Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

berrincim valla bilmiyorumki bende hep düşünüyorum ama bana 5+5 çok sıkıcı gibi geliyor ama yinede bir denemek istiyorum yani ilk 5 gün saf pro olunca belki hatırı sayılır bir kilo gider diye hayaller kurmuyorda değilim hani

ben de döndüm 5+5 e bugün 2. saf protein günüm. Benim de hayallerim seninkiyle aynı zeynebim kurubasim yaa bakalım, sen basladin mi 5+5 e?

merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

sınav dedin mi akan sular durur, başarılar canım :))

O zaman sen neyle yaptım çikolatayı cnm,süt tozu bulamadım diyorsun,coffee mate de kullanılmamalıysa eğer sen nasıl yaptın?

Aktardan buldum canım ben süt tozu. Onu kullandım.

Bu arada AnnesininBebiki kutluyorum hamileliğini!!! Dukan bebişi geliyoo hihihihi hamilelik döneminde diyetin nası yapılacağını kitapta yazmış dukan, istersen paylaşabilirim hepsini. Diyet yapmak konusundan vazgeçmeyeceksen tabii, senin kararın. :)))

Migros'ta ben bulamadım pınar süt tozu :KK43:

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu :KK43:(

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum

Teb:KK9::KK9::KK9:riklerrrrrrrrr canım sağlıklı bir hamilelik mutlu mesut bir annelik geçirmeni dilerim. Güzel güzel önce karnında sonra dünyamızda büyüt bebeğini sevgiyle....

cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn:KK30::KK30:
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummm:KK30: kimse duymasın oklava var burda çünküüü:KK1:

cinom iyiyim daha iyiyim bugün ama hala biraz maymun modundayım heheh :KK37:. suratım bembeyazmış kızlar öyle diyor burda.. eccük meyveden dert olmaz sanırım öyle sınırsız yemek yemediim için dukan amca bana kızmaz sanırım
sen her gün mü atıyorsun ? bi fark olmuyor mi kilonda ? hii ama kimse duymasın hele berrin duyarsa valla oklavasının dadına bakarsın hee dimedi dime :)):KK53::KK53:

Canım tebrik ederim. Hamilelik süresince :KK49: herşeyden ölçülü olmak kaydıyla yemeni, kendini fazla kısıtlamamanı ama fazla abur cubur tüketmemeni tavsiye ederim. Umarım bebeğin sağlıkla gelir :)):emir_bebek:

canım hayırlı,uğurlu olsun ALLAH kucağınıza almayı nasip etsinnnn :KK66::KK66::KK66::KK66:

heyooooo, hayırlı uğurlu, sağlıklı sıhhatli bir gebelik olsun inşallah...tebrikler...

cicim bugun daha iyi olmana sevindim...senin mazeretin var bi kerem, yi yavrum yiii:)) şşşş bu arada sakın çaktırma ama ben 5-6 kiraz, 5-6 çilek yiyom hergünnn:KK30::KK30:
bazen de gün kurusunun arasına ceviz koyup yiyorummm:KK30: kimse duymasın oklava var burda çünküüü:KK1:

Teb:KK9::KK9::KK9:riklerrrrrrrrr canım sağlıklı bir hamilelik mutlu mesut bir annelik geçirmeni dilerim. Güzel güzel önce karnında sonra dünyamızda büyüt bebeğini sevgiyle....

hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi dilekleriniz için sağ olun canlar

ben dukana 11 mayıs tarihinde başlamıştım yani 40 gün oldu 40 günde toplam 7 kilo verdim

şimdi ilk hamileliğimde ki gibi şişmemeyi hedefliyorum inşallah başarılı olabilirim

cinom iyiyim daha iyiyim bugün ama hala biraz maymun modundayım heheh :KK37:. suratım bembeyazmış kızlar öyle diyor burda.. eccük meyveden dert olmaz sanırım öyle sınırsız yemek yemediim için dukan amca bana kızmaz sanırım
sen her gün mü atıyorsun ? bi fark olmuyor mi kilonda ? hii ama kimse duymasın hele berrin duyarsa valla oklavasının dadına bakarsın hee dimedi dime :)):KK53::KK53:

şşt çaktırma hemen hemen hergün atıyorum walla:KK1::KK1: e tabi sebze günümde yaptığımda belki biraz duraksatıyor ama ertesi güne gidiyor:))

bu arada sabah kan verdim, az önce int. baktım sonuçlarıma kızlar; kolesterol, üre müre hepiciğiiii normaaaallll:KK64::KK64: içim o kadar rahatladı ki anlatamam, bakalım önümüzdeki ay ne gelecek sonuçlar...

Şİmdi internetten splenda tablet siparişi veridm 100'lük, bakalım nasıl bir şey çıkacak?
Bu arada ben sanırım yanlış aldım tablet değilde toz kıvamında olandan almam gerekiyor du dimi!!! Şimdi ben nasıl ölçümleyeceğim yaaaa :KK43:((

Bu arada annesininbebiki hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh:KK49::KK49:

ahhh bu migros yokmu ahhh herşey onda zaten açolmadı gitti şurayada birtane bildimiz o küçücük meyveli yoğurtlardanmı 4 küsür eğer öleyse yuh yanii

activalar gibi 4X100gr. olarak satılıyor 4 buçuğa yakın 100 gr mı yani bir küçük kutu 1 civarı bişeye geliyor.. Bi de ben öğrenciyim bakmayın siz bana bana göre tüm lightlar pahalı:KK1:

Şİmdi internetten splenda tablet siparişi veridm 100'lük, bakalım nasıl bir şey çıkacak?
Bu arada ben sanırım yanlış aldım tablet değilde toz kıvamında olandan almam gerekiyor du dimi!!! Şimdi ben nasıl ölçümleyeceğim yaaaa :KK43:((

Bu arada annesininbebiki hayırlı uğurlu olsun , Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh:KK49::KK49:

ben hem tablet,hem de kutudakinden(toz olan) aldım,zor olacak hakikaten kutudakinden alsaydın keşke...

yolandam daha iyi gibisin sanki değilmi bak ufaktan bişeyler ekliyosun ya diyetine aksine kilo verceksin bak görürsün gram gram eksiler gelcek hem biberli sütte metoyu çalıştırır hee bendemi içsem ne

Bu arada AnnesininBebiki kutluyorum hamileliğini!!! Dukan bebişi geliyoo hihihihi hamilelik döneminde diyetin nası yapılacağını kitapta yazmış dukan, istersen paylaşabilirim hepsini. Diyet yapmak konusundan vazgeçmeyeceksen tabii, senin kararın. :)))

Tüüüüh ya...Ben uzun ömürlü sütlerin yanında bi de puding şanti gibi paket tatlıların satıldığı reyonda gördüm aldım.. Bu arada bran flakes kepek gevreği gördüm gene migrosta ama içinde az biraz şeker vardı:84: Acaba yulaf kepeğinden de gevrek yapabilir miyiz sabah söle sütlü sütlü yesek...

ben de döndüm 5+5 e bugün 2. saf protein günüm. Benim de hayallerim seninkiyle aynı zeynebim kurubasim yaa bakalım, sen basladin mi 5+5 e?

sınav dedin mi akan sular durur, başarılar canım :))

beberoncum galiba bende dönecem5+5 hatta bugün döneyim ben henüz sadece 1 yumurta yidim aktardaki süt tozu nasıl oluyor açıkmı satıyolar normal ambalajmı vede yağsızmı acep

Son düzenleme:
merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

hadi bakalım başarılar sınavında :92:dualarım seninle:KK71:

merhaba arkadaşlar test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim
dukan maceram istediğim kiloya düşmeden son buldu :KK43:(

her şeyde bir hayır vardır elbet hepinize başarılar diliyorum
ooooooo tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş sanıyorum içime doğuyor bir şehzade geliyor dukan şehzademiz hayırlı evlat olur inş

selam kızlar geceden beri yazılanları okumayı şimdi bitirebildim, ben de bu sabah -200gr gördüm, hafta sonu tartılamamıştım, ama ben neredeyse 30 mayıstan beri anca 1 kg vermiş oluyorum,bir kaç gün daha bakacağım nasıl gittiğine sonra bir çare düşünürüz artık..

merhaba arkadaslar bende bu dukan dıyetını yapmak ıstıyorum ama sut verıyorum 4 aylık bır bebısım var acaba bır zararı olur mu?

kızlar bugün ps günümdü. ögle yemeginde bi tabak patatessiz sulu köfte ve salata yedim.
ardından irilerinden 7-8 tane taze kayısı yedim. azıcık kaçamaklı oldu diyetim hastalık sebebi ile inşallah çok fark gelmez:KK53::KK53:

yok tatlım sen hastasın benden izinlisin.:KK34:iyileş de çabuk dön aramıza:KK71:

X