Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım kuş üzümü değil yahu kuş üzümüyle alakası yok kurt üzümü olacak şimdi arkadaş kuş üzümü dicek verecekler bildimiz kuş üzümünü başlamadan balon pısssssssss patladii gittiiii

ayyy pardon ya ,yardım etmek isterken nasıl yaptım bu hatayı.kurt kuş oluvermiş iyiki farkettiniz......

kızlar bişey sorcam ben şimdi 5+5 başladım bugün ee malum 5 gün saf pro yicem (de)şimdi ben unuttum saf pro yaparken dukan keki poçası yiyebiliyormuyduk azda olsa

afiyet olsun canım eline sağlık valla aslında bu diyetin çok kıymetini bilmemiz lazım çok şükür her şeyimiz var hee

beberengoooooooo nirde benim adım ölçerim canom bir türlü totomu kaldırıpta yürüyemiyom ya belki pedometromun hayrına tabanları yağlarım artıkın

herkese günaydııın...bugün -200 le uyandım gene allahım 77 leri gördümm dün bütün gün zin zin gezdim..bu arada nihayet yulaf kepeğini buldumm paladium ist. anadolu yakasındaki arifoğlunda vardı devamlı geitrceklermiş ordan onu aldım...ordan metroya gittim..ordanda yağsız süt tozu kakao (yağsız kakao die bişi bilmiyodu ordaki görevli bende dr oetkerin dark kakaosunu aldım) falan aldım çikolata için:) bu arada M&S dan resmen 10 beden etek aldım:)en son kapri almıştım 14 bedendi biraz bollaşmıştı öylesine bi deniyim dedim amanın tam oldu:)sabahki yürüyüşümden sonra bütüngün ayakta kalıca yürüyünce tartı eksilere gitti gene..demekki kızlar yürüyüşü ihmal etmiyoruz sahiden süper hızlandırıyo kilo verme işini..hepinize güzel mutlu kaçamaksız birgn diliyorum:119::119:

Herkese Günaydın.....

Dünkü motivasyon düşüklüğünün yerine bugün mutlu bir hal aldı sevgili dukancı kızlar :)
Dün size söz verdiğim gibi protein günü yaptım ki bugün öyle yapacağım. 1.5 saat spor yaptım.
VEeeeeeee sonuç -900 gr. ( hafta sonu kaçamakları gitti :) )
Bugün itibari ile anca ve anca cuma günkü kiloma yakınlaştım ( Cuma 64,5 idi )

17.06.2011 Cuma 64,5
18.06.2011 Cumartesi 64,2
19.06.2011 Pazar 64,7
20.06.2011 Pazartesi 65,1
21.06.2011 Salı 65,6
22.06.2011 Çarşamba 64,7

İnşallah bu Cuma'ya kadar 63,9 bile olsa 63'leri görebilirim :)

sadecam tebrik ederim seni

Kızlar; ben de sabah 59,9 kg da olsan 5 li rakamı gordum sonunda valla cok mutlu oldum.

Dun büyüklerden 1 paket bitter cıkolata kacamagım olmustu,biraz moral bozuklugundan yıyıverdım sonra cok pısman oldum Ve yemesem belki bu sabah daha az gorecektım tartıda

Ve bugün ben de 5+5 e gecıyorum; dun proteın gunumdu; bugunde aynen devam edıp; bu sıstemı deneyecegım bır muddet.

Son düzenleme:

süpersin bende tebrik ederim canım ama çikolata yediğin için berrin biraz sopaya hazırlıklı ol:)yedin noldu oanda sana çoook güzel geldi ama gitti o haz bianda..hani bi kere yesek ve canım ız bidaha istemeze atıyorum 1 ay falan yiyelim hep beraber..ama bu muzur şeyleri yedikce yiyesi geliyo insanın..ben nerdeyse 6 aydır çikolatalın tatlının meyvenin lokmasını yemiyorum ve kesinlikle demişya dukan 40 gün yemezseniz bişeyi canınız istyemez die sahiden aklıma bile gelmiyo..sende hedefine ulaşana kadar onları düşmanın olarak gör..ve düşmanının kazanmasını istemiyosan elini sürme bihada..yazık emeklerimize..en azından bozacaksanda meyve ye tatlım..çok az yolumuz kaldı dayanmalı ve başarmalıyız..kaçamak yapmaya niyet ettiğin anda git hemen üstüne dar gelen bişey giy bakalım yiyebiliyomusun gene:)..seni seviyorum o yüzden bu kdar söyleniyorum küsme bana tamammı..hepinizi seviyorum iyiki varsınız yol arkadaşlarım

tebrikler canım...aynen devam et lütfen... hepbirlikte başarıcaz...sakın şeytana uyma gerekeni yaparsak vermememiz için bi sebep yok..

sadecam; aynen yedim ustune su ıctıgım anda bıle o tat gıttı sonucta, o an dakıkalık zevk ıcın yemıs oldum sadece, sucluyum, pısmanım, cezama razıyım, hakettım

Canım; ben de seni seviyorum, iyi ki sen de varsın

Son düzenleme:
beberengoooooooo nirde benim adım ölçerim canom bir türlü totomu kaldırıpta yürüyemiyom ya belki pedometromun hayrına tabanları yağlarım artıkın

öncelikleeeen herkeşlere günaydııınlaaaarrr efeniiim...an itibariylen 67 yi 4 kez basküle çıkıp kontrol ederekten görmüş bulunmaktayımmmm inşallah 1-2 güne kadar 66,x ile kucaklaşmış olurum:))

zeynep ablacım, ben de epeydir pedometre almayı düşünüyordum, erzincan da olmayacağını düşünerekten hep int. baktım..ama elimde evirip çevirip görüp alma şansım olmadığı için hep erteledim...derkeeen dün akşam migrosta karşıma çıktı, ya Allahtan başka bişi istesem olacakmış demek ki, sadece 1 tane yaa, başka da yok, görevli de şaşırdı bizde ne zamandır satılıyor acaba, haberimiz yok felan diyee:))) neyse kii voit in, pek de bir sevimli, 8,99 tl ye alıve'dim, hemencecik de belime takı'vedim şimdi de taktım belime bakalım akşam neticeyi görecez 10,000 adım atabiliyormuymuşum hehehe:))

tebrik ederim canım dün bende eski bi kotumu giydim(72 kilo iken giydigim) oldu demek yaglardan gitmiş hafta sonu ufak bi kaçamagım olmuştu (1 yemek kaşıgı kuzu eti yagları alınmış ve yarım simit)iki gün +600 gezince aklım başıma geldi bi daha benim olmayanı yemicem iki gündür kendime kekler kurabiyeler börekler yapıyorum dısarı çıkarken yanıma alıyorum bügün -700 le uyandım :119:
berrin haklı ( kaçamakları ) yiyoruz kilo veriyoruz diyoruz ama kilo takılınca + lar oluncada niye kilo veremedim diye hayıflanıyoruz berrin at kafamıza oklavayı bidaha yapmayalım

sanada tebrikler canım cuma kesin 63.8 cıkarsın tartıda sporu ihmal etme ama

Kızlarrrrrrrr günaydın,

Bugün itibariyle diyeti daha ciddiye almaya başladığımı bildirmek isterim, Şöyleki:

- İlk 2 haftada 5 kg verdim sonra 1 kg daha.. 33 günde 6 kg yani
- 33 gündür,kesinlikle, karbonhidrat, şeker ve yağ yemiyorum
- Kaçamaklarım , bir kaç kadeh beyaz şarap ve arada bir elma veya erik

Ammmaaa, ataktan sonraki 26 günde ( cumaları sadece pro yaparak) hemen hergün akşam yemeklerinde çiğ veya yağsız pişmiş sebze yedim. Bunlar da domates, brokoli,mantar ve yeşil biber. Sözün kısası 1+ 1 veya 5+5 gibi şeyler yapmadım.

Sorum şu ki acaba diyeti biraz kendi tarzımda yaptığım için mi az kilo veriyorum???
Yardımmmmm pls))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…