- 9 Haziran 2011
- 812
- 0
berrincim valla bilmiyorumki bende hep düşünüyorum ama bana 5+5 çok sıkıcı gibi geliyor ama yinede bir denemek istiyorum yani ilk 5 gün saf pro olunca belki hatırı sayılır bir kilo gider diye hayaller kurmuyorda değilim hani
ben de döndüm 5+5 e bugün 2. saf protein günüm. Benim de hayallerim seninkiyle aynı zeynebim kurubasim yaa bakalım, sen basladin mi 5+5 e?
merhaba dukancılar kaç gündür sizi takip edemiyorum.geçmişe dönüp biraz okumaya çalışıcam sınav için verdiğiniz destek için tekrar çooooook teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum.bu arada koşturmaktan benim diyet yalan oldu ama yine de neler yapıyorsunuz merak ediyorum.tekrar aranıza dönücem inşallah şu cumartesi günkü sınavı da bi atlatalım da hayırlısıyla tekrar desteğinizi bekliyorum
sınav dedin mi akan sular durur, başarılar canım :))
O zaman sen neyle yaptım çikolatayı cnm,süt tozu bulamadım diyorsun,coffee mate de kullanılmamalıysa eğer sen nasıl yaptın?
Aktardan buldum canım ben süt tozu. Onu kullandım.
Bu arada AnnesininBebiki kutluyorum hamileliğini!!! Dukan bebişi geliyoo hihihihi hamilelik döneminde diyetin nası yapılacağını kitapta yazmış dukan, istersen paylaşabilirim hepsini. Diyet yapmak konusundan vazgeçmeyeceksen tabii, senin kararın. :)))
Migros'ta ben bulamadım pınar süt tozu