- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
goji kuru yemişçilerde bulunur.türkçesi kuş üzümüdür çok fazla işe yarayan bişeydir ama dukancılar bol C vitamini ve bağırsak faaliyetleri için belli ölçülerde tüketirler daha fazla bilgi için google dan bakabilirsiniz.yararlı olmuşdur inşallah.aramıza hoş geldiniz....
canım kuş üzümü değil yahu kuş üzümüyle alakası yok kurt üzümü olacak şimdi arkadaş kuş üzümü dicek verecekler bildimiz kuş üzümünü başlamadan balon pısssssssss patladii gittiiii
afiyet olsun canım eline sağlık valla aslında bu diyetin çok kıymetini bilmemiz lazım çok şükür her şeyimiz var heezeynepcimm tatlım bugün ekmek tarifini yaptım ve hemencecik 3 tane hüplettim.tadı bir harika sahiden kepekle ypılmış en güzel ekmeklerden.tabi ben yumurtayı 1 tane koydum biraz da süt ekledim.1 haftadır doğru düzgün wcye gidemiyordum şu anda bağırsaklarımda bir hareketlenme var(gur gur da gur gur)inş tuvalete de giderimde senin ekmekler vazgeçilmezim olur
sağolasınn ablammmmm bende size bitiyorum valla hepinize bayılıyorum ablanız kurbannnnnn olsun size
günaydınn kızlar
asstayım be ya( trakya şivesi ile )
herkese günaydııın...bugün -200 le uyandım gene allahım 77 leri gördümmdün bütün gün zin zin gezdim..bu arada nihayet yulaf kepeğini buldumm paladium ist. anadolu yakasındaki arifoğlunda vardı devamlı geitrceklermiş ordan onu aldım...ordan metroya gittim..ordanda yağsız süt tozu kakao (yağsız kakao die bişi bilmiyodu ordaki görevli bende dr oetkerin dark kakaosunu aldım) falan aldım çikolata için:) bu arada M&S dan resmen 10 beden etek aldım:)en son kapri almıştım 14 bedendi biraz bollaşmıştı öylesine bi deniyim dedim amanın tam oldu:)sabahki yürüyüşümden sonra bütüngün ayakta kalıca yürüyünce tartı eksilere gitti gene..demekki kızlar yürüyüşü ihmal etmiyoruz sahiden süper hızlandırıyo kilo verme işini..hepinize güzel mutlu kaçamaksız birgn diliyorum:119::119:
sadecam tebrik ederim seni
Kızlar; ben de sabah 59,9 kg da olsan 5 li rakamı gordum sonundavalla cok mutlu oldum.
Dun büyüklerden 1 paket bitter cıkolata kacamagım olmustu,biraz moral bozuklugundan yıyıverdım sonra cok pısman oldumVe yemesem belki bu sabah daha az gorecektım tartıda
Herkese Günaydın.....
Dünkü motivasyon düşüklüğünün yerine bugün mutlu bir hal aldı sevgili dukancı kızlar :)
Dün size söz verdiğim gibi protein günü yaptım ki bugün öyle yapacağım. 1.5 saat spor yaptım.
VEeeeeeee sonuç -900 gr. ( hafta sonu kaçamakları gitti :) )
Bugün itibari ile anca ve anca cuma günkü kiloma yakınlaştım ( Cuma 64,5 idi )
17.06.2011 Cuma 64,5
18.06.2011 Cumartesi 64,2
19.06.2011 Pazar 64,7
20.06.2011 Pazartesi 65,1
21.06.2011 Salı 65,6
22.06.2011 Çarşamba 64,7
İnşallah bu Cuma'ya kadar 63,9 bile olsa 63'leri görebilirim :)
süpersin bende tebrik ederim canım ama çikolata yediğin için berrin biraz sopaya hazırlıklı ol:)yedin noldu oanda sana çoook güzel geldi ama gitti o haz bianda..hani bi kere yesek ve canım ız bidaha istemeze atıyorum 1 ay falan yiyelim hep beraber..ama bu muzur şeyleri yedikce yiyesi geliyo insanın..ben nerdeyse 6 aydır çikolatalın tatlının meyvenin lokmasını yemiyorum ve kesinlikle demişya dukan 40 gün yemezseniz bişeyi canınız istyemez die sahiden aklıma bile gelmiyo..sende hedefine ulaşana kadar onları düşmanın olarak gör..ve düşmanının kazanmasını istemiyosan elini sürme bihada..yazık emeklerimize..en azından bozacaksanda meyve ye tatlım..çok az yolumuz kaldı dayanmalı ve başarmalıyız..kaçamak yapmaya niyet ettiğin anda git hemen üstüne dar gelen bişey giy bakalım yiyebiliyomusun gene:)..seni seviyorum o yüzden bu kdar söyleniyorum küsme bana tamammı..hepinizi seviyorum iyiki varsınız yol arkadaşlarım
beberengoooooooo nirde benim adım ölçerim canom bir türlü totomu kaldırıpta yürüyemiyom ya belki pedometromun hayrına tabanları yağlarım artıkın
herkese günaydııın...bugün -200 le uyandım gene allahım 77 leri gördümmdün bütün gün zin zin gezdim..bu arada nihayet yulaf kepeğini buldumm paladium ist. anadolu yakasındaki arifoğlunda vardı devamlı geitrceklermiş ordan onu aldım...ordan metroya gittim..ordanda yağsız süt tozu kakao (yağsız kakao die bişi bilmiyodu ordaki görevli bende dr oetkerin dark kakaosunu aldım) falan aldım çikolata için:) bu arada M&S dan resmen 10 beden etek aldım:)en son kapri almıştım 14 bedendi biraz bollaşmıştı öylesine bi deniyim dedim amanın tam oldu:)sabahki yürüyüşümden sonra bütüngün ayakta kalıca yürüyünce tartı eksilere gitti gene..demekki kızlar yürüyüşü ihmal etmiyoruz sahiden süper hızlandırıyo kilo verme işini..hepinize güzel mutlu kaçamaksız birgn diliyorum:119::119:
Herkese Günaydın.....
Dünkü motivasyon düşüklüğünün yerine bugün mutlu bir hal aldı sevgili dukancı kızlar :)
Dün size söz verdiğim gibi protein günü yaptım ki bugün öyle yapacağım. 1.5 saat spor yaptım.
VEeeeeeee sonuç -900 gr. ( hafta sonu kaçamakları gitti :) )
Bugün itibari ile anca ve anca cuma günkü kiloma yakınlaştım ( Cuma 64,5 idi )
17.06.2011 Cuma 64,5
18.06.2011 Cumartesi 64,2
19.06.2011 Pazar 64,7
20.06.2011 Pazartesi 65,1
21.06.2011 Salı 65,6
22.06.2011 Çarşamba 64,7
İnşallah bu Cuma'ya kadar 63,9 bile olsa 63'leri görebilirim :)