Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlaaarrr herkese öpücükler öpücükler öpücüleeer

düğünden +400 ile döndüm :18:

gittiğimde de kimse kilo verdiğimi fark etmedi hatta en son beni düğünde gören bir komşu aa sen ilkay hanımın kızı değilmisin çok kilo almışın vallahi tanıyamadım diyerek beni az daha katil yapıyordu

dün eşim yurt dışına gitti pazara kadar yok hazır o yokken, gelene kadar atak yapıciiim bakalım neler olacak

bu arada kilo veren canlar teprik ediyorum herbirinizi

hastalanan canlarada acil şifalar

ayyy pardon ya ,yardım etmek isterken nasıl yaptım bu hatayı.kurt kuş oluvermiş iyiki farkettiniz......

berkminee dukanı kurda kuşa yem ettin hee.. neyse ki zeynep ablam uyanmış. ben okuduğumda zaten çok geçti
oyy sadecam tebrik ederim canımcım. bende ms de 14 giyiyordum sanırım şimdi benim de 10 filandır epeydir denemedim ama bugün daha önce bana dar gelen 42 beden koton pantolonum vardı onu giydim. kg verdikten sonra olmuştu ama işte müşterim filan gelince özel günlerde giyerim diye saklıyordum. ay keşke giyseymişim belimden düşüyo bu kotonun kalıpları oldukça dar biliyorsunuz.. şimdi ben bunun anca 40 ına girebilirim. darısı sırası ile 38 ve 36 bedenlerinde valla kızlar bomba gibi gidiyorsunuz. benim kg da bi azalma hala yok ama sizi gördükçe çok keyifleniyorum. benim bu haftam şöyle gerçekleştii
pazartesi : 61.7
Salı :61,3
Çarşamba : 60,6
haftasonu gelsin ben yine 61 i görürüm. bu meto resmen benimle kafa bulıyii yauu

sana da günaydın yolandamm; ve herkese günaydın kızlarr

Kıyamam yolandacık ya, doktora mı gitsen acaba?

yahuu penac vallahi sabah sabah ne güldürdün beni yauu
ben zeynep ablaya hastayım dimek istedim öyle hastalık deel hahaha bugün daha iyiyim canım saolasın

penaccım tebrik ederim canım sen de ellileri görmüşsün. berrin ve sen gördün şimdi ben ve dukangül kaldık. sona kalan ben olacağım görünüşe göre çünkü bendeki kglar çok eskii. olsun sabrediyorum artık alıştım bu haftada rolantideyükkkk

cinoo harikasınn.. ne güzel herbikeşler eksilere geçmeye başlamış harikaa. ya ne güzel ucuza düşürmüşsün pedometreyi bende dogubanka filan mı gitsem sirkeciye. ya şu dukan yüzünden her hafta yeni bişi alıyık bide küçülen kıyafetler yüzünden yenileride lazım. çok masraf oluyiiii

günaydın kızlaaarrrr

bugün güne -600 ile merhaba diyoruuuuummmm

süper süper tebrik ederim tatlım aynen devam

bende senin gibi yapıyorum canım
sabah ve öglen sanki saf protein gibi geçiyor akşamları da protein + sebze oluyor hergün böyle yaptım, aynı şeyi merak ediyorum acaba bende ondan mı veremiyorum diye.

kendime tavuk döner yaptım yanına da domates salata ve yoğurt mmmm karnım şişti yaw bazen bu nasıl diet demiyor değilim :90:

ya canım onu bende düşünmüyo değilim bazen tıka basa doyuyorum aha diyorum kızım abarttın ne derdin vardı bu kadar yiyecek diyorum tartıda - görünce uçuyorumm

bu leslie yi tavsiye edenden allah razı olsun :92: 3 mil yürüdüm şimdi kan ter içinde kaldım gidip bir duş alayım

bende yapmak istiyorummmmm

dukana başlayalı 1 ay oldu o kadar alışmışımki hafta sonu eşime kahvaltı hazırlamak için dolabı açtım ve kaldım,normal insanlar kahvaltıda ne yiyordu diye ......

normal insanlar haa

çooook sevindimmmm

inşallah göreceksin canım çok az kaldı

aaa hemen yanıbaşımda migros var bi bakayım ben oraya varmı ama o tek M belki olmayabilir.

gitsin kilolaaarrrr

onları bende böyle boğmak istiyorum moral bozmaya birebirler anacım.

sen takma onları kafana çekememişlerdir seni bence onlardafarketmiştir zayıfladığını ama çaktırmak istememişlerdir

daha iyi olmana sevindim canım, eheuhe sorma walla ıvır zıvırımız heç bitmiyoooo allahtan 38-42 arası bissürüüüü kıyafet var dolabımdaa, o yüzden şimdilik dolap yenilemeyi ertelediiim, zaten burada alışveriş yapılacak doğru düzgün yerlerde yok..anca ist. geldiğimde yaparum alışverişi, o zamana kadar da iyice incelmiş olurum inşallah bazen küçük yerde yaşamak avantaj oliyiiii böyle, fazla masrafın olmiyiii iştee:))

E hadi o zaman gir halaya
süper sadeca çok sevindim...60 ları göreceğin günler de olacak inşallah...
Bende tık yok tartım bana oyun oynuyor,2 gündür ilginç bir şekilde sabah çıkıyorum aynı,işten gelince çıkıyorum aynı,sonra spordan gelince çıkıyorum aynı..hep 67.0 inat etti...hele bu sabah şaka gibi çıktım bir baktım 66.6,tam inecem 67.0,birdaha yaptım aynı şey..şaka gibi :) gidecek inşallah..ben haftasonumun cezasını çekiyorum,olcak o kadar,buna razıydım :)

Bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar, benim rossmanndan aldığım kepeklerim az kalmıştı,ordanda alma şansım yoktu bu aralar..
kargoyla isteyeceğime ben de şu gurme-netten ru-sheim y.kepeğinden aldım hem denemiş olmak için,hem de daha çabuk gelir diye..dün alım,daha gelmedi..hiç deneyen oldu mu..korkuyorum şu samanlardan olamaz değil mi,umuyorum rossmanndakilere benziyordur..Bu arada gurmenetteki aromaları deneyen oldu mu..çok güzel bir siteymiş yeni keşfettim ben de..süperötesi aromalar var..almamak için zor tutuyorum kendimi..hatta tereyağ aroması bile var,düşünsenize bizim poğoçalarda :)
sizce uygunmudur bu aromalar da diyetimize dr.oetkerinkiler gibi..kalori sorunu olmadan yiyebilirsiniz yazmışlar ama detaylı bir bilgi yok..

aldığın kiloyu hemencecik verirsin 400gr nedirki..ayrıca o komşun hasetinden çatlamış demekki çok güzeldin hiiiç takma öyle parazitlere kafana..

süper birdut..çok sevindim..bak gördün mü birden gidiveriyor..moral bozmak yok..ben diyetin başlarında bir kaçamak yapıyordum(mesela 1 bira,ya da bunun gibi) +1-2 kilo oluyordu..şok oluyordum...ve zor veriyordum,1 hafta uğraşıyordum..acaip moralim bozuluyordu ve birdaha yapmıyordum,bir bakıma iyi oluyordu...Ama son zamanlara doğru bu daha normalleşiyor kızlar..
bunu neden söylüyorum hani güçlendirmeden çok korkmayalım diye..şimdi benim 2,5 ay oldu ,demek vücut kendisi bile geçiyor güçlendirmeye...şuan baştaki kaçamakların 10 katını yapıyorum,+500,+700 olarak yansıyor ve 2-3 güne atıyor vücut onları...

anamm kızzz çok sevindim wallahi...sonunda canım yaa...o zaman sen de geç bizim halayın sonuna kap mendili

ama canım yaa o nasıl bir kaçamaktır ki yaw bir paket çikolata yenir mi,ben diyette değilken yemezdim koca paket çikolatayı..cıkcıkcık:)

evet vuvucum haklısın vücut alıştı artık kendini koruyor.

mesela ben dün magnum yidim korumuş vücudum beni Allah ondan razı olsuuunnn:)

canım benim çok tşkr ederim...sabret mutlaka düşücek kilon..belli bi kiloda direniyo malesef direnci kırdıktan sonrada inanılmaz düşüyo bianda..ben dün afiroğlundan aldım ru-sheim marka kepeği..henüz denemedim ilk defa aldığım ve gördüğümden kıyas yapamıcam ama buğday kepeğinin beyazı görüntüsünde..samanımsı bişeyde görünürde yok..fiyatı sanırım gurmenetten pahalı arifoğlu 500gr ını 9 liraya satıyo..ama kargoyla falan aynı paraya geliyodur sanırım..evet aromaları bende gördüm sepete attım ama almadım yanlış olmasın die şimdilik dr oetkerin vanilyasıyla idare ediyorum ama portakal ve şeftali aromasına içim gitti:)

cino çok sevindim canım..bugün güzel birgün sanırım..herkes istediği kiloları görmüş( tabiiki cezalı ben hariç)
seninle aynı gidiyoruz farkındamısın,kaçamakçıyız zaten ikimizde :) bak cuma sabahı 66 ları görmeliyiz tamamm mıııı...
sanırım yanlış isim hatırlamıyorsam urgakina da bizimleydi değil mi?

motivasyonuma can katan canların çok teşekkürler zaten kötü bişey duyunca sizin şefkatli kollarınıza koşuyorum hemen

bişi sorcam yesemiiin leslie nedir? ay çok merak ettim:78:

Bugün herkes güne güzel başlamış çok seviniyorummmm.

hepinizi tebrik ediyorum harikasınız.

veremeyenlerde morallerini bozmasınlar çünkü dişimizi sıkınca haftada verdiğimiz 100-200 grmı bi günde bile verebiliyoruz.

teşekkürler dukan amcaaaa

e sen yine de süper vermişsin bence..ben düzgün yaparak 1 ayda 5 kilo verdim..iyisin..ama demekki daha düzenli yapsan daha çok verecek bir potansiyelin varmış diyorum..maşallah..

çok saol eflogcum..en doğrusunu yapıyosun elinin altında ne kadar seçenek olursa kaçamak yapmayıda düşünmezsin..700gr içinde ben seni tebrik ederim süper:)aynen devam bende 77.800 üm bugün itibariyle ama kimse inanmıyo inanılmaz bişi..resmen yağdan eriyoruz ondan daha zayıf duruyoruz...aynen devam kızlarr yakında diyet sayfasını hiç açmamak üzere kapatıcaz bizde diğer uyuz zayıflar gibi ayy 50gr aldım hohohoo die naz niyaz yapıcazzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…