rica ederim canım benim de kilo vermem durdu 2 gündür ataktayım.kaldı 2 gün.sonra tartılıp hepinize sonucu söyleyeceğim inşallah
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu(
her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum
sagolasın prensesimm ..
evet canım grip gibi bişi. bi kaç gündür ruh modundayım. kglarda geri geliyor. şişkinlikmidir nedir. diyeti bırakmadım ama biraz salıverdim meyve ekledim .. biberli sütler içiyorum.. yarın daha iyi olacağımı sanıyorum inşallah
bu arada kızlar dukan ın mısır unu kullandığını görünce tariflere mısır unlu krep tarifi ekledim.mısır unu alınca ilk fırsatta deneyeceğim bendeEki Görüntüle 213110
Berrin walaa senin kilo vermeni ben de dort gözle bekliyorum, hatta her sabah tartiya cikip kendi durumuma bakiyorum ardindan hemen sen aklima geliyosun, noldu ki bu kiz verir insallah bgn diyorum :) sen nasil sabrediyorsun tartilmadan? Bravo :) Evet lutfen ilk tarti sonucunu bize de bildir hemen :)
tatlım hemen bildireceğimvalla zor dayanıyorum da birşey olmadıysa moralim bozulur diye de bakmak istemiyorum.2 gün daha sabretcem
dukan kullanmış ama miktara dikkat
hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi dilekleriniz için sağ olun canlar
ben dukana 11 mayıs tarihinde başlamıştım yani 40 gün oldu 40 günde toplam 7 kilo verdim
şimdi ilk hamileliğimde ki gibi şişmemeyi hedefliyorum inşallah başarılı olabilirim
merhaba kızlar bir süredir yazamıyorum ama aklım hep sizde geçmiş sayfalarıda okuyamadım 2 dk açıp benden haberler yazayım dedim arada kaçırdığım soru falan olmuşsa kusura bakmayın güçlendirmeye başlayalı 6 hafta falan oldu 1600 daha vermiştim ama bunun 600 gr mı geri aldım misafir var ve dikkat etme fırsatım olmadı yaklaşık 2 haftadır bulduğumu yememe rağmen sadece 600 grcık artış oldu ve hala güçlendirmeye başladığım kilonun 1 kg altındayım tabi perşembeleri hiç aksatmıyorum cumartesi itibariyle tatile çıkıyorum sonra dönünce yaz sonuna kadar misafir yine çok giremeyeceğim siteye ama ara sıra haberleri yazarım hepinize biran önce hedeflerinize ulaşmayı diliyorum benden bu kadar hoşçakalın
ben splendanın toz tatlandırıcısını kullanıyorum,tadı güzel ve aspartam içermiyor ama pahalı biraz..hemen hemen tüm eczanelerde ve büyük marketlerde var...
stevya diye de bir marka varmış,biraz daha uygun sanırım o da aspartam içermiyormuş..o nerede satılır bilmiyorum...
ben de öğrenip onu denesem iyi olur eğer daha uygunsa.
şşt çaktırma hemen hemen hergün atıyorum wallae tabi sebze günümde yaptığımda belki biraz duraksatıyor ama ertesi güne gidiyor:))
bu arada sabah kan verdim, az önce int. baktım sonuçlarıma kızlar; kolesterol, üre müre hepiciğiiii normaaaalllliçim o kadar rahatladı ki anlatamam, bakalım önümüzdeki ay ne gelecek sonuçlar...
yolandam daha iyi gibisin sanki değilmi bak ufaktan bişeyler ekliyosun ya diyetine aksine kilo verceksin bak görürsün gram gram eksiler gelcek hem biberli sütte metoyu çalıştırır hee bendemi içsem ne
Tüüüüh ya...Ben uzun ömürlü sütlerin yanında bi de puding şanti gibi paket tatlıların satıldığı reyonda gördüm aldım.. Bu arada bran flakes kepek gevreği gördüm gene migrosta ama içinde az biraz şeker vardı:84: Acaba yulaf kepeğinden de gevrek yapabilir miyiz sabah söle sütlü sütlü yesek...
canım sagolasın iyileşir iyileşmez aranızdayım tekrar. yine sizinleyim de eccük meyve ekledim beslenmeme.yok tatlım sen hastasın benden izinlisin.iyileş de çabuk dön aramıza
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu(
her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum
kızlar ya sizlere birşey sormak istiyorum.2 gündür ağzımın içi zehir gibi gün boyu ne yaptıysam geçmedi.hani ilaç içerken agzınıza dağılır ya acısı hah işte onun gibi.sizce neden olabilir?:44:
cinocum çok sevindim canım. bu diyete başlarken kafamda acaba saglıklı mı soru işareti vardı. sizden bu tahlil haberlerini alıyorum ya daha bir sarılıyorum diyetime. işin komigi bana bu diyet çok kolay gelmeye başladı sanki hiç diyet yapmıyor gibiyim. acaba bu psikoloji mi benim kg vermeme engel oluyo
canım kepekten deil ama ezmesinden yapabilirsin. ben dukandan önce süt muz ve yulaf ezmesinden yapıyordum çokta iyi oluyorduama muzsuzluk bana bunu bıraktırdı. süt ve yulaf tek başına pek güzel olmuyor da. ne eklenebilir fikri olan varsa lütfen paylaşsın. goji olmaz ama
Canım goji,tarçın ve tatlandırıcı ekleyip yapabilirsin..ben bir sabah bir kuru kayısıyı küçük küçük kesip koymuştum bir de süte..dediğin gibi ezmeden daha iyi oluyor.
şşt çaktırma hemen hemen hergün atıyorum wallae tabi sebze günümde yaptığımda belki biraz duraksatıyor ama ertesi güne gidiyor:))
bu arada sabah kan verdim, az önce int. baktım sonuçlarıma kızlar; kolesterol, üre müre hepiciğiiii normaaaalllliçim o kadar rahatladı ki anlatamam, bakalım önümüzdeki ay ne gelecek sonuçlar...
Canım goji,tarçın ve tatlandırıcı ekleyip yapabilirsin..ben bir sabah bir kuru kayısıyı küçük küçük kesip koymuştum bir de süte..dediğin gibi ezmeden daha iyi oluyor.
bergamut aromalı yeşil çayımla bir adet peynirli kurabiyemden bir adet de lor tatlısından yiyorum, tatlı dolap durunca çok güzel oldu, şurubu da içine hapsolmuş çiğneyince basbayağı şekerpare doyumu veriyor..
canım goji olmaz dedim ama aaaa
kayısı da yassah emmee arada bi yenebilir insan her gün yumurtadan sıkılabiliyor. hani her gün olmasa da arada değişik gelebilr ama yumurta kadar tok tutmaz o ayrı ...
bide size bişi sorucam ara yapıyormusunuz. yani az ve sık yemek. ben eski diyetimde öyle beslendim zira insan ana ögünlerde pek doymuyor ama bu diyette doyuyorum siz napıyorsunuz ?
canım afiyet olsun rejimden keyif almak güzel şey. ama ikisini birden tüketince 1,5 çorba kaşığı kepegi geçmiş olmuyor musun ? ben sabahları kepekli ve yılaf ezmeli minik ekmeciklerinden yiyorum bi daha da yemiyorum.. yani sen bilirsin de uyarayım dedim :34: