Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canımmm nerelerdesin yaa gözümüz forumlarda kaldıı :KK1:

Nihayet kilonun inadını kırabilmene çok sevindim, gördün mü bak sen ondan inatçı çıkınca nasıl pes etti :KK1: digital tartıda edindiysen merak etme artık her gün görüceksin 100 gr 200 gram gidecek, ben 200 - 200 derken haftada 1 kilo veriyorum düzenli olarak :nazar::nazar::nazar:

5+5 dene istiyorsan ama bana hem sıkıcı olur gibi geliyor hemde kilo verme durursa yine yumruk işe yaramaz gibi geliyor 5+5 yaparken :97:

sağol birtanem:KK54:5+5 yapmıyım mı yani? 1+1 e mi devam edeyim.yumruk boşuna gider diyorsun ha.aslında haklısın 5 gün sebze yiyince.bu sefer vücut su toplıycak yumruk işe yaramıycak:KK34:

hoşgeldin şeker...sonunda kımıldadı ya bu da yeter be canım..inşallah gerisi tıkır tıkır gelir...buradan da anlaşıldı ki zaten sen sınırlarını zorluyorsun..pek kilon yok...o yüzden sen de biliyorsun zor vereceğini...moral bozmak yok..

evet canım zor vereceğimi ben de iyi anladım.ama yılmayacağım :KK34:elbet gidecek bu kilolar:KK66:

ya ben vuvuşumun muhallebisinden yapıcam diye dün markete gitmiştim mısır nişastası yerine mısır unu almışım:97:

aklımı seviyim aklımııııı:KK9:

amanın yapma böyle,üzülüyorum bak ben de..napam ben de sana yapıp göndereyim mi akşam postayla:KK9:
walla böyle malzeme olmayıp ya da fırınları vs. olmayıp yapamayanlara üzülüyorum...ben de ilk defa oldu,onu da yağmurum halletti sağolsun..hele bir gelsin elime..bu çikolata hepsinden tatlı olacak senin elinden :KK34:

sağol birtanem:KK54:5+5 yapmıyım mı yani? 1+1 e mi devam edeyim.yumruk boşuna gider diyorsun ha.aslında haklısın 5 gün sebze yiyince.bu sefer vücut su toplıycak yumruk işe yaramıycak:KK34:

Yok öyle değil yumruk boşa gitmez de ilerde yine kilon durur da yumruk yapmak istersen zaten 5 gün protein yaptığın için vucüt buna alışmış olucak yeni bir yumruk hareketi onu şaşırtmıycak hiç 10 gün pro günü yapman gibi garip bişey olcak yani bilmem anlatabildim mi :44: ama tabi sen bünyeni sen daha iyi bilirsin dukan 5+5 te de 1+1 de de verilen kilo sonucu aynı diyordu bi de galiba öle bişey hatırlıyorum

Yok öyle değil yumruk boşa gitmez de ilerde yine kilon durur da yumruk yapmak istersen zaten 5 gün protein yaptığın için vucüt buna alışmış olucak yeni bir yumruk hareketi onu şaşırtmıycak hiç 10 gün pro günü yapman gibi garip bişey olcak yani bilmem anlatabildim mi :44: ama tabi sen bünyeni sen daha iyi bilirsin dukan 5+5 te de 1+1 de de verilen kilo sonucu aynı diyordu bi de galiba öle bişey hatırlıyorum

anladım birtanem.evet dukan verilen sonuç aynı ama 5+5 te daha hızlı gidiyor dediği için bir deniyim dedim.ama söylediklerine göre 1+1 daha mantıklı.:KK54:

anladım birtanem.evet dukan verilen sonuç aynı ama 5+5 te daha hızlı gidiyor dediği için bir deniyim dedim.ama söylediklerine göre 1+1 daha mantıklı.:KK54:

ya ya berrincimm sen niye 5+5 yapıyosun kii.zaten kilon az 5+5 yapsanda herkese oranla senin kilolar yavaş gider,fazla kilosu olanlarda işe yarıyo kanımca bu yumruk.

bu arada tebrik ederim canım :KK71:

kızlar ben bi ara 57,9 u gördüm tartıda sudur ödemdir dedim kendi kendime moral vermeye çalıştım ama bozuldum tabii baya.
son iki gündür tavuk yiyorum öğlen akşam ve en az 3lt su içiyorum bu sabah 56,5 idim gözlerime inanamadım :KK52:
tavuk ve su kızlar bunlar en iyi silah sanırım bu diyette :KK28:

yaseminim vuvuum ve berkminem geldim geldim.54.70 olmuşum kızlar 1 kilo bile değil ama yine de mutluyum.dün 2 tane s beden tişört aldım.ve gecen sene giremediğim belleri bile kapanmayan pantolonlarıma artık giriyorum.:KK64:

Berrriiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ay cok sevindim, hade kutlarim seni, kirildi inadi vucudunun :)

Ben de liste icin yaziyorum kizlar;

Boy : 1.61
Başlangıç tarihi : 6 Haziran 2011
Evre : seyir
Başlangıç kilo : 61
Hedeflenen kilo : 48-50
Geçen haftaki kilo : 58. 5
Su anki klio : 56.7

Haftalik kilo kaybi : 1.8 kg

Ayrica Elisa Daye özel mesaj atacak miydik acaba? Benim ilk listeye girisim de cok heycanliyim :)))

Son düzenleme:
daha önce yazdım ama yazdığım yeri ben bile bulamadaım. Elisa Day e teşekkür ederek yeniden bu haftaki kilomu yazıyorum. 56.4

kızlar ben bi ara 57,9 u gördüm tartıda sudur ödemdir dedim kendi kendime moral vermeye çalıştım ama bozuldum tabii baya.
son iki gündür tavuk yiyorum öğlen akşam ve en az 3lt su içiyorum bu sabah 56,5 idim gözlerime inanamadım :KK52:
tavuk ve su kızlar bunlar en iyi silah sanırım bu diyette :KK28:

haklısın valla tavuk ve su çok etkili:KK64:

Berrriiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ay cok sevindim, hade kutlarim seni, kirildi inadi vucudunun :)

Ben de liste icin yaziyorum kizlar;

Boy : 1.61
Başlangıç tarihi : 6 Haziran 2011
Evre : seyir
Başlangıç kilo : 61
Hedeflenen kilo : 48-50
Geçen haftaki kilo : 58. 5
Su anki klio : 56.7

Haftalik kilo kaybi : 1.8 kg

Ayrica Elisa Daye özel mesaj atacak miydik acaba? Benim ilk listeye girisim de cok heycanliyim :)))

ay valla zor kırıldı inadı ama ben de çoooook sevindim.sağol canım:KK71:

ya kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: şimdi durum şuki ben haziran ayında 10 u gibi yumruk yaptım 6 gün..sonuç başarılıydı ama 6 günde sebze+pro yaptım...şimdi kısmetse temmuz 5 de tatile çıkıcaz..ve ben kalan 4-5 kilo için asla zinhar katiyen diyetimi bozmayı düşünmüyorum..başlarım tatlısınada dondurmasınada:) şimdi diyorumki ben tatile kadar mesela ayın 28 gibi tekrardan atak yapsam ordada en azından sebze+pro devam etsem nasıl olur...normalde 1+1 yapıyorum seyiri..hani geçtim tatlıdan falan ama bari yemeklerimi salata eşliğinde yerim...ne dersiniz bi sakıncası olurmu acaba..yoksa hiç düzeni bozmadan 1+1 devammı edeyim...sizce:26::26::26:

Son düzenleme:
ya kızlar fikrinize ihtiyacım var:44: şimdi durum şuki ben haziran ayında 10 u gibi yumruk yaptım 6 gün..sonuç başarılıydı ama 6 günde sebze+pro yaptım...şimdi kısmetse temmuz 5 de tatile çıkıcaz..ve ben kalan 4-5 kilo için asla zinhar katiyen diyetimi bozmayı düşünmüyorum..başlarım tatlısınada dondurmasınada:) şimdi diyorumki ben tatile kadar mesela ayın 28 gibi tekrardan atak yapsam ordada en azından sebze+pro devam etsem nasıl olur...normalde 1+1 yapıyorum seyiri..hani geçtim tatlıdan falan ama bari yemeklerimi salata eşliğinde yerim...ne dersiniz bi sakıncası olurmu acaba..yoksa hiç düzeni bozmadan 1+1 devammı edeyim...sizce:26::26::26:

walla canım anladığım kadarıyla bu atağı yumruk olsun diye istemiyorsun sen,hani duraklama sonucunda olan birşey değil..eğer öyle olsaydı yapma daha yeni yapmışsın işe yaramaz derdim..Ama sen tatilde hergün sebze yiyebilmek için öyle yapmak istiyorsun sanırım...en azından diyorsun önceden yapayım ki kilo almadan döneyim,önlemimi almış olayım..bence olabilir..gayet mantıklı gözüküyor..bir diğer alternatifin de tatile gidene kadar 1+1 devam edip,tatilde 6 gün sebze+pro yapıp dönünce 6 gün atak yapmak...bu da olabilir aslında ama sanırım seni daha çok korkutuyor...ben tatilimde güçlendirme tarzı birşey yapmayı düşünüyorum...ben zaten sık sık benzer ayarlamalar yapıyorum bu tarz şeyler için...

canım şöyle söyleyim..ben bu hafta atak yapmayı planlıyordum cumartesi gününden bu yana protein tüketiyorum ama arada eserse sebze yedim.yani tam atak sayılmaz ama güzel sonuçlar aldım,kendi kendimede söyledim ya ben bu atağı nasıl yapmısım diye:KK9: bence sakınca yok canım yaaa tatilinide diyetide çekilmez hale getirmeninde bir anlamı yok.ben artık kafam eserse atak esmezse sebze günü yapıyorum son 2 haftadır çünkü baktım olmuyo sıkılıyorummmmm:KK43: ama genelde atak yapmayı tercih ediyorum malum ramazan geliyo:)

X