berrinim hamarat kızım benim on parmağında on marifet ne mutlu senin aneye ohhhhhh berrinim işleri hallediyo yanlış hatırlamıyom bekardın sen demi anasını satem doğuramadık şöle hamarat bir kızcez
aaaaa melodim gelmiş.canım naaptın başladın mı yumruğa?
evet canım 2.günüm pilavdan dönenin kaşığı kırılsın zaten 1ay 5+5yaptığım için zorlanmıyorumda
yumruk bitince ben de 5+5 e geçicem
yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..
ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)
Biberli süt ne oluyor?
yumruk 4 gün saf pro
5+5
beş gün saf pro
5 gün sp
ee şimdi senin normal diyetin saf prodan uzun olacak ? yumruktan hemen sonra mı sp yapacen ? ben de mi öyle yapsem :44::44:
yumruk sonrası sp ile başlayıp sonra saf protein yapiim dedim olmaz mı ki?:44:
kızlaaarrr ben evime gider yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
kızlar soyle bır goz gezdırdım son yazdıklarınıza bizde 9. takımda 3 arkadas dukan dıyetıne basladık.GOJİ die bişeyden bahsetmişsiniz.Nedir bu goji ne işe yarare nerden bulabılırız??? Bi bilgilendirseniz bizi.
kızlar soyle bır goz gezdırdım son yazdıklarınıza bizde 9. takımda 3 arkadas dukan dıyetıne basladık.GOJİ die bişeyden bahsetmişsiniz.Nedir bu goji ne işe yarare nerden bulabılırız??? Bi bilgilendirseniz bizi.
aaaa bi de bugün kendime iki tane elbise aldım bedenleri S
kilo verme süreci bitmeden alışveriş yapmıycam hiç diyordum ama small elbisenin içine girincede almadan duramadım :90: