berrincim valla bilmiyorumki bende hep düşünüyorum ama bana 5+5 çok sıkıcı gibi geliyor ama yinede bir denemek istiyorum yani ilk 5 gün saf pro olunca belki hatırı sayılır bir kilo gider diye hayaller kurmuyorda değilim hani
ben de döndüm 5+5 e bugün 2. saf protein günüm. Benim de hayallerim seninkiyle aynı zeynebim kurubasim yaa bakalım, sen basladin mi 5+5 e?
merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum
sınav dedin mi akan sular durur, başarılar canım :))
O zaman sen neyle yaptım çikolatayı cnm,süt tozu bulamadım diyorsun,coffee mate de kullanılmamalıysa eğer sen nasıl yaptın?
Aktardan buldum canım ben süt tozu. Onu kullandım.
Bu arada AnnesininBebiki kutluyorum hamileliğini!!! Dukan bebişi geliyoo hihihihi hamilelik döneminde diyetin nası yapılacağını kitapta yazmış dukan, istersen paylaşabilirim hepsini. Diyet yapmak konusundan vazgeçmeyeceksen tabii, senin kararın. :)))
Migros'ta ben bulamadım pınar süt tozu
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu(
her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum
cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummmkimse duymasın oklava var burda çünküüü
eee ozaman ne içecez ya şaştım kaldım valla yokmu iyi bir c vitamini bildiniz
redoxon çiğneme tb(500mg) ya da 1000mg olan efervesanı var, saf C vit
Canım tebrik ederim. Hamilelik süresinceherşeyden ölçülü olmak kaydıyla yemeni, kendini fazla kısıtlamamanı ama fazla abur cubur tüketmemeni tavsiye ederim. Umarım bebeğin sağlıkla gelir :))
canım hayırlı,uğurlu olsun ALLAH kucağınıza almayı nasip etsinnnn
heyooooo, hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah...tebrikler...
cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummmkimse duymasın oklava var burda çünküüü
Tebriklerrrrrrrrr canım sağlıklı bir hamilelik mutlu mesut bir annelik geçirmeni dilerim. Güzel güzel önce karnında sonra dünyamızda büyüt bebeğini sevgiyle....
cinom iyiyim daha iyiyim bugün ama hala biraz maymun modundayım heheh. suratım bembeyazmış kızlar öyle diyor burda.. eccük meyveden dert olmaz sanırım öyle sınırsız yemek yemediim için dukan amca bana kızmaz sanırım
sen her gün mü atıyorsun ? bi fark olmuyor mi kilonda ? hii ama kimse duymasın hele berrin duyarsa valla oklavasının dadına bakarsın hee dimedi dime :))
ben aldım buldunm onu çok şükür hatipoğlunun bazılarında var canımaaa bu çok iyiymiş yaa,benim bundan hiç haberim yoktu..ben de coffee mate in light süt tozunu bulup alayım diyordum..
inşallah vardır bizim markette.
ahhh bu migros yokmu ahhh herşey onda zaten açolmadı gitti şurayada birtane bildimiz o küçücük meyveli yoğurtlardanmı 4 küsür eğer öleyse yuh yanii
Şİmdi internetten splenda tablet siparişi veridm 100'lük, bakalım nasıl bir şey çıkacak?
Bu arada ben sanırım yanlış aldım tablet değilde toz kıvamında olandan almam gerekiyor du dimi!!! Şimdi ben nasıl ölçümleyeceğim yaaaa((
Bu arada annesininbebiki hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh
yolandam daha iyi gibisin sanki değilmi bak ufaktan bişeyler ekliyosun ya diyetine aksine kilo verceksin bak görürsün gram gram eksiler gelcek hem biberli sütte metoyu çalıştırır hee bendemi içsem necinom iyiyim daha iyiyim bugün ama hala biraz maymun modundayım heheh. suratım bembeyazmış kızlar öyle diyor burda.. eccük meyveden dert olmaz sanırım öyle sınırsız yemek yemediim için dukan amca bana kızmaz sanırım
sen her gün mü atıyorsun ? bi fark olmuyor mi kilonda ? hii ama kimse duymasın hele berrin duyarsa valla oklavasının dadına bakarsın hee dimedi dime :))
Tüüüüh ya...Ben uzun ömürlü sütlerin yanında bi de puding şanti gibi paket tatlıların satıldığı reyonda gördüm aldım.. Bu arada bran flakes kepek gevreği gördüm gene migrosta ama içinde az biraz şeker vardı:84: Acaba yulaf kepeğinden de gevrek yapabilir miyiz sabah söle sütlü sütlü yesek...Aktardan buldum canım ben süt tozu. Onu kullandım.
Bu arada AnnesininBebiki kutluyorum hamileliğini!!! Dukan bebişi geliyoo hihihihi hamilelik döneminde diyetin nası yapılacağını kitapta yazmış dukan, istersen paylaşabilirim hepsini. Diyet yapmak konusundan vazgeçmeyeceksen tabii, senin kararın. :)))
beberoncum galiba bende dönecem5+5 hatta bugün döneyim ben henüz sadece 1 yumurta yidim aktardaki süt tozu nasıl oluyor açıkmı satıyolar normal ambalajmı vede yağsızmı acepben de döndüm 5+5 e bugün 2. saf protein günüm. Benim de hayallerim seninkiyle aynı zeynebim kurubasim yaa bakalım, sen basladin mi 5+5 e?
sınav dedin mi akan sular durur, başarılar canım :))
Aktardan buldum canım ben süt tozu. Onu kullandım.
berrincim valla bilmiyorumki bende hep düşünüyorum ama bana 5+5 çok sıkıcı gibi geliyor ama yinede bir denemek istiyorum yani ilk 5 gün saf pro olunca belki hatırı sayılır bir kilo gider diye hayaller kurmuyorda değilim hani
2 gün yumruk yaptım 2 gün kaldı. sonra 5+5 yapıcam karar verdim
merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum
ooooooo tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş sanıyorum içime doğuyor bir şehzade geliyor dukan şehzademiz hayırlı evlat olur inşmerhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
kızlar bugün ps günümdü. ögle yemeginde bi tabak patatessiz sulu köfte ve salata yedim.
ardından irilerinden 7-8 tane taze kayısı yedim. azıcık kaçamaklı oldu diyetim hastalık sebebi ile inşallah çok fark gelmez