- 22 Mayıs 2009
- 388
- 1
rica ederim canım benim de kilo vermem durdu 2 gündür ataktayım.kaldı 2 gün.sonra tartılıp hepinize sonucu söyleyeceğim inşallah
Berrin walaa senin kilo vermeni ben de dort gözle bekliyorum, hatta her sabah tartiya cikip kendi durumuma bakiyorum ardindan hemen sen aklima geliyosun, noldu ki bu kiz verir insallah bgn diyorum :) sen nasil sabrediyorsun tartilmadan? Bravo :) Evet lutfen ilk tarti sonucunu bize de bildir hemen :)
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu (
her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum
Owwww AnnesininBebiki tebrikleeeeerr, cok guzel, Allah sagliklar versin bebegine de size de. olsun bak ikinci dogumunmus hem, bundan sonra baslarsin dükana, hepsinin kilosunu birden verir kurtulursun, süper olur :)
sagolasın prensesimm ..
evet canım grip gibi bişi. bi kaç gündür ruh modundayım. kglarda geri geliyor. şişkinlikmidir nedir. diyeti bırakmadım ama biraz salıverdim meyve ekledim .. biberli sütler içiyorum.. yarın daha iyi olacağımı sanıyorum inşallah
Yolandacim ya coook gecmis olsun, bi kac gündür hastasin sanirim. Umarim iyilesirsin bi an önce. Diyetim kacti diye de endiselenme bence, o sana saglik olarak geri döncek, günde yedigin bi iki meyve kacamak yerine gecer, yine de vericeksin kilo, üzülme :)
Arkadaslar ben de iki gün önce 56.9 a düsmüstüm ne güzel, ama iki gündür yine hep 57.4 cikiyordum, canim sIkIlmisti, bgn sabah yine 56.9 ciktim, bi sevindim :) Ama bgn s+p günüm aksama kadar yine 57.4 olucam diye korkuyorum :)