- 10 Mart 2011
- 864
- 403
ben de iki gündür gribim ve bademciklerim şişmiş. bu yüzden ne yesem midem bulanıyor. birşey yiyemiyorum... sabah tartıda -200 gr gördüm. yani 56.6 hastalığıma üzülsem de kilo vermeme sevinmdim. inşallah yemeye başlayınca o 200 gram geri gelmez.
yolanda sana da geçmiş olsun. ben de aferin kullanıyorum. bugün başladım. inşallah kilo vermeye bir etkisi olmaz. bakcaz görcez artık.
merhaba geçmiş olsun.ben de hasta olunca kilo alan tiplerdenim aynen yolanda gibi şanssız olunca insan hastayken bile kilo alır işte umarım sen verirsin
Bende baslamak istiyorum bu diyete ama anlamadim tam
Danimarkadada kitabini bulamadim.
Benim anladigim sekil su, atak : 1 hafta et urunleri
Daha sonraki hafta sebze
ondan sonrada ikisi karisik.. Dogrumu anlamisim?
dukana başlayalı 1 ay oldu o kadar alışmışımki hafta sonu eşime kahvaltı hazırlamak için dolabı açtım ve kaldım,normal insanlar kahvaltıda ne yiyordu diye ......
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...
bir arkadaş şehzade geliyor yazmış ben de erkek olacak diye hissediyorum iki erkekle ne yaparım bilemesemde
görelim mevla neyler neylerse güzel eyler... sizleri takip edeceğim...
hepinize başarılar diliyorum.. sevgiler...
Evet canım birazcık yanlış anlamışsın ama şöyle söyleyim gördüğün üzere 1200 sayda var burda en fazla 50 sayfasına göz gezdirsen senin için daha netleşir ama ben kısaca özetleyim;
1- Vermek istediğin kiloya göre maks 10 gün atak evresi - sadece protein ürünleri (beyaz ve kırmızı et, süt, yumurta, yoğurt, peynir vs)
2- Vermek istediğin kiloya düşene kadar uygulayacağım seyir evresi - ister 1+1 ister 5+5 (1+1 bir gün protein bir gün sebze protein, 5+5 te beş gün protein beş gün sebze protein şeklinde)
3- Güçlendirme evresi - verdiğin kilo X 10 gün sürecek - bu biraz daha detaylı forumdan araştırabilirsin o evreye geldiğinde
4- Hayatının sonuna kadar kadar sürecek sadece haftanın 1 günü yapacağın protein perşembesi ki hepimizin hedefi o ilk perşembeye ulaşmak
Evet canım birazcık yanlış anlamışsın ama şöyle söyleyim gördüğün üzere 1200 sayda var burda en fazla 50 sayfasına göz gezdirsen senin için daha netleşir ama ben kısaca özetleyim;
1- Vermek istediğin kiloya göre maks 10 gün atak evresi - sadece protein ürünleri (beyaz ve kırmızı et, süt, yumurta, yoğurt, peynir vs)
2- Vermek istediğin kiloya düşene kadar uygulayacağım seyir evresi - ister 1+1 ister 5+5 (1+1 bir gün protein bir gün sebze protein, 5+5 te beş gün protein beş gün sebze protein şeklinde)
3- Güçlendirme evresi - verdiğin kilo X 10 gün sürecek - bu biraz daha detaylı forumdan araştırabilirsin o evreye geldiğinde
4- Hayatının sonuna kadar kadar sürecek sadece haftanın 1 günü yapacağın protein perşembesi ki hepimizin hedefi o ilk perşembeye ulaşmak
Cok tesekkur ederim acikladigin icin
Ozaman ben yarinden itibaren atak evresine baslayim. Bakalim dayana bilcem mi. Ben sekeri ve cikolatayi cok seven ve yiyen biriyim. Aslinda sadece 5kilo fazlam var. 160 boyunda 57 kiloyum.
Ama yinede rahatsiz ediyor sadece 5kilo olsada. Cok zor bi donem gecircem :26:
En cok da is yerinde zorluk cekcem. Etrafim seker,cikolata ile dolu
Zypzyp hosgeldin aramıza,
yasemıncım cok guzel acıklamıs zaten sen gel bız sana destek oluruz burda, burda da her turlu detayı bılgıyı bulabılırsın.
canım başlarda mutlaka zorluk yaşarsın ama bi süre sonra bu beslenme şekline baya alışıp yemeni içmeni buna göre organize etmeye başlayınca inan hiç zor gelmiyor hele tartıda her gün eksilen gramları gördükçe daha da bağlanıyorsun dukanakilona göre bence 3 - 4 gün atak yap sonra seyire geç, en fazla 1 ay içinde vermiş olusun 5 kiloyu çok bişey değil yani
bu arada diyetini kolaylaştırarak lezzetlendirmek için bu adresten yardım alabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-2.html
sağolasınn ablammmmm bende size bitiyorum valla hepinize bayılıyorum ablanız kurbannnnnn olsun sizezeynebim diyordum sen ablammışsın yauuu
zeynep ablaaaa .....bitiyorum şu laflarına valla. iyi ki varsın ..
kurumuş çamaşırlar onları topladım geldim