız olsun
Selam kızlar
bu hafta kg bildirimi yapamıyorum .. su anda abimlerdeyim ablamı yarın evlendiriyoruz hayırlısı ile inşala. dün kınada epey bi hopladım ama dün az yesemde bugün epey saldım. dolmalar ev baklavaları filan.
neyse şaşırtmaca olur diyorum .. pazartesi bmba gibi aranızdayım. zaman zaman geçmişe bi bakacam
hepiniz seviyorum
özledim
berrincim, ben yumruk yapmadan 5+5e döndüm. gayet 1.100 gram verdim. Spor yapamıyorum sınavlar yüzünden, arkasından da ameliyat mevzusu çıktı zaten. aslında sana demek istediğim oydu. yumruk değil de 5 gün saf protein günü yapsaydın 4 günlük yumruğu 5 gün proteine çevirseydin falan demiştim ama kaynadı arada
sen yumruktan sonra 1+1 yapsan vücudunu şaşırtmış olursun gibi geliyo bana.
ablam o zaman ben sana gittigidiyordan alayım, kargo adresine seninkini yazayım. Sen bana özelden mesaj atar mısın adresini? öpüyorum seni çok, samimi cevabın için çok sağol
çok iyi geldin bana :)))
canım yanıyo şu an çünkü sancım var
Selam kızlar
bu hafta kg bildirimi yapamıyorum .. su anda abimlerdeyim ablamı yarın evlendiriyoruz hayırlısı ile inşala. dün kınada epey bi hopladım ama dün az yesemde bugün epey saldım. dolmalar ev baklavaları filan.
neyse şaşırtmaca olur diyorum .. pazartesi bmba gibi aranızdayım. zaman zaman geçmişe bi bakacam
hepiniz seviyorum
özledim
tatlım hani konuşmuştuk ya yaptığımız planlar bozuluyor ben her günümü kağıtlara yazdım demiştim güçlendirmeye kadar .5 gün saf protein oluyor diye 4 yerine 1 gün fazla çıkıyordu.ben de öyle yaptım.bugün de sebze+protein günüm.5+5 e mi dönsem diyorum.amakızlar senin vermen gereken kilo az 1+1 yap diyorlar ne yapiim kuzum şaşırdım kaldım
berrinim şugar kızım benim senin meto ne mok yesin verecek yağın bilem kalmamıştır senin ayol ne verecek daha yavv yakında yolda yürürkene seni asfalttan kazımaları gerecek haberin ola
Eki Görüntüle 214722
eveeet beklenen an excelimiz hazıır.
onurege 1.5 kilo ile 3. oldu
saceda 1.7kilo ile 2. oldu
1.liği ise ggirly ile melodi1970 1.8 kilo ile paylaşıyorlar.
vee hepbirlikte taaam 16,3 kilo vermişiz içimizden bir çocuk çıkmış
şim:6di de halay zamanııııı hayde hep baraber
berrincim, ben yumruk yapmadan 5+5e döndüm. gayet 1.100 gram verdim. Spor yapamıyorum sınavlar yüzünden, arkasından da ameliyat mevzusu çıktı zaten. aslında sana demek istediğim oydu. yumruk değil de 5 gün saf protein günü yapsaydın 4 günlük yumruğu 5 gün proteine çevirseydin falan demiştim ama kaynadı arada
sen yumruktan sonra 1+1 yapsan vücudunu şaşırtmış olursun gibi geliyo bana.
napiim ben beberongo:44:
yok ablacım kilo az gibi gelebilir sana ama bölgesel olarak basen karın kalça da sorunlar olunca 55 bile çok gelio:2:
e u zaman dukana devam kızanım sen kendini fıstık issedene kadarrr