Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: şimdi durum şuki ben haziran ayında 10 u gibi yumruk yaptım 6 gün..sonuç başarılıydı ama 6 günde sebze+pro yaptım...şimdi kısmetse temmuz 5 de tatile çıkıcaz..ve ben kalan 4-5 kilo için asla zinhar katiyen diyetimi bozmayı düşünmüyorum..başlarım tatlısınada dondurmasınada:) şimdi diyorumki ben tatile kadar mesela ayın 28 gibi tekrardan atak yapsam ordada en azından sebze+pro devam etsem nasıl olur...normalde 1+1 yapıyorum seyiri..hani geçtim tatlıdan falan ama bari yemeklerimi salata eşliğinde yerim...ne dersiniz bi sakıncası olurmu acaba..yoksa hiç düzeni bozmadan 1+1 devammı edeyim...sizce:26::26::26:

tatlım kilon benim gibi az ise arkadaşların da söylediği gibi 1+1 e devam et.ben de öyle yapıcam

19 kişi eksik kızlar biraz daha bekleyelim ben derim ne dersiniz?

daha yolanda renginar penac82 asi-peri goldenvenüs bile gelmedi

walla canım anladığım kadarıyla bu atağı yumruk olsun diye istemiyorsun sen,hani duraklama sonucunda olan birşey değil..eğer öyle olsaydı yapma daha yeni yapmışsın işe yaramaz derdim..Ama sen tatilde hergün sebze yiyebilmek için öyle yapmak istiyorsun sanırım...en azından diyorsun önceden yapayım ki kilo almadan döneyim,önlemimi almış olayım..bence olabilir..gayet mantıklı gözüküyor..bir diğer alternatifin de tatile gidene kadar 1+1 devam edip,tatilde 6 gün sebze+pro yapıp dönünce 6 gün atak yapmak...bu da olabilir aslında ama sanırım seni daha çok korkutuyor...ben tatilimde güçlendirme tarzı birşey yapmayı düşünüyorum...ben zaten sık sık benzer ayarlamalar yapıyorum bu tarz şeyler için...

canım şöyle söyleyim..ben bu hafta atak yapmayı planlıyordum cumartesi gününden bu yana protein tüketiyorum ama arada eserse sebze yedim.yani tam atak sayılmaz ama güzel sonuçlar aldım,kendi kendimede söyledim ya ben bu atağı nasıl yapmısım diye bence sakınca yok canım yaaa tatilinide diyetide çekilmez hale getirmeninde bir anlamı yok.ben artık kafam eserse atak esmezse sebze günü yapıyorum son 2 haftadır çünkü baktım olmuyo sıkılıyorummmmm:KK43: ama genelde atak yapmayı tercih ediyorum malum ramazan geliyo:)

evet vuvuucum aynen öyle düşünüyorum...şu ara kilo verme hızımda bi yavaşlama yok çok şükür...senin dediğin gibide olabilir tersi olmuş olur..benimde hedefim oydu güçlendirme yapabilmekti ama yetişmedi:) şimdi az bi yolum kalmışken yoldan çıkmak istemiyorum..hem belki çabuk çabuk gider şu kalanlar tatilden dönünce güçlendirmeye geçerim walla:))saol tatlım cevabın için..

evet yağmurcum tatilde hiç olmazsa o kadar kasmak istemiyorum...geçen seferki yumrukta kolay gelmişti atak yapmak hatta ne yicem derdi yok direk et yiyosun bi şekilde...canım tşkler cevabın için sanırım herkesin fikri hemen hemen aynı olucak gönül rahatlığıyla yapabilirim..saolun iyiki varsınız:KK54:

Son düzenleme:
Ben 4 gün atakta 2 kilo kaybetmiştim. 7 gün 1+1 seyirde hiç kaybım olmamıştı. Bu hafta 5+5 deniyorum, proteinde 5. günüm. Bu sabah toplam kaybım 1.3 kg. Bakalım yarından itibaren sebzeye geçince nasıl bir değişiklik olacak? Ama 5+5 hiç zor gelmedi bana sadece biraz halsizlik vardı. Hem 5+5 giderken yumruğa ihtiyaç olacağını sanmıyorum çünkü herhalükarda 5 sebze gününden sonra 5 gün protein aşağı yukarı yumruk sayılır. Bilmem yanlış mı düşünüyorum..

19 kişi eksik kızlar biraz daha bekleyelim ben derim ne dersiniz?

daha yolanda renginar penac82 asi-peri goldenvenüs bile gelmedi

canım senin işine hangisi engel olmıcaksa öyle yapalım...farketmez ha şimdi ha sonra ama sen işinden gücünden olma...bence gecede açıklansa sorun yok bekleyelim derseniz bekleriz...sana nasıl uygunsa öyle yap elisacım..

kızlar 5+5 yapanlar protein haftasında kilo veriyosunuzdur,sebze protein haftasında kilo verimi nasıl oluyor ????

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:
affedin :KK43:

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:
olsun ablam ha abla olmuşum ha zeynep hiç fark etmiyor kızzzzzz okaa okaa kocamışta değilek baaa altı üstü 43 yaşcıktaym şaka bir yana ablam çok geçmiş olsun halaaa kilo milo diyosun yaaa tabikide serumda olcak kanda verilcek sen düşünme şimdi bunları lütfen önce sağlığına kavuşki sağlıklı bir dukancı olarak devam edersin pedometreyide valla ben çok sabırsızımdır hayatım arada bir fark yoksa gittigidiyordan ver siparişi istersen sen bilirsin vanım benim

olsun ablam ha abla olmuşum ha zeynep hiç fark etmiyor kızzzzzz okaa okaa kocamışta değilek baaa altı üstü 43 yaşcıktaym şaka bir yana ablam çok geçmiş olsun halaaa kilo milo diyosun yaaa tabikide serumda olcak kanda verilcek sen düşünme şimdi bunları lütfen önce sağlığına kavuşki sağlıklı bir dukancı olarak devam edersin pedometreyide valla ben çok sabırsızımdır hayatım arada bir fark yoksa gittigidiyordan ver siparişi istersen sen bilirsin vanım benim

ablam gittigidiyordan verseniz sipariş KALORİ VE ADIM SAYACI PEDOMETRE ADIMSAYAR GittiGidiyor.com'da #40918310

tekrar 58 e dustim seyirin bitmesine 7 gün hedefe 1.5 kg eger vermezsem 1.5 kgyı uzatıcam seyırı.:KK43:

afferin süpersinsin walla..çok güzel araştırmış ve güzel derleme yapmışsın bu bilgi kirliliğinde kendine...
Bilgi kirliliği derken burada çok güzel bilgiler ve tarifler var aslında birçoğu da atak evresine de uygun ama sen diyetin başında bunlara dalma bencede..hepimiz böyle yaptık..atak evresinde iradeni iyice zorla ki sonra yaptığın herşey dünyanın en güzel şeyiymiş gibi gelsin sana...seyirde birkaç gün geçir,dalarsın tariflere:KK66: ama tavuksuyu,yayla çorbalarını atakda da tavsiye ederim..hem bağırsaklar için,hem de yumuşatmak için mideyi..
bir tavsiyem de etlerin yanına maydanoz,roka,soğan,hıyar turşusu kullandım ben ataklarda en başından beri..bunlar serbest..hatta genelde taze soğan kullandım...(roka benim yorumum walla,maydanoz gibi olduğu için kullandım)...Bir de acıya alıştırdım kendimi,her öğünde 4-5 tane küçük acı biberlerden yedim...Süper etkili (karbo ve yağ 0 walla) oluyor mide veya basur sorunun yoksa..
bunun dışında soslar çok yağlı ya da çok şekerli değilse tatlandırmak amaçlı serbest...ben domatesli ya da yoğurtlu soslar yaptım atakta kendime...pişrirken de bu soslardan ve soğan kullanabilirsin...
Hayde bakalım kolay gelsin..sen bu 10 günü atlat sonrası nasıl geçecek anlamayacaksın..

sağol canım.artık diyetisyenlere ilaçlara ona buna para vermek istemiyorum.okadar şey denedimki bıktım valla.sizlerin gönüllü yardımlarınızla,dukanla verecem bu kiloları.valla dün öğleden sonra dayanamadım başladım.bi taraftanda kitabı bitirmeye çalışıyorum.bir aydır tartılmıyordum 123 olmuşum inanamadım.bu sabah yarım günlük dukan diyet maceramı test etmek için tartıya tekrar çıktım veee 122.1 e inmişim.ee daha ne isteyim
Allah'tan demi yani.... yaşasın kk yaşasın dukan:KK64:

tekrar 58 e dustim seyirin bitmesine 7 gün hedefe 1.5 kg eger vermezsem 1.5 kgyı uzatıcam seyırı.:KK43:

sen de benim gibi yavaş veriyorsun heralde nixim.seyirde takılıp kalıo kilolar.ben 5+5 yapıcaktm arkadaslar çok kilon yok 1+1 ile devam et deyince vazgectim ama hala 5+5 yapsam etkisi farklı olur mu diye düşünmeden edemiyorum:KK17:

Arkidişler,şu çikoltadan sonunda ben de bu aşkam yapıcam yazyağmurum sayesinde...çok şükür..elleri ayakları dert görmesin:KK16:

Yalnız birşey sormak istiyorum arkadaşlar,yağo oranı gayet iyi bu pınar süt tozunun yağ oranu süper %1.25 ama karbo oranı çok yahu %52 imiş...korktum ben de...yani normal çikolatadan katkat daha kalorisiz olacağı kesin de yine de süt gibi de değil değil mi arkadaşlar?

Banane walla bu akşam yapıp yemezsem çatlarım,güzel şeyler yazın:63:

24.06.2011
Başlangıç:79.8 kg:KK19:
Geçen hafta:67.0 kg:63:
Bu hafta:65.8 kg:KK62:
Giden:1.200 gr:KK64:
Toplamda giden:14 kg:KK19::KK9:
Hedef...65 kg:KK55: idi ama hedefe yaklaşınca şimdiki kilomla hedef kavga ettiler birbirlerine girince hedefimi 62ye düşürdüm inş.sonrada 58 yapcam
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy:KK62::KK62::KK64::KK64::KK64::KK19::KK19::KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
kızlaar excelde bi hesap yaptım bu hafta hep birlikte toplam tam 14,3kg vermişiz :KK64:
daha eksikler var tabii onlarda olsa bir yetişkin kilosu kadar çıkacak hahahah:KK52:

kızlaar excelde bi hesap yaptım bu hafta hep birlikte toplam tam 14,3kg vermişiz :KK64:
daha eksikler var tabii onlarda olsa bir yetişkin kilosu kadar çıkacak hahahah:KK52:

Kahretsin işte BİRDUT ortalamamızı aşağıya çekiyor offf yaaaa:KK19::KK19:
biz hafifliycez,o ağırlaşıcak olur mu öyle şey,bizim hafiflememizi engelliyor ama yaa, bu uçak uçmaz böyle,fazlalıklardan kurtulmamız lazım,birdutu atalım aşağıya en iyisi
:KK33::KK33::KK33:
(bunu diyen 100 gram verdi dikkat dikkat)

Son düzenleme:
zeynep aplacım sen de yaz bilgilerini de seni de yazalım excele :KK55:

ahh elisacım ben bu dukan hatunlarından çok şikayetçiyim çarşamba akşamımdan beri daha yeni girdim foruma bi allahın dukancısıda demiyoki bu garu nirde yavv efenim dün eşim izinliydi tutturdu pikniğe gidelim gezelim dolaşalım laa oğlummmmm yapma etme dedim salı gününden beri söz verdim kendime 5 gün saf pro yicem diye tmm ben seni ete boğcam etobur garu dedi ve gittik teeeeee gece geldim yedımda yedım yedımda yedım ne olmuş oldu 2 gün saf pro yaptıktan sonra 3. gün sebzede kattım menüye yani közlenmiş biber patlıcan domates azda ucundan salata gece çatlar vaziyette geldim eve sbah bir tartılım dedim ne görim 68 kilocuk şimdi ben böle gidicem 2+1 olur deme kızlar 5 gün sebzeyi eklersem alırım diye korkuyorum hee dün sabah giderkenede 67.9 görmüştüm

Arkidişler,şu çikoltadan sonunda ben de bu aşkam yapıcam yazyağmurum sayesinde...çok şükür..elleri ayakları dert görmesin:KK16:

Yalnız birşey sormak istiyorum arkadaşlar,yağo oranı gayet iyi bu pınar süt tozunun yağ oranu süper %1.25 ama karbo oranı çok yahu %52 imiş...korktum ben de...yani normal çikolatadan katkat daha kalorisiz olacağı kesin de yine de süt gibi de değil değil mi arkadaşlar?

Banane walla bu akşam yapıp yemezsem çatlarım,güzel şeyler yazın:63:

afiyet bal şeker olsun canım:KK71:

bakın ben şimdi gidiyorum:KK55:. çok fazla yazmayın.:KK68:sonra oku okuuuu okuuu bitmiyor.excelli çok merak ettim ama gelince artık.

Son düzenleme:
X