Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu (

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

Allah analı babalı büyütsün saglıkla sıhhatle kurtarsın sizi inşallah :)

merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum

annem beğendi peyniri çok sever zaten:)

ama benim peynirle pek aram olmadığında seçtim sanırım.

kızının doğum gününü kutlarım canım nice nice yaşlara diyorum.tabi sağlık mutluluk neşe ve başarıyla.....

cnm hayırlı olsun sağlıklı sıhatli bi gebelik dönemi ve bebiş diliyorum,Allah analı babalı büyütsün

hoşgeldin.....omlet yaparsan diyet peynirle ekmeği aramıyorsun

kızlar bugün ps günümdü. ögle yemeginde bi tabak patatessiz sulu köfte ve salata yedim.
ardından irilerinden 7-8 tane taze kayısı yedim. azıcık kaçamaklı oldu diyetim hastalık sebebi ile inşallah çok fark gelmez

Canım tebrik ederim. Hamilelik süresince herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yemeni, kendini fazla kısıtlamamanı ama fazla abur cubur tüketmemeni tavsiye ederim. Umarım bebeğin sağlıkla gelir :))

yolanda hastamıydın geçmiş olsun takip edemiyorum dedim ya kusura bakma canım umarım şimdi iyisindir

afiyet olsun vuvum beğendine çok sevindim yeni yeni bişeyler uydurmayı düşünüyorum ama bekliyorum bir ilham gelmesi için

herkes almış bi sen vermişsin herhalde tebrik ederim

O zaman sen neyle yaptım çikolatayı cnm,süt tozu bulamadım diyorsun,coffee mate de kullanılmamalıysa eğer sen nasıl yaptın?

heyooooo, hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah...tebrikler...

cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummm kimse duymasın oklava var burda çünküüü

yolanda hastamıydın geçmiş olsun takip edemiyorum dedim ya kusura bakma canım umarım şimdi iyisindir

sagolasın prensesimm ..
evet canım grip gibi bişi. bi kaç gündür ruh modundayım. kglarda geri geliyor. şişkinlikmidir nedir. diyeti bırakmadım ama biraz salıverdim meyve ekledim .. biberli sütler içiyorum.. yarın daha iyi olacağımı sanıyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…