Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berrinim yumruktasın ve devamlı pro ile besleniyorsun. Protein sindirildiğinde yani sindirim sisteminde parçalandığında vucutta bi takım toksik maddelerin birikmesine sebep oluyormuş. agızda koku ve kötü tad oluyormuş. bunu engellemek için yapman gereken bol bol su içmektir canımcım

valla canım çok su içiyorum 1,5 sırf su içtim çayları sütleri de eklersek 2 lt oldu akşama kadar da 1,5 içerim zaten 3,5 lt içmiş olurum.sağol bitanem tavsiyen için:KK54:

Her yoldan çıkmaya çalıştığımda açıp yazdıklarınızı okuyorum, bu diyeti bozmamı ve kaçamak yapmamı engelliyor...
Süpersiniz...

Herkese iyi diyetler diliyorum En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Not: Light süte yapılmış light puding gerçekten çok güzel oluyor, hem sıcak hem de dolapta beklemiş hali, içinden çıkan 2 paketi aynı anda pişirin, ama tüm sütü kullanmayın 1 litre sütten 100ml ayırın, kalanı ile yapın o zaman daha tok daha güzel oluyor. 6 kase çıkıyor, günde 1 taneden 6 gün yiyebiliyorsunuz, 1 kasesi aşağı yukarı 60 kalori ve şaşıracaksınız 1 küçük kutu light sütte aynı kalori...
Afiyetler olsun...

teşekkürler Arwenz arada sıra da sen de gelip yazılarınla bizlere katılırsan çok mutlu oluruz.:KK71:

yok geçmiyorum yolandacım, her ikisinden de bir tepside 22 tane çıkıyor, 6 kaşık kepek gidiyor(günde 2 kaşık kepekten 3 günlük oluyor)yani bir günde 7 adet yenebiliyor ama yazlıkta yaptık annemle bölüştük ben payımı getirdim ben bugün toplam 3 adet yedim

tamam canım sen ayarlıyorsan sorun yok demektir :)

walla görmemişim goji olmaz dediğini,atladım direk,e sende birşey beğenmiyorsun ama..
böyle şeylere ben cevap vermeyeyim en iyisi,kızıyorsunuz sonra kaçamaklarıma..ben neredeyse hergün kuru kayısı yiyorum 1 tane..sen de arada bir yiyebilirsin sabahları bu şekilde..ayrıca benim günlük yulaf kepeği tüketimim genelde 2-3 kaşık arası rahat oluyor..çok kasmıyorum yani...sabah kahvaltısında mutlaka 1.5-2 kaşığını yemiş oluyorum.öğlen yemiyorum..
bir de akşam yemeğinde yiyorum mutlaka ya ekmek gibi..ya da yemekten sonra tatlı gibi..
ara öğün bende de pek yok yolanda...sadece bu saatlerde 4-5 gibi meyveli yoğurt yiyorum sütaşın..
bir de akşam saat 10.30 gibi filan işte varsa tatlı birşey,light puding,dondurma,lor tatlısı,vs. ne varsa yiyorum..ama bu her akşam olmuyor..haftanın 4 akşamı filan..
yok canım ben kızmadım neden kızayım kii. takıldım sana vuvucum..:KK53::KK53:
ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)

valla canım çok su içiyorum 1,5 sırf su içtim çayları sütleri de eklersek 2 lt oldu akşama kadar da 1,5 içerim zaten 3,5 lt içmiş olurum.sağol bitanem tavsiyen için:KK54:

canım meyve çaylarını diger çayları düş bence saf su olarak 2,5 içebilirsin zira çok fazla toksik madde var temizlensin böbreklerin. ama daha fazla içme böbreklerin yorulmasın su zehirlenmesi diye de bişi varmış. ben bugün hiç yeşilçay içmedim bi süre ara vericem sıcak süt içicem çok güzel geliyor valla değişiklik olduu. iki tane de türk kahvesi içtim oda yag yakımına olumlu etki yaparmış bilginize

ben günde yarım paket light olmayan meyveli yogurt yiyorum normal yogurda karıştırarak. arada bende kayısı yiyorum yemiyor değilim ama gerekmedikçe yemiyorum. bu ara meyve de yiyorum hastalığımdan dolayı. bugün yemekten çok süt içtim sanırım tam 3 kupa biberli süt ama iyi geliyor :)

canım meyve çaylarını diger çayları düş bence saf su olarak 2,5 içebilirsin zira çok fazla toksik madde var temizlensin böbreklerin. ama daha fazla içme böbreklerin yorulmasın su zehirlenmesi diye de bişi varmış. ben bugün hiç yeşilçay içmedim bi süre ara vericem sıcak süt içicem çok güzel geliyor valla değişiklik olduu. iki tane de türk kahvesi içtim oda yag yakımına olumlu etki yaparmış bilginize

canım zaten akşama kadar sadece 3 lt sadece su içmiş olurum bu gidişle :KK1:kalan yarım lt çay ve süte verdim:KK66:

Canım günaydın, senin için çok mutlu oldum.-)))) Ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.. Canım yaaa fotografını bile koymuşsun. Darısı benim gibi müzmin duraklamadakilerin başına..... Amin

özün aydın canım, tebrik ederim :)

diploman da yeni kilon da hayırlı olsun tatlım.süpersin.:KK9:hadi bakalım 50 li rakamlara ulaştın sonunda:KK66:

mersiiiii çok naziksin:KK69::KK9:

versin valla:)

tekrar hoşgeldin senin adına çok sevindim.senin gibi deneyimli kişilere bizim ihtiyacımız vardı iyi oldu geldiğin.

ayyyyy süper canım çooook sevindim hedefe az kaldı desene:)

vuvuummm tebrik ediyorum seniii ve önünde eğiliyorum:KK42:

bende hamburger yapıcaktım ama unuttum:) aksam yapıyım bari.

yolandanın lor tatlısından yapayım dedim mındar ettim loru:) beceremedim :KK9:

tebrik ederim canım.kendim 59.9'u gördüğümde nasıl da mutlu olmuştum yaf.seninde nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum

ya aslında ben diyetin seyrini bozmakatan yana değilim.o yüzden perş bekliyorum protein günü yapmak için.ama dün hiç dikkst etmememe rağmen bugün59.2 değil 58.8 çıktım bugün de dikkat edersem cuma ya kadar hallederim inş

çok saolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim 3.5 sene az deil hiç ellinin esini görmemiştim okadar güzel bir duyguki inş gidene kadar birkaç kilo daha veririm bugun arkadaslarım yeter verme çok güzel kilon çok zayıflamışsın diolar ama hedefe kadar durmak yokkk rabbim herkese nasip eder inşşşş bu duyguyu inş hepiniz benim gibi sevinip fotosunu çekersiniz:KK34::KK52::KK16:

bu arada kızlar dukan ın mısır unu kullandığını görünce tariflere mısır unlu krep tarifi ekledim.mısır unu alınca ilk fırsatta deneyeceğim bendeEki Görüntüle 213110

berrincim süperrrrrrr duruolar bende omlet yaptım içine peynir koydum kolayla yedim şimdi sabah bi kahveyle gittim aceleyle bişi yiyemedim :KK37: işlerim vardı dışarda otobüse zor yetişdim gelmedende kola içtim midemi çok kötü yaptı şimdi yedim ama midem bulanıo uzandım az şimdi inş geçer hemen başımda ağrımaya başladıı:KK50::KK58:

ay valla ben de yaptım bugün türk kahvesi.anca yarısını içebildim.temizliğe giriştim.sonra 2 makine çamaşır yıkadım astım.işler bitince salona gelip bi baktım ki ne görem kahvem yarım kalmış.akşam yeni bir tane yapmalı:KK34:

Son düzenleme:
berrincim bu tarifi vermişsinya

Mısır Unlu Krep
Malzemeler
1.5 su bardağı mısır unu
1.5 su bardağı süt
1 adet yumurta
yeterince tuz ve karabiber
içi için
Yeterince beyaz peynir, domates, taze soğan ve taze nane

burda sadece 1.5 su bardaği mısır unu diyetin dışında yani fazla bir kaşık filan hakkımız var herhalde bu krepden kaç tane yememiz lazım kaç tane çıkar acaba ona göre mısır unu koyardık içine merak ettim bellki yarın yaparım:KK16::KK1:

çok saolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim 3.5 sene az deil hiç ellinin esini görmemiştim okadar güzel bir duyguki inş gidene kadar birkaç kilo daha veririm bugun arkadaslarım yeter verme çok güzel kilon çok zayıflamışsın diolar ama hedefe kadar durmak yokkk rabbim herkese nasip eder inşşşş bu duyguyu inş hepiniz benim gibi sevinip fotosunu çekersiniz:KK34::KK52::KK16:

berrincim süperrrrrrr duruolar bende omlet yaptım içine peynir koydum kolayla yedim şimdi sabah bi kahveyle gittim aceleyle bişi yiyemedim :KK37: işlerim vardı dışarda otobüse zor yetişdim gelmedende kola içtim midemi çok kötü yaptı şimdi yedim ama midem bulanıo uzandım az şimdi inş geçer hemen başımda ağrımaya başladıı:KK50::KK58:

canım benim sağol ben yapmadım internetten buldum ama mısır unu alınca yapıcam:KK34:dukan mısır unu nu 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde o yüzden yulaf kepeği kullanıp mısır ununu az eklemek iyi olacak sanırım.kızlar uyardılar beni sağolsunlar

:KK36:
berrincim bu tarifi vermişsinya

Mısır Unlu Krep
Malzemeler
1.5 su bardağı mısır unu
1.5 su bardağı süt
1 adet yumurta
yeterince tuz ve karabiber
içi için
Yeterince beyaz peynir, domates, taze soğan ve taze nane

burda sadece 1.5 su bardaği mısır unu diyetin dışında yani fazla bir kaşık filan hakkımız var herhalde bu krepden kaç tane yememiz lazım kaç tane çıkar acaba ona göre mısır unu koyardık içine merak ettim bellki yarın yaparım:KK16::KK1:

evet canım daha denemedim.internetten buldum ama mısır unu alınca yapıcamdukan mısır unu nu 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde o yüzden yulaf kepeği kullanıp mısır ununu az eklemek iyi olacak sanırım.kızlar uyardılar beni sağolsunlar :KK34:

canım benim sağol ben yapmadım internetten buldum ama mısır unu alınca yapıcam:KK34:dukan mısır unu nu 1 tatlı kaşığı kullanmış tariflerinde o yüzden yulaf kepeği kullanıp mısır ununu az eklemek iyi olacak sanırım.kızlar uyardılar beni sağolsunlar

hıım anladım cnm ölesi daha ii demi benimde yulaf bitmişti aklıma yatmıştı sen bitenler için demişsin:KK1: en kısa zamanda alıcam yulafımı:KK16:

Tüüüüh ya...Ben uzun ömürlü sütlerin yanında bi de puding şanti gibi paket tatlıların satıldığı reyonda gördüm aldım.. Bu arada bran flakes kepek gevreği gördüm gene migrosta ama içinde az biraz şeker vardı:84: Acaba yulaf kepeğinden de gevrek yapabilir miyiz sabah söle sütlü sütlü yesek...

ayy aslında ben çok severim flakes tarzı şeyleri ama tabii kendimiz yaparsak daha güzel olur. Marketlerde gördüklerimizin içinde felaket kimyasal var. Sütle şöyle sabahları yiyebileceğimiz bi tarif üretsek hakikaten iyi olabilir. :97:

beberoncum galiba bende dönecem5+5 hatta bugün döneyim ben henüz sadece 1 yumurta yidim aktardaki süt tozu nasıl oluyor açıkmı satıyolar normal ambalajmı vede yağsızmı acep

aktardakine sordum bu yağlıdır dedi ama ben nedendir önemsemedim aldım. günlük 30 gram yağ sınırına dikkat ettim ama onu yediğim için. Bazen böyle oluyor, ben de diğer yağ kaynaklarımı sınırlıyorum ve de karbonhidrat kaynaklarımı :)))

selam kızlar.2 gibi dışarı çıkmıştım(ağbim evlenecek ve nişanlısı benim çiçeğimle duvağımı çok beğenmişti eğer gelinliğine uyarsa onları kullancakmış:KK1:gelinliği diktirdiği yerde çok bi seeçenek yokmuş da ben de onları kargolamak için çıktım)kipa pehlivanoğlu kibarım tansaş ve gür mar olmak üzere tüm marketleri gezdim şu pınar'ın süt tozu için.veee kibarım markette bulabildim en sonunda ama ayaklarıma da kara sular indi kızlar yaa.ayrıca yulaf ezmem de bitmek üzereydi onu da aldım.bu arada paketi 4.50 gr dı haber vereyim dedim.

cinocum çok sevindim canım. bu diyete başlarken kafamda acaba saglıklı mı soru işareti vardı. sizden bu tahlil haberlerini alıyorum ya daha bir sarılıyorum diyetime. işin komigi bana bu diyet çok kolay gelmeye başladı sanki hiç diyet yapmıyor gibiyim. acaba bu psikoloji mi benim kg vermeme engel oluyo :KK60::KK60::KK60::KK60:

canım kepekten deil ama ezmesinden yapabilirsin. ben dukandan önce süt muz ve yulaf ezmesinden yapıyordum çokta iyi oluyordu :KK16: ama muzsuzluk bana bunu bıraktırdı. süt ve yulaf tek başına pek güzel olmuyor da. ne eklenebilir fikri olan varsa lütfen paylaşsın. goji olmaz ama :KK53:

canım sagolasın iyileşir iyileşmez aranızdayım tekrar. yine sizinleyim de eccük meyve ekledim beslenmeme.

seninde tahlil sonuçlar iyi çıkmış sevindim demek diyetimiz iyi tekrar onayladık.durmayın kızlar dukan gönlünüze göre bedenler verecek inşallah 38 isteyene 38 .36 isteyene 36

walla ne yalan söyliyim başlamadan önce bende de şüphe vardı ama sonuçları görünce rahatladım...hatta sanırım kocamın da artık yediklerine dikkat etme vakti gelmiş...diyordum ben ona yeme şu cipsleri diye, dinlemiyordu...artık mecbuuuur:KK1:

walla görmemişim goji olmaz dediğini,atladım direk,e sende birşey beğenmiyorsun ama..
böyle şeylere ben cevap vermeyeyim en iyisi,kızıyorsunuz sonra kaçamaklarıma..ben neredeyse hergün kuru kayısı yiyorum 1 tane..sen de arada bir yiyebilirsin sabahları bu şekilde..ayrıca benim günlük yulaf kepeği tüketimim genelde 2-3 kaşık arası rahat oluyor..çok kasmıyorum yani...sabah kahvaltısında mutlaka 1.5-2 kaşığını yemiş oluyorum.öğlen yemiyorum..
bir de akşam yemeğinde yiyorum mutlaka ya ekmek gibi..ya da yemekten sonra tatlı gibi..
ara öğün bende de pek yok yolanda...sadece bu saatlerde 4-5 gibi meyveli yoğurt yiyorum sütaşın..
bir de akşam saat 10.30 gibi filan işte varsa tatlı birşey,light puding,dondurma,lor tatlısı,vs. ne varsa yiyorum..ama bu her akşam olmuyor..haftanın 4 akşamı filan..

walla vuvuu cum ne yalan söyliyim, ben de son zamanlarda biraz rahat yapar oldum...:KK17: herkes yapsın diye demiyorum ama ben sonuca razı olup denedim, 1 hafta boyunca -fazla olmamak şartıyla- 5 adet gibi; çilek, kiraz vs. yedim..sebze günlerinin ertesinde tartı ya +100-200 ya da aynıydı, ama prt günlerinin ertesinde hiç kilo artışı görmedimm..günde 1 kuru kayısı ve 1 cevizim fiks var zaten...yesem de aynı kiloyu kaybettim, yemesem de...giden yine 100-200 gr, o yüzden fazla kasmıyorum ben de:KK1: ama siz bana uymayın tabiisi deeee:KK1:

ay valla ben de yaptım bugün türk kahvesi.anca yarısını içebildim.temizliğe giriştim.sonra 2 makine çamaşır yıkadım astım.işler bitince salona gelip bi baktım ki ne görem kahvem yarım kalmış.akşam yeni bir tane yapmalı:KK34:
berrinim hamarat kızım benim on parmağında on marifet ne mutlu senin aneye ohhhhhh berrinim işleri hallediyo yanlış hatırlamıyom bekardın sen demi anasını satem doğuramadık şöle hamarat bir kızcez

kızlaaaaaaaaaarrrr :KK52:
çok canım sıkkın uzun süredir rejimim duraklama dönemindeydi ve ben artk kendimi kaybettim :KK53:
yeniden sıfırdan protein olarak başlamak istiyorum ama hep bişiler yedikten sonra bu da son bi daha yememeyi planlıyorum :KK53:ne olacak halim merak ediyorum ..............

Bugün 34.günüm. İlk 25 gün 8,5 kilo verdim daha sonra tık yok. Farklı bi şey de yapmıyorum ki.. kaçırma filan yok yani..Moralim bozuldu, normal m? kg lar yine gitmeye devam eder mi? daha 17 kg var vermem gereken..

bende aşılkanlık yaptı hergün düzenli içiyorum akşamları 1türk kahvesi bi zararını görmedim

X