- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
berrinim yumruktasın ve devamlı pro ile besleniyorsun. Protein sindirildiğinde yani sindirim sisteminde parçalandığında vucutta bi takım toksik maddelerin birikmesine sebep oluyormuş. agızda koku ve kötü tad oluyormuş. bunu engellemek için yapman gereken bol bol su içmektir canımcım
Her yoldan çıkmaya çalıştığımda açıp yazdıklarınızı okuyorum, bu diyeti bozmamı ve kaçamak yapmamı engelliyor...
Süpersiniz...
Herkese iyi diyetler diliyorum
Not: Light süte yapılmış light puding gerçekten çok güzel oluyor, hem sıcak hem de dolapta beklemiş hali, içinden çıkan 2 paketi aynı anda pişirin, ama tüm sütü kullanmayın 1 litre sütten 100ml ayırın, kalanı ile yapın o zaman daha tok daha güzel oluyor. 6 kase çıkıyor, günde 1 taneden 6 gün yiyebiliyorsunuz, 1 kasesi aşağı yukarı 60 kalori ve şaşıracaksınız 1 küçük kutu light sütte aynı kalori...
Afiyetler olsun...
yok geçmiyorum yolandacım, her ikisinden de bir tepside 22 tane çıkıyor, 6 kaşık kepek gidiyor(günde 2 kaşık kepekten 3 günlük oluyor)yani bir günde 7 adet yenebiliyor ama yazlıkta yaptık annemle bölüştük ben payımı getirdim ben bugün toplam 3 adet yedim
yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..walla görmemişim goji olmaz dediğini,atladım direk,e sende birşey beğenmiyorsun ama..
böyle şeylere ben cevap vermeyeyim en iyisi,kızıyorsunuz sonra kaçamaklarıma..ben neredeyse hergün kuru kayısı yiyorum 1 tane..sen de arada bir yiyebilirsin sabahları bu şekilde..ayrıca benim günlük yulaf kepeği tüketimim genelde 2-3 kaşık arası rahat oluyor..çok kasmıyorum yani...sabah kahvaltısında mutlaka 1.5-2 kaşığını yemiş oluyorum.öğlen yemiyorum..
bir de akşam yemeğinde yiyorum mutlaka ya ekmek gibi..ya da yemekten sonra tatlı gibi..
ara öğün bende de pek yok yolanda...sadece bu saatlerde 4-5 gibi meyveli yoğurt yiyorum sütaşın..
bir de akşam saat 10.30 gibi filan işte varsa tatlı birşey,light puding,dondurma,lor tatlısı,vs. ne varsa yiyorum..ama bu her akşam olmuyor..haftanın 4 akşamı filan..
valla canım çok su içiyorum 1,5 sırf su içtim çayları sütleri de eklersek 2 lt oldu akşama kadar da 1,5 içerim zaten 3,5 lt içmiş olurum.sağol bitanem tavsiyen için
tamam canım sen ayarlıyorsan sorun yok demektir :)
yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..
ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)
canım meyve çaylarını diger çayları düş bence saf su olarak 2,5 içebilirsin zira çok fazla toksik madde var temizlensin böbreklerin. ama daha fazla içme böbreklerin yorulmasın su zehirlenmesi diye de bişi varmış. ben bugün hiç yeşilçay içmedim bi süre ara vericem sıcak süt içicem çok güzel geliyor valla değişiklik olduu. iki tane de türk kahvesi içtim oda yag yakımına olumlu etki yaparmış bilginize
Canım günaydın, senin için çok mutlu oldum.-)))) Ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.. Canım yaaa fotografını bile koymuşsun. Darısı benim gibi müzmin duraklamadakilerin başına..... Amin
özün aydın canım, tebrik ederim :)
diploman da yeni kilon da hayırlı olsun tatlım.süpersin.hadi bakalım 50 li rakamlara ulaştın sonunda
mersiiiii çok naziksin
versin valla:)
tekrar hoşgeldin senin adına çok sevindim.senin gibi deneyimli kişilere bizim ihtiyacımız vardı iyi oldu geldiğin.
ayyyyy süper canım çooook sevindim hedefe az kaldı desene:)
vuvuummm tebrik ediyorum seniii ve önünde eğiliyorum
bende hamburger yapıcaktım ama unuttum:) aksam yapıyım bari.
yolandanın lor tatlısından yapayım dedim mındar ettim loru:) beceremedim
tebrik ederim canım.kendim 59.9'u gördüğümde nasıl da mutlu olmuştum yaf.seninde nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum
ya aslında ben diyetin seyrini bozmakatan yana değilim.o yüzden perş bekliyorum protein günü yapmak için.ama dün hiç dikkst etmememe rağmen bugün59.2 değil 58.8 çıktım bugün de dikkat edersem cuma ya kadar hallederim inş
bu arada kızlar dukan ın mısır unu kullandığını görünce tariflere mısır unlu krep tarifi ekledim.mısır unu alınca ilk fırsatta deneyeceğim bendeEki Görüntüle 213110
tamam canım sen ayarlıyorsan sorun yok demektir :)
yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..
ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)
canım meyve çaylarını diger çayları düş bence saf su olarak 2,5 içebilirsin zira çok fazla toksik madde var temizlensin böbreklerin. ama daha fazla içme böbreklerin yorulmasın su zehirlenmesi diye de bişi varmış. ben bugün hiç yeşilçay içmedim bi süre ara vericem sıcak süt içicem çok güzel geliyor valla değişiklik olduu. iki tane de türk kahvesi içtim oda yag yakımına olumlu etki yaparmış bilginize
çok saolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim 3.5 sene az deil hiç ellinin esini görmemiştim okadar güzel bir duyguki inş gidene kadar birkaç kilo daha veririm bugun arkadaslarım yeter verme çok güzel kilon çok zayıflamışsın diolar ama hedefe kadar durmak yokkk rabbim herkese nasip eder inşşşş bu duyguyu inş hepiniz benim gibi sevinip fotosunu çekersiniz
berrincim süperrrrrrr duruolar bende omlet yaptım içine peynir koydum kolayla yedim şimdi sabah bi kahveyle gittim aceleyle bişi yiyemedimişlerim vardı dışarda otobüse zor yetişdim gelmedende kola içtim midemi çok kötü yaptı şimdi yedim ama midem bulanıo uzandım az şimdi inş geçer hemen başımda ağrımaya başladıı
berrincim bu tarifi vermişsinya
Mısır Unlu Krep
Malzemeler
1.5 su bardağı mısır unu
1.5 su bardağı süt
1 adet yumurta
yeterince tuz ve karabiber
içi için
Yeterince beyaz peynir, domates, taze soğan ve taze nane
burda sadece 1.5 su bardaği mısır unu diyetin dışında yani fazla bir kaşık filan hakkımız var herhalde bu krepden kaç tane yememiz lazım kaç tane çıkar acaba ona göre mısır unu koyardık içine merak ettim bellki yarın yaparım
canım benim sağol ben yapmadım internetten buldum ama mısır unu alınca yapıcamdukan mısır unu nu 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde o yüzden yulaf kepeği kullanıp mısır ununu az eklemek iyi olacak sanırım.kızlar uyardılar beni sağolsunlar
Tüüüüh ya...Ben uzun ömürlü sütlerin yanında bi de puding şanti gibi paket tatlıların satıldığı reyonda gördüm aldım.. Bu arada bran flakes kepek gevreği gördüm gene migrosta ama içinde az biraz şeker vardı:84: Acaba yulaf kepeğinden de gevrek yapabilir miyiz sabah söle sütlü sütlü yesek...
beberoncum galiba bende dönecem5+5 hatta bugün döneyim ben henüz sadece 1 yumurta yidim aktardaki süt tozu nasıl oluyor açıkmı satıyolar normal ambalajmı vede yağsızmı acep
aktardakine sordum bu yağlıdır dedi ama ben nedendir önemsemedim aldım. günlük 30 gram yağ sınırına dikkat ettim ama onu yediğim için. Bazen böyle oluyor, ben de diğer yağ kaynaklarımı sınırlıyorum ve de karbonhidrat kaynaklarımı :)))
cinocum çok sevindim canım. bu diyete başlarken kafamda acaba saglıklı mı soru işareti vardı. sizden bu tahlil haberlerini alıyorum ya daha bir sarılıyorum diyetime. işin komigi bana bu diyet çok kolay gelmeye başladı sanki hiç diyet yapmıyor gibiyim. acaba bu psikoloji mi benim kg vermeme engel oluyo
canım kepekten deil ama ezmesinden yapabilirsin. ben dukandan önce süt muz ve yulaf ezmesinden yapıyordum çokta iyi oluyorduama muzsuzluk bana bunu bıraktırdı. süt ve yulaf tek başına pek güzel olmuyor da. ne eklenebilir fikri olan varsa lütfen paylaşsın. goji olmaz ama
canım sagolasın iyileşir iyileşmez aranızdayım tekrar. yine sizinleyim de eccük meyve ekledim beslenmeme.
seninde tahlil sonuçlar iyi çıkmış sevindim demek diyetimiz iyi tekrar onayladık.durmayın kızlar dukan gönlünüze göre bedenler verecek inşallah 38 isteyene 38 .36 isteyene 36
walla görmemişim goji olmaz dediğini,atladım direk,e sende birşey beğenmiyorsun ama..
böyle şeylere ben cevap vermeyeyim en iyisi,kızıyorsunuz sonra kaçamaklarıma..ben neredeyse hergün kuru kayısı yiyorum 1 tane..sen de arada bir yiyebilirsin sabahları bu şekilde..ayrıca benim günlük yulaf kepeği tüketimim genelde 2-3 kaşık arası rahat oluyor..çok kasmıyorum yani...sabah kahvaltısında mutlaka 1.5-2 kaşığını yemiş oluyorum.öğlen yemiyorum..
bir de akşam yemeğinde yiyorum mutlaka ya ekmek gibi..ya da yemekten sonra tatlı gibi..
ara öğün bende de pek yok yolanda...sadece bu saatlerde 4-5 gibi meyveli yoğurt yiyorum sütaşın..
bir de akşam saat 10.30 gibi filan işte varsa tatlı birşey,light puding,dondurma,lor tatlısı,vs. ne varsa yiyorum..ama bu her akşam olmuyor..haftanın 4 akşamı filan..
günde 1 tane activia yemek serbest mi?
berrinim hamarat kızım benim on parmağında on marifet ne mutlu senin aneye ohhhhhh berrinim işleri hallediyo yanlış hatırlamıyom bekardın sen demi anasını satem doğuramadık şöle hamarat bir kızcezay valla ben de yaptım bugün türk kahvesi.anca yarısını içebildim.temizliğe giriştim.sonra 2 makine çamaşır yıkadım astım.işler bitince salona gelip bi baktım ki ne görem kahvem yarım kalmış.akşam yeni bir tane yapmalı
berrinim hamarat kızım benim on parmağında on marifet ne mutlu senin aneye ohhhhhh berrinim işleri hallediyo yanlış hatırlamıyom bekardın sen demi anasını satem doğuramadık şöle hamarat bir kızcez
ben yiyorum diyete başladığımdan beri
ay valla ben de yaptım bugün türk kahvesi.anca yarısını içebildim.temizliğe giriştim.sonra 2 makine çamaşır yıkadım astım.işler bitince salona gelip bi baktım ki ne görem kahvem yarım kalmış.akşam yeni bir tane yapmalı