Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berrinim hamarat kızım benim on parmağında on marifet ne mutlu senin aneye ohhhhhh berrinim işleri hallediyo yanlış hatırlamıyom bekardın sen demi anasını satem doğuramadık şöle hamarat bir kızcez

zeynebim diyordum sen ablammışsın yauuu:KK51::KK51::KK51:
zeynep ablaaaa .....bitiyorum şu laflarına valla. iyi ki varsın .. :KK16::KK16:

yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..:KK53::KK53:
ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)

Biberli süt ne oluyor?

yumruk sonrası sp ile başlayıp sonra saf protein yapiim dedim olmaz mı ki?:44:

olabilir aslında berrin..sonuçta 4 gün saf protein yapmış olacaksın..üzerine 5 gün de s+p çaktınmıydı bir taşla 2 kuş vurursun,aynı anda hem yumruk hem de 5+5 yapmış olursun :)
5 gün s+p işe yaramadı mı onun bitiminde de 1+1'e dönüverirsin.oldu bitti..

kızlar soyle bır goz gezdırdım son yazdıklarınıza bizde 9. takımda 3 arkadas dukan dıyetıne basladık.GOJİ die bişeyden bahsetmişsiniz.Nedir bu goji ne işe yarare nerden bulabılırız??? Bi bilgilendirseniz bizi.

kızlar soyle bır goz gezdırdım son yazdıklarınıza bizde 9. takımda 3 arkadas dukan dıyetıne basladık.GOJİ die bişeyden bahsetmişsiniz.Nedir bu goji ne işe yarare nerden bulabılırız??? Bi bilgilendirseniz bizi.

hoşgeldiniz aramıza :KK71:
KURT ZM (Goji Berry, Wolfberry) - erii, Yararlar, Faydalar canım burdan gerekli bilgiye ulaşabilirsin.bizim kızlar sindirime yardımcı ve vitamin olsun diye kullanıyorlardı sanırım:KK34:

kendime tavuk döner yaptım yanına da domates salata ve yoğurt mmmm karnım şişti yaw bazen bu nasıl diet demiyor değilim :90:

aaaa bi de bugün kendime iki tane elbise aldım bedenleri S :KK52::KK52::KK52:

kilo verme süreci bitmeden alışveriş yapmıycam hiç diyordum ama small elbisenin içine girincede almadan duramadım :90:

goji kuru yemişçilerde bulunur.türkçesi kuş üzümüdür çok fazla işe yarayan bişeydir ama dukancılar bol C vitamini ve bağırsak faaliyetleri için belli ölçülerde tüketirler daha fazla bilgi için google dan bakabilirsiniz.yararlı olmuşdur inşallah.aramıza hoş geldiniz....

bu leslie yi tavsiye edenden allah razı olsun :92: 3 mil yürüdüm şimdi kan ter içinde kaldım gidip bir duş alayım :KK54:

:KK66::KK62::KK66:

aaaa bi de bugün kendime iki tane elbise aldım bedenleri S :KK52::KK52::KK52:

kilo verme süreci bitmeden alışveriş yapmıycam hiç diyordum ama small elbisenin içine girincede almadan duramadım :90:

benim ulaşmak istediğim kilo da 60. Boyunuz kaç? Bana S o kadar uzak geliyor ki.. Medium'a düşeyim o da olur :p

X