Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim canım benim de kilo vermem durdu 2 gündür ataktayım.kaldı 2 gün.sonra tartılıp hepinize sonucu söyleyeceğim inşallah

Berrin walaa senin kilo vermeni ben de dort gözle bekliyorum, hatta her sabah tartiya cikip kendi durumuma bakiyorum ardindan hemen sen aklima geliyosun, noldu ki bu kiz verir insallah bgn diyorum :) sen nasil sabrediyorsun tartilmadan? Bravo :) Evet lutfen ilk tarti sonucunu bize de bildir hemen :)

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu (

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

Owwww AnnesininBebiki tebrikleeeeerr, cok guzel, Allah sagliklar versin bebegine de size de. olsun bak ikinci dogumunmus hem, bundan sonra baslarsin dükana, hepsinin kilosunu birden verir kurtulursun, süper olur :)

Yolandacim ya coook gecmis olsun, bi kac gündür hastasin sanirim. Umarim iyilesirsin bi an önce. Diyetim kacti diye de endiselenme bence, o sana saglik olarak geri döncek, günde yedigin bi iki meyve kacamak yerine gecer, yine de vericeksin kilo, üzülme :)

Arkadaslar ben de iki gün önce 56.9 a düsmüstüm ne güzel, ama iki gündür yine hep 57.4 cikiyordum, canim sIkIlmisti, bgn sabah yine 56.9 ciktim, bi sevindim :) Ama bgn s+p günüm aksama kadar yine 57.4 olucam diye korkuyorum :)

AnnesininBebiki hayırlı uğurlu olsun.hem bebeğin hem senin için sağlıklı bir hamilelik dönemi geçer inşallah.bu arada maşallah profil resmindeki bebiş de pek tatlı.Allah nazardan saklasın.

tatlım hemen bildireceğim valla zor dayanıyorum da birşey olmadıysa moralim bozulur diye de bakmak istemiyorum.2 gün daha sabretcem

merhaba kızlar bir süredir yazamıyorum ama aklım hep sizde geçmiş sayfalarıda okuyamadım 2 dk açıp benden haberler yazayım dedim arada kaçırdığım soru falan olmuşsa kusura bakmayın güçlendirmeye başlayalı 6 hafta falan oldu 1600 daha vermiştim ama bunun 600 gr mı geri aldım misafir var ve dikkat etme fırsatım olmadı yaklaşık 2 haftadır bulduğumu yememe rağmen sadece 600 grcık artış oldu ve hala güçlendirmeye başladığım kilonun 1 kg altındayım tabi perşembeleri hiç aksatmıyorum cumartesi itibariyle tatile çıkıyorum sonra dönünce yaz sonuna kadar misafir yine çok giremeyeceğim siteye ama ara sıra haberleri yazarım hepinize biran önce hedeflerinize ulaşmayı diliyorum benden bu kadar hoşçakalın

bebiş mi geliyo oyyyyy hadi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, allah analı babalı büyütsün inşallah.

kızlar ya sizlere birşey sormak istiyorum.2 gündür ağzımın içi zehir gibi gün boyu ne yaptıysam geçmedi.hani ilaç içerken agzınıza dağılır ya acısı hah işte onun gibi.sizce neden olabilir?:44:

mrb canım.güzel haberlerine sevindik.fırsat buldukça ,arada böyle yaz .bizi yalnız bırakma.umarım bizlerde senin gibi güçlendirmeye geçebiliriz

stevya eczanelerde satılıyor.tamamen bitkisel.pişecek şeyler için çok uygun fiyatıda 19tl

cinocum çok sevindim canım. bu diyete başlarken kafamda acaba saglıklı mı soru işareti vardı. sizden bu tahlil haberlerini alıyorum ya daha bir sarılıyorum diyetime. işin komigi bana bu diyet çok kolay gelmeye başladı sanki hiç diyet yapmıyor gibiyim. acaba bu psikoloji mi benim kg vermeme engel oluyo
yolandam daha iyi gibisin sanki değilmi bak ufaktan bişeyler ekliyosun ya diyetine aksine kilo verceksin bak görürsün gram gram eksiler gelcek hem biberli sütte metoyu çalıştırır hee bendemi içsem ne

canım kepekten deil ama ezmesinden yapabilirsin. ben dukandan önce süt muz ve yulaf ezmesinden yapıyordum çokta iyi oluyordu ama muzsuzluk bana bunu bıraktırdı. süt ve yulaf tek başına pek güzel olmuyor da. ne eklenebilir fikri olan varsa lütfen paylaşsın. goji olmaz ama

yok tatlım sen hastasın benden izinlisin.iyileş de çabuk dön aramıza
canım sagolasın iyileşir iyileşmez aranızdayım tekrar. yine sizinleyim de eccük meyve ekledim beslenmeme.

berrinim yumruktasın ve devamlı pro ile besleniyorsun. Protein sindirildiğinde yani sindirim sisteminde parçalandığında vucutta bi takım toksik maddelerin birikmesine sebep oluyormuş. agızda koku ve kötü tad oluyormuş. bunu engellemek için yapman gereken bol bol su içmektir canımcım

seninde tahlil sonuçlar iyi çıkmış sevindim demek diyetimiz iyi tekrar onayladık.durmayın kızlar dukan gönlünüze göre bedenler verecek inşallah 38 isteyene 38 .36 isteyene 36

bergamut aromalı yeşil çayımla bir adet peynirli kurabiyemden bir adet de lor tatlısından yiyorum, tatlı dolap durunca çok güzel oldu, şurubu da içine hapsolmuş çiğneyince basbayağı şekerpare doyumu veriyor..

Canım goji,tarçın ve tatlandırıcı ekleyip yapabilirsin..ben bir sabah bir kuru kayısıyı küçük küçük kesip koymuştum bir de süte..dediğin gibi ezmeden daha iyi oluyor.

canım goji olmaz dedim ama aaaa
kayısı da yassah emmee arada bi yenebilir insan her gün yumurtadan sıkılabiliyor. hani her gün olmasa da arada değişik gelebilr ama yumurta kadar tok tutmaz o ayrı ...
bide size bişi sorucam ara yapıyormusunuz. yani az ve sık yemek. ben eski diyetimde öyle beslendim zira insan ana ögünlerde pek doymuyor ama bu diyette doyuyorum siz napıyorsunuz ?

canım afiyet olsun rejimden keyif almak güzel şey. ama ikisini birden tüketince 1,5 çorba kaşığı kepegi geçmiş olmuyor musun ? ben sabahları kepekli ve yılaf ezmeli minik ekmeciklerinden yiyorum bi daha da yemiyorum.. yani sen bilirsin de uyarayım dedim :34:

canım afiyet olsun rejimden keyif almak güzel şey. ama ikisini birden tüketince 1,5 çorba kaşığı kepegi geçmiş olmuyor musun ? ben sabahları kepekli ve yılaf ezmeli minik ekmeciklerinden yiyorum bi daha da yemiyorum.. yani sen bilirsin de uyarayım dedim :34:[/QUOTE]

yok geçmiyorum yolandacım, her ikisinden de bir tepside 22 tane çıkıyor, 6 kaşık kepek gidiyor(günde 2 kaşık kepekten 3 günlük oluyor)yani bir günde 7 adet yenebiliyor ama yazlıkta yaptık annemle bölüştük ben payımı getirdim ben bugün toplam 3 adet yedim

Her yoldan çıkmaya çalıştığımda açıp yazdıklarınızı okuyorum, bu diyeti bozmamı ve kaçamak yapmamı engelliyor...
Süpersiniz...

Herkese iyi diyetler diliyorum

Not: Light süte yapılmış light puding gerçekten çok güzel oluyor, hem sıcak hem de dolapta beklemiş hali, içinden çıkan 2 paketi aynı anda pişirin, ama tüm sütü kullanmayın 1 litre sütten 100ml ayırın, kalanı ile yapın o zaman daha tok daha güzel oluyor. 6 kase çıkıyor, günde 1 taneden 6 gün yiyebiliyorsunuz, 1 kasesi aşağı yukarı 60 kalori ve şaşıracaksınız 1 küçük kutu light sütte aynı kalori...
Afiyetler olsun...

walla görmemişim goji olmaz dediğini,atladım direk,e sende birşey beğenmiyorsun ama..
böyle şeylere ben cevap vermeyeyim en iyisi,kızıyorsunuz sonra kaçamaklarıma..ben neredeyse hergün kuru kayısı yiyorum 1 tane..sen de arada bir yiyebilirsin sabahları bu şekilde..ayrıca benim günlük yulaf kepeği tüketimim genelde 2-3 kaşık arası rahat oluyor..çok kasmıyorum yani...sabah kahvaltısında mutlaka 1.5-2 kaşığını yemiş oluyorum.öğlen yemiyorum..
bir de akşam yemeğinde yiyorum mutlaka ya ekmek gibi..ya da yemekten sonra tatlı gibi..
ara öğün bende de pek yok yolanda...sadece bu saatlerde 4-5 gibi meyveli yoğurt yiyorum sütaşın..
bir de akşam saat 10.30 gibi filan işte varsa tatlı birşey,light puding,dondurma,lor tatlısı,vs. ne varsa yiyorum..ama bu her akşam olmuyor..haftanın 4 akşamı filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…